Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 350 of 788 FirstFirst ... 250 300 340 348 349 350 351 352 360 400 450 ... LastLast
Results 6,981 to 7,000 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #6981 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexander-Flo View Post
    sunt nou pe aici si nu prea le am la console... vreau sa stiu dak pot pune xbox -ul 360 Arcade la un monitor lg LG L1718S, Preturi monitor LG L 1718S DAK DA ,ce cabluri imi trebuie....
    Si eu sunt curios cum pot conecta consola la monitor,daca ne poate ajuta cineva ?

2. #6982 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Si eu sunt curios cum pot conecta consola la monitor,daca ne poate ajuta cineva ?
    Cu cablu de la Microsoft cu ieșire VGA.
    Attached Images Attached Images s-xbox360-0212.jpg 3bda99d277fe41.jpg

3. #6983 SP
    Member sahara's Avatar
    Am xbox-ul din 2008 parca, varianta arcade. Tot vroiam sa-mi iau HDD dar mi se parea ca nu se merita. Acuma cu stickurile...

Am citit pe aici putin, dar sunt prea multe pagini.

Intrebarile:
    -Pot folosii orice stick de 16 GB?
    -Stiu ca imi trebuie ceva update, cum il fac? N-am intrat niciodata pe Live si nici nu am de gand pt. ca nu imi place sa joc multiplayer (story is all I need) + ca ar fi prea complicat.
    -Se merita macar pt. doar 16 GB? Adica, daca intra 2-3 jocuri pe el odata ce le-am terminat trebuiesc sterse si pierd si salvarile?
    -Memory unit-ul il pot lasa in consola?

DLC-uri ma gandesc ca nu o sa pot folosii daca nu intru pe LIVE. N-am JTAG and stuff si oricum nu as putea face.

Multumesc si scuze daca am pus prea multe intrebari

4. #6984 SP
    Junior Member Corsafuhrer's Avatar
    Nu stiu sigur daca toate stickurile de 16GB trec de testul de viteza al Xbox-ului, oricum de functionat, functioneaza.
    Pastrezi si memory unit si salvezi pe el, a.i. nu o sa pierzi si salvarile cand dezinstalezi jocurile.
    Update-ul il iei de aici: Download $SystemUpdate_9199.rar from Sendspace.com - send big files the easy way si il pui pe un cd.

LE: Eu folosesc Stick Verbatim Store'n'Go de 16 GB si a trecut cu succes testul de viteza - a costat ~110 lei.

5. #6985 SP
    naz
    Av�nd �n vedere că un stick performant de 16 GB cu o viteză decentă este destul de scump eu te sfătuiesc să mergi pe hard și să salvezi pe memory-ul de la Microsoft.
    Dacă ai foarte puțin spațiu l�ngă Xbox poți lua un stick sau dacă plănuiești sa �l folosești c�nd te "lași" de Xbox pentru altceva.

6. #6986 SP
    Member sahara's Avatar
    Va multumesc pt. raspunsuri. Ma mai gandesc de care iau si o sa revin.

7. #6987 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Am dat si eu comanda la acest headset XBOX 360 LIVE Headset Headphone Microphone Mic 2 Ear UK on eBay (end time 16-Jun-10 12:15:07 BST) , nu stiu care e treaba cu ele dar pareau acceptabile si in plus vroiam neaparat genul acesta.Totul bine si frumos dar stau sa ma gandesc ... cum Dumnezeu voi avea sunet cand castile sunt conectate la Controller! O.o that's just messed up.

8. #6988 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Am dat si eu comanda la acest headset XBOX 360 LIVE Headset Headphone Microphone Mic 2 Ear UK on eBay (end time 16-Jun-10 12:15:07 BST) , nu stiu care e treaba cu ele dar pareau acceptabile si in plus vroiam neaparat genul acesta.Totul bine si frumos dar stau sa ma gandesc ... cum Dumnezeu voi avea sunet cand castile sunt conectate la Controller! O.o that's just messed up.
    Nu ai sunetul de la joc �n căști , �n ele o să auzi doar ce vorbiți �ntre voi.
    La boxe o să se audă sunetul jocurilor
    ( Cel puțin așa este la cele standard , dar cred că și la astea este la fel)

9. #6989 SP
    Member sahara's Avatar
    Inca o intrebare. Am kit-ul acela charge and play. De ceva vreme nu mai incarca! dar pot sa ma joc cat e conectat. Sa cumpar altul?

10. #6990 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by sahara View Post
    Inca o intrebare. Am kit-ul acela charge and play. De ceva vreme nu mai incarca! dar pot sa ma joc cat e conectat. Sa cumpar altul?

cred k s-a cam dus bateria, deci ar fi de ajuns o baterie noua parerea mea

11. #6991 SP
    Junior Member r1pp3r's Avatar
    salutare , cum pot transfera si eu un cont de pe o consola pe alta ?? ms frumos

12. #6992 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    dai recover si iti ia GT de pe live. offline pe stick

13. #6993 SP
    Junior Member r1pp3r's Avatar
    merci Bodo ...

14. #6994 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Senko no Ronde Dou! - 旋光の輪舞ドウ!Xbox 360の

?????Dis-United Order

15. #6995 SP
    Junior Member Alexander-Flo's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Cu cablu de la Microsoft cu ieșire VGA.
    Ms , mai am o intrebare:dak vreau sa pun Xbox-ul 360 la un Tv normal am nevoie de cablu AV ?imi mai trebuie vreun adaptor ceva?

16. #6996 SP
    naz
    Ms , mai am o intrebare:dak vreau sa pun Xbox-ul 360 la un Tv normal am nevoie de cablu AV ?imi mai trebuie vreun adaptor ceva?
    Ce intrări ai la TV ?
    Cablul standard de la Microsoft are 3 mufe ( roșie , galbenă , albă ) , nu cred că exista tv fără intrările astea.

17. #6997 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Ce intrări ai la TV ?
    Cablul standard de la Microsoft are 3 mufe ( roșie , galbenă , albă ) , nu cred că exista tv fără intrările astea.
    are cele 3 intrari in fata,acolo pun Dvd-player-ul,deci pot pune si Xboxul ..?

18. #6998 SP
    naz
    are cele 3 intrari in fata,acolo pun Dvd-player-ul,deci pot pune si Xboxul ..?
    da

19. #6999 SP
    Ms mult naz

20. #7000 SP
    Member Xbox's Avatar
    normal .. sunt si tv care nu au asa cv .. dar sa fi prea invechit sa nu ai tv care sa aive acele 3 intrat alb rosu galben

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.