Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 340 of 788 FirstFirst ... 240 290 330 338 339 340 341 342 350 390 440 ... LastLast
Results 6,781 to 6,800 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #6781 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Tocmai mi-am pierdut salvarile de pe stick pentru ca am crezut ca "Remove Xbox 360 Storage" e un fel de quick-remove. Pana sa-mi dau seama, deja mi le stersese pe toate, ca sa descopar apoi ca transfer content nu-mi lasa salvarile si pe hard. Ce bucurie.
    Get Data Back sau O&O Disk Recovery ar trebui sa-ti rezolve problema.

2. #6782 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Am recuperat niste chestii, dar am ramas fara salvarile la Dragon Age: Origins. Eh, oricum vroiam sa-l iau de la cap...

3. #6783 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

4. #6784 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    cel original o avea holograma, de fapt ar trebui sa fie sigiliul al de pe surub. treaba e ca acum primeste o gramada stickere de pus pe o carcasa home made, de arata ca ala original

5. #6785 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Intrebare...! Daca am intrat pe live cu o consola modata (nu am luat ban, dar nici nu mai intru), si acum ii reinstalez firmwareul original, tot nu va fii safe pe live nu? Adica ei inca o sa vada ca am avut consola modata nu?

6. #6786 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    daca ai intrat deja, astia stiu ca tu o ai banata. asta daca depisteaza inca ultimul tip de modare. asa ca ei te vor bana la urmatorul ban wave si vei afla asta data viitoare cand intrii, dupa ban wave.

7. #6787 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    ceva ciudat s-a intamplat astazi jucand Dark Sector.

la finalul cap7 trebuie batut Stalker (65) dupa care primeti 10 pt terminarea capitolului.

bun il bat pe Stalker, da achievul, dar surpriza cand ma uit la achieves aveam 0 total...wth

zic ok sa faca save si sa ies. culmea e ca de final de capitol nu daduse.

in meniu aveam 0 si fara avatar. zic ok s-a bulit. dau reconect si totul ok. intru in joc pe salvare si primesc achievul de finish cap7. ma uit si surpriza. nu aveam achievul cu Stalker...WTH

zic ia sa vezi ce ban ma paste acum. am tot inchis-deschis consola, am dat recovery GT si pana la urma au aparut cum trebuie

am avut ceva emotii

8. #6788 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Problemele astea țin de sincronizare (mă dau exemplu pe mine - doamne prin c�te-am trecut...). Bine c-ai rezolvat problema.

Acum n-am timp, dar cu prima ocazie o să caut un topic (pe un forum general de gaming străin) unde-s trecute TOATE jocurile cu probleme (+info).

Cel mai recent...DLC-ul jocului Army of Two: the 40th Day.

http://www.consolegames.ro/forum/f60...ay/index4.html

...păi ori ne facem treaba p�nă la capăt...ori suntem niște amatori și băgăm mizeria sub preș. (EA) - �n cazul de față

9. #6789 SP
    Member Hazer's Avatar
    Pot cumpara de pe Live cu cardul meu de credit? Adica exista posibilitatea de a primi ban ca si pe PSN? Am cont de US.

10. #6790 SP
    redeem code cel mai safe

11. #6791 SP
    Member Hazer's Avatar
    asta asa este, dar mi-e mai la indemana sa iau direct cu cardul de credit si vreau sa stiu daca se intampla ca si pe PSN ..

12. #6792 SP
    Manager paul's Avatar

13. #6793 SP
    din ce stiu toti cumpara redeem. eu zic sa nu te risti cu cardul direct

14. #6794 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Games on Demand au preturi reale, nu in Microsoft Points. Dar au si optiune cu Redeem Code. Exista vreo modalitate sa le cumperi cu cod, sau alea merg doar daca iti completezi datele cardului prin meniurile Xbox-ului?

15. #6795 SP
    Manager paul's Avatar
    Poti cumpara si cu Microsoft Points. Cand selectezi jocul sa il cumperi apesi pe Y si se schimba din plata cu cardul in plata cu Microsoft Points.

16. #6796 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Dar nu sunt region-locked?

17. #6797 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Ah, nu observasem optiunea. Mersi.

18. #6798 SP
    Member Hazer's Avatar
    thanks. mi-au fost de ajutor! cheers!

19. #6799 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

20. #6800 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Dar nu sunt region-locked?
    Ba da, aici intervine http://www.consolegames.ro/forum/f52...-pe-xbox-live/ .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.