...se schimbă foaia
Burnout Paradise 'Big Surf Island' Now to Cost Money
...se schimbă foaia
Burnout Paradise 'Big Surf Island' Now to Cost Money
am rezolvat baieti. desi salvarile de la kotor 1 imi apareau ca avand doar 6 mb, in realitate, dupa ce le-as sters, am remarcat ca spatiul liber urcase de la 6 giga la 13,8. oare de ce ocupau asa de mult loc ?
am o pb. mi s-a stricat controlleru original, cel care a venit cu consola.
in primu rand, nu mai vibreaza. dar nu asta e partea cea mai deranjanta, ci faptul ca, nu-mi mai sta aprins ledu pe pozitia controller-ului logat la consola, ci se invarte incontinuu, si dupa app 15-20 min ma deconecteaza fara sa fac nimic. bateriile sunt noi. am schimbat mai multe baterii si tot la fel face.
mentionez de faptul ca m-am interesat la service si mi-l inlocuieste cu tot cu consola. ceea ce nu-mi convine, in primu rand pt ca am consola modata (sunt genu de om care chiar nu da banii pe toate porcariile de jocuri de x360, ci cumpar doar ce e cu adevarat bun, gen GTA 4, GoW 1 si 2, Mirrors Edge...), si chiar nu imi convine, ca dupa schimb, sa dau 300 ron pe modare, cand, cel mai usor e sa imi iau altul.
cine imi poate recomanda un site/magazin, unde gasesc mai ieftin de 169 ron ? dar nici sa nu astept pana vine, 1-2 saptamani, pt ca vreau sa ma joc si yo de sarbatori...
WebPredator,Donely sau comanda cu RobertDinu...Foarte simplu..cauta si tu nu mai astepta sa iti pice mura'n gura.
de la donely am luat un controller defect, fara vibratii, care merge ca si cum ar fi apasat tot timpul LT si multe altele... ma rog de el de app 5 luni sa mi-l schimbe... asta e pb mea. am 2 controllere. unu nu merge de "nou" iar unu e... well..e mai sus.
sigur. yo sunt de vina. care vrea sa ii dau pe PM schimbu de mail-uri sa vada exact ce s-a intamplat si din ce data sunt, sa-mi zica. pana atunci... shhhh![]()
sa nu se inteleaga gresit. nu am absolut nimic personal cu Donely. tot respectu pentru el si pentru ce stie. mi-a modat consola cu atata profesionalism si pricepere, incat, pot sa jur, ca in primele 2 minute, cand desfacea la ea, credeam ca o strica.
din pacate, nu am avut norocul la un gamepad bun. faza e ca sunt mai mult ca sigur ca nu este original (se vede dupa material, chiar si cercu din mijloc, cel cu luminite, e altfel facut, capacu de la baterii nu este turnat bine...)...eu tot sper sa mi-l schimbe, sa nu fi dat banii chiar degeaba pe el...
sunt singurul caruia i s-a parut decent crash time 2 ? bine , lasand la o parte voice actingul care e jenant , mi s-a parut chiar interesant pt. un joc fara pretentii
The winter collection is now available for your avatar
The next time you sign in to Xbox LIVE, be sure to check out the new winter items just released for your avatar. All of the items are completely free, so try them all on for JUST the right look.
Tip: It is easy to tell what is new when you are in the avatar editor, just look for the gold star. Any item of clothing with a gold star is new since your last sign in.
LE... se pare ca sunt decat o caciula noua, o pereche de manusi si un top...
![]()
e bun totusi ca se tin de cuvant si introduc si alte piese vestimentare destul de repede.
Cred ca acum xbox-urile astea noi nu mai dau RROD ci dau problema cu blocarea.Oficial cred ca xboxu meu e mort...Nu imi mai merge nici un joc...Doar Naruto mai pot sa joc....Ce sa le spun celor de la Garantie daca incearca sa o dea cotita cu mine?
M-au trimis la Best Games sa il duc pentru garantie ca cica ei nu au pt acest produs garantie...Atunci dc nu a scris ca trebuie sa ma plimbe tot Bucurestiu inainte sa imi dea alta consola.
pastiluta, poate te pot ajuta eu cu consola, ca am ceva relatii destul de importante la emag. da-mi un mail (ca vad ca PM nu se poate da aici). adresa de mail e la fel ca id-ul de aici, doar ca are yahoo. sa-mi zici si cine esti
Bookmarks