Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 48 of 788 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 548 ... LastLast
Results 941 to 960 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #941 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

2. #942 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    am rezolvat baieti. desi salvarile de la kotor 1 imi apareau ca avand doar 6 mb, in realitate, dupa ce le-as sters, am remarcat ca spatiul liber urcase de la 6 giga la 13,8. oare de ce ocupau asa de mult loc ?

3. #943 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    am o pb. mi s-a stricat controlleru original, cel care a venit cu consola.
    in primu rand, nu mai vibreaza. dar nu asta e partea cea mai deranjanta, ci faptul ca, nu-mi mai sta aprins ledu pe pozitia controller-ului logat la consola, ci se invarte incontinuu, si dupa app 15-20 min ma deconecteaza fara sa fac nimic. bateriile sunt noi. am schimbat mai multe baterii si tot la fel face.
    mentionez de faptul ca m-am interesat la service si mi-l inlocuieste cu tot cu consola. ceea ce nu-mi convine, in primu rand pt ca am consola modata (sunt genu de om care chiar nu da banii pe toate porcariile de jocuri de x360, ci cumpar doar ce e cu adevarat bun, gen GTA 4, GoW 1 si 2, Mirrors Edge...), si chiar nu imi convine, ca dupa schimb, sa dau 300 ron pe modare, cand, cel mai usor e sa imi iau altul.
    cine imi poate recomanda un site/magazin, unde gasesc mai ieftin de 169 ron ? dar nici sa nu astept pana vine, 1-2 saptamani, pt ca vreau sa ma joc si yo de sarbatori...

4. #944 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    WebPredator,Donely sau comanda cu RobertDinu...Foarte simplu..cauta si tu nu mai astepta sa iti pice mura'n gura.

5. #945 SP
    de la donely am luat un controller defect, fara vibratii, care merge ca si cum ar fi apasat tot timpul LT si multe altele... ma rog de el de app 5 luni sa mi-l schimbe... asta e pb mea. am 2 controllere. unu nu merge de "nou" iar unu e... well..e mai sus.

6. #946 SP
    Nu cred ca ar fi in stare de asta Donely.Sigur exista cv la mijloc care ascunzi tu.

7. #947 SP
    Member leggollas11's Avatar
    nici eu nu cred ca ti`a vandut Donely un gamepad defect...

8. #948 SP
    sigur. yo sunt de vina. care vrea sa ii dau pe PM schimbu de mail-uri sa vada exact ce s-a intamplat si din ce data sunt, sa-mi zica. pana atunci... shhhh

9. #949 SP
    Da treaba voastra dar nu cred ca Donely a "Imbatranit" degeaba.

10. #950 SP
    sa nu se inteleaga gresit. nu am absolut nimic personal cu Donely. tot respectu pentru el si pentru ce stie. mi-a modat consola cu atata profesionalism si pricepere, incat, pot sa jur, ca in primele 2 minute, cand desfacea la ea, credeam ca o strica .
    din pacate, nu am avut norocul la un gamepad bun. faza e ca sunt mai mult ca sigur ca nu este original (se vede dupa material, chiar si cercu din mijloc, cel cu luminite, e altfel facut, capacu de la baterii nu este turnat bine...)...eu tot sper sa mi-l schimbe, sa nu fi dat banii chiar degeaba pe el...

11. #951 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    sunt singurul caruia i s-a parut decent crash time 2 ? bine , lasand la o parte voice actingul care e jenant , mi s-a parut chiar interesant pt. un joc fara pretentii

12. #952 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    The winter collection is now available for your avatar

The next time you sign in to Xbox LIVE, be sure to check out the new winter items just released for your avatar. All of the items are completely free, so try them all on for JUST the right look.
    Tip: It is easy to tell what is new when you are in the avatar editor, just look for the gold star. Any item of clothing with a gold star is new since your last sign in.

LE... se pare ca sunt decat o caciula noua, o pereche de manusi si un top...

13. #953 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    e bun totusi ca se tin de cuvant si introduc si alte piese vestimentare destul de repede.

14. #954 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    degeaba.. daca vine cate una la 2 saptamani... tot uniforme sunt.

15. #955 SP
    Cred ca acum xbox-urile astea noi nu mai dau RROD ci dau problema cu blocarea.Oficial cred ca xboxu meu e mort...Nu imi mai merge nici un joc...Doar Naruto mai pot sa joc....Ce sa le spun celor de la Garantie daca incearca sa o dea cotita cu mine?

16. #956 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    le-o dai cotita in cap daca fac figuri.Cu panarama daca nu vor.

17. #957 SP
    M-au trimis la Best Games sa il duc pentru garantie ca cica ei nu au pt acest produs garantie...Atunci dc nu a scris ca trebuie sa ma plimbe tot Bucurestiu inainte sa imi dea alta consola.

18. #958 SP
    Member leggollas11's Avatar
    Pastilutza, mai facut curios... de unde ai cumparat consola?

19. #959 SP
    Emag.....

20. #960 SP
    pastiluta, poate te pot ajuta eu cu consola, ca am ceva relatii destul de importante la emag. da-mi un mail (ca vad ca PM nu se poate da aici). adresa de mail e la fel ca id-ul de aici, doar ca are yahoo. sa-mi zici si cine esti

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 788 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 548 ... LastLast