Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 38 of 788 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 138 538 ... LastLast
Results 741 to 760 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #741 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    site-ul zice thank you..blabla...insa pina nu vad codurile de acces in mail nu cred. este posibil sa se faca o filtrare ulterioara si sa nu se ia in calcul decit inscrierile care au tranzactii valide.

...hei, merge și aici. Tocmai am primit mail cu codul, wtf? , așa da!

Obama la putere!

2. #742 SP
    Member Zaktan's Avatar
    poi as vrea sa inlocuiesc procesoru,rami(dak are),si placa video(nu's sigur la placa video).

Quote Originally Posted by paul View Post
    yoshimitsy cred ca te referi la programele XB Connect si Xlink Kai (legi PC-ul de Xbox) si cu programele te conectezi cu altii.
    stiu ca is invechit,dar cum folosesc aceste programe?XB Connect si Xlink Kai

3. #743 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu, nu poti schimba piesele.

4. #744 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    chiar nimeni nu vrea sa faca achievements la Fable 2? N-am nici un chef de unele si as prefera sa "vad pe cineva care le face"

5. #745 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Problema e ca nu prea le are nimeni propriu-zis. Eu le am pe toate "vazute". Si daca nu le am facute "legitim" nu le pot da mai departe.

6. #746 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    sal ppl. ajutati-ma plz. nu am consola conectata la net, dar am luat un demo de x360, si am citit de unde l-am luat, ca daca il fac pe un dvd5, pot intra la games library sa-l joc, dar nu mi-l recunoaste... are careva vre-o idee cu ce sa-l scriu pe dvd sau cum sa fac ?

Vezi sa fi pus folderele cum trebuie. Pe DVD trebuie sa fie unu mare ceva cu multe zerouri si apoi inca unu mic ...nu mai stiu sigur.. cauta si tu pe net, de unde ti l-ai luat

7. #747 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si eu am primit mail cu codul de Xbox 360. ala de PC nu a venit inca....

thanks Max!!

8. #748 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    asa am pus. primul pe dvd este ala cu 16 de 0, iar in el este ala de forma 5436751 iar in ala mai este unul de forma 00080000 si abea in ala este fisierul fara extensie.

la games library nu am nici un buton de change media disc...ar trebui sa am ?

9. #749 SP
    Member collector's Avatar
    prea tarziu .. , as fi recunoscator daca ati mai avea 1 cod si ptr mine

10. #750 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Cool, i-am dat lu' unu din UK un cod L4D si mi-a dat la schimb 1 month Gold It works Acum am 4 luni gold

11. #751 SP
    Member mishu's Avatar
    Care cablu e mai bun?HDMI sau Component?

12. #752 SP
    Member alalalt's Avatar
    Calitatea este asemanatoare (opinie personala). HDMI are avantajul (in unele cazuri dezavantajul) de a fi all-in-one.
    P.S. - nu ai voie cu gamertag in semnatura

13. #753 SP
    Member mishu's Avatar
    Eu am o versiune mai veche a xboxului si nu am intrarea de hdmi.Cum arata capatul de la cablu care intra in xbox??

14. #754 SP
    Member alalalt's Avatar
    Este standard HDMI.

15. #755 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

16. #756 SP
    Member Bugghy's Avatar
    M-ar interesa sa cumpar un hdd ptr x360 din asia. Pot avea vreo problema intre consola pal si hdd-ul din alta regiune? Sau nu are limitare? Ms

17. #757 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Bugghy View Post
    M-ar interesa sa cumpar un hdd ptr x360 din asia. Pot avea vreo problema intre consola pal si hdd-ul din alta regiune? Sau nu are limitare? Ms
    poti sa cumperi linistit

18. #758 SP
    Junior Member h2o2's Avatar

Tutorial DivX +sub

Poate sa faca cineva priceput un tutorial despre asa ceva? Nu de alta da urmaresc cu interes forumul asta si sincer nu vreau sa ofensez pe nimeni in afara de ceva orgoli si ceva faulturi anti "pirati" ..nimic concret si util , acum nu puneti mitraliera pe mine.....

19. #759 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by h2o2 View Post
    Poate sa faca cineva priceput un tutorial despre asa ceva? Nu de alta da urmaresc cu interes forumul asta si sincer nu vreau sa ofensez pe nimeni in afara de ceva orgoli si ceva faulturi anti "pirati" ..nimic concret si util , acum nu puneti mitraliera pe mine.....
    1. Windows Media Center sau Windows Vista cel putin Home Premium
    2. Transcode 360 de aici
    3. ffdshow ultima versiune
    4. consola si pc-ul sa fie in aceeasi retea

in transcode de pe pc setezi sub - position: 97, size: 3.7 - si folderul de buffer undeva la indemana ca sa poti sterge dupa ce vezi un film, ce creeaza el acolo
    rulezi media center pe pc, apoi dai pe setup an extender si urmezi pasii
    dupa ce consola iti intra in media center, settings - library - add folder - from curent pc
    mergi la movies - folderul cu filme - selectezi filmul si nu ii dai sa ruleze - more - si apare transcode - selectezi si dai ok

20. #760 SP
    Junior Member Walter's Avatar
    Salut,

exista vreo posibilitate sa vad de pe xBox 360 pe TV podcasturi, seriale, filme, ... ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 788 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 138 538 ... LastLast