Uite ce monitor am.
Am o intrebare legata de prelungirea vietii consolei. Care dintre urmatoarele moduri de folosire ar fi mai benefice?
1. jucat 3-4 dupa care pauza de racire
2. jucat 6-8 ore fara a inchide consola
Unii spun ca e mai bine sa faci pauze, altii ca e mai bine sa fie cat mai putine cicluri ON-OFF...prin urmare jucat "la foc continuu".
Ah cata paranoia.... Asta e ca si cum ai sta mai mult in casa din cauza ca e posibil sa te loveasca masina afara. Daca se intampla, se intampla oricum.
Da, cum am spus, n-ai niciun fel de problema. Diferentele intre cablurile VGA sunt, in general, diferentele dintre oricare alte cabluri ce "transporta" semnal analogic. Daca sunt prost izolate, imaginea poate suferi (mici dungute, imagine nu foarte focalizata), dar sunt cazuri rare. Ia-l si nu te mai chinui. M-am gasit eu, cel mai tipicar de pe aici sa-ti raspund![]()
Nu-i vorba de paranoia...dar fara garantie parca e altfel, plus ca nu ma dau banii afara din casa incat sa imi iau alta consola oricand. Oricum, stiam care e riscul inainte de a-mi lua consola si nu regret decizia...dar e ca la Dacie...daca n-ai grija de ea te lasa in drum cand ai mai multa nevoie.
Eu am avut 2 cabluri vga, unul original care inca il mai folosesc si unul no name.....desi cablurile arata identic, calitatea imaginii transmise si a sunetului lasa de dorit.... aveam probleme cu el pentru ca 1. transmitea imagini cu o nuanta foarte deschisa si 2. scotea din cand in cand anumite sunete ciudate. L-am testat pe mai multe monitoare lcd si in mai multe pozitii si aceleasi probleme prezenta. Acum nu toate cablurile no name au probleme, dar majoritatea daAm un prieten care tot asa, a cumparat un cablu vga no name si cateodata nu mai scotea nici un sunet...
---------- Post added 06-08-2010 at 06:28 PM ----------
eu am zile in care ma joc 7-8 ore non stop si zile in care am sesiuni care variaza intre o jumatate de ora si 2 ore. Niciodata nu am avut probleme cu consola! Si imi tin si consola vertical, desi multi spun ca nu e bine. Am aceasta consola falcon de 2 ani de zile si niciodata nu m-a dezamagitPoate sunt si norocos, nu stiu
![]()
Cea mai bună metodă de prevenire e să-ți cumperi abonament GOLD pentru un an și să joci zilnic (c�teva ore) Tekken 6 cu mine![]()
salut, am cumparat de curand un dlink ca sa pot avea wireless pe xbox,l-am setat si merge wirelessu luni imi vine si adaptorul N,consola nu imi vede ipu iar cand il setez pe automatic nu mi se incarca deloc,ma puteti ajuta ?
hmmm so am inceput sa joc batman aa varianta goty care are 3d... ca sa joc in 3d trebuie un monitor special??? sau doar ochelari?? am un benq de 22![]()
Ok, si il pot folosi ca pe HDD? Vreau doar sa imi pun muzica, pana voi cumpara un HDD.
A schimbat cineva de aici fata unitatii optice (si butonul aferent) ? Cat de dificil e ? (mai ales butonul). Sunt riscuri de a rupe sau distruge ceva ?
Bookmarks