Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 384 of 788 FirstFirst ... 284 334 374 382 383 384 385 386 394 434 484 ... LastLast
Results 7,661 to 7,680 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #7661 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Uite ce monitor am.
    Attached Images Attached Images g220-hd.jpg

2. #7662 SP
    Junior Member SPORTivu''s Avatar
    Am o intrebare legata de prelungirea vietii consolei. Care dintre urmatoarele moduri de folosire ar fi mai benefice?
    1. jucat 3-4 dupa care pauza de racire
    2. jucat 6-8 ore fara a inchide consola

Unii spun ca e mai bine sa faci pauze, altii ca e mai bine sa fie cat mai putine cicluri ON-OFF...prin urmare jucat "la foc continuu".

3. #7663 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Ah cata paranoia.... Asta e ca si cum ai sta mai mult in casa din cauza ca e posibil sa te loveasca masina afara. Daca se intampla, se intampla oricum.

4. #7664 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Uite ce monitor am.
    Da, cum am spus, n-ai niciun fel de problema. Diferentele intre cablurile VGA sunt, in general, diferentele dintre oricare alte cabluri ce "transporta" semnal analogic. Daca sunt prost izolate, imaginea poate suferi (mici dungute, imagine nu foarte focalizata), dar sunt cazuri rare. Ia-l si nu te mai chinui. M-am gasit eu, cel mai tipicar de pe aici sa-ti raspund

5. #7665 SP
    Junior Member SPORTivu''s Avatar
    Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    Ah cata paranoia.... Asta e ca si cum ai sta mai mult in casa din cauza ca e posibil sa te loveasca masina afara. Daca se intampla, se intampla oricum.
    Nu-i vorba de paranoia...dar fara garantie parca e altfel, plus ca nu ma dau banii afara din casa incat sa imi iau alta consola oricand. Oricum, stiam care e riscul inainte de a-mi lua consola si nu regret decizia...dar e ca la Dacie...daca n-ai grija de ea te lasa in drum cand ai mai multa nevoie.

6. #7666 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Eu am avut 2 cabluri vga, unul original care inca il mai folosesc si unul no name.....desi cablurile arata identic, calitatea imaginii transmise si a sunetului lasa de dorit.... aveam probleme cu el pentru ca 1. transmitea imagini cu o nuanta foarte deschisa si 2. scotea din cand in cand anumite sunete ciudate. L-am testat pe mai multe monitoare lcd si in mai multe pozitii si aceleasi probleme prezenta. Acum nu toate cablurile no name au probleme, dar majoritatea da Am un prieten care tot asa, a cumparat un cablu vga no name si cateodata nu mai scotea nici un sunet...

---------- Post added 06-08-2010 at 06:28 PM ----------

Quote Originally Posted by SPORTivu' View Post
    Nu-i vorba de paranoia...dar fara garantie parca e altfel, plus ca nu ma dau banii afara din casa incat sa imi iau alta consola oricand. Oricum, stiam care e riscul inainte de a-mi lua consola si nu regret decizia...dar e ca la Dacie...daca n-ai grija de ea te lasa in drum cand ai mai multa nevoie.
    eu am zile in care ma joc 7-8 ore non stop si zile in care am sesiuni care variaza intre o jumatate de ora si 2 ore. Niciodata nu am avut probleme cu consola! Si imi tin si consola vertical, desi multi spun ca nu e bine. Am aceasta consola falcon de 2 ani de zile si niciodata nu m-a dezamagit Poate sunt si norocos, nu stiu

7. #7667 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Cea mai bună metodă de prevenire e să-ți cumperi abonament GOLD pentru un an și să joci zilnic (c�teva ore) Tekken 6 cu mine

8. #7668 SP
    Junior Member Rob3rt17's Avatar
    Salut! Ma poate ajuta cineva sa fac Spec Ops-urile de la MW2?

9. #7669 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Quote Originally Posted by SPORTivu' View Post

Daca asiguri o buna aerisire a consolei, poate si un sistem de racire suplimentar, ii poti prelungi viata. Eu ma gandeam sa mut Xbox-ul intr-o carcasa de PC, la fel as face si cu PS3, dar asta necesita timp, de care duc lipsa .

10. #7670 SP
    Member pufy's Avatar
    salut, am cumparat de curand un dlink ca sa pot avea wireless pe xbox,l-am setat si merge wirelessu luni imi vine si adaptorul N,consola nu imi vede ipu iar cand il setez pe automatic nu mi se incarca deloc,ma puteti ajuta ?

11. #7671 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    hmmm so am inceput sa joc batman aa varianta goty care are 3d... ca sa joc in 3d trebuie un monitor special??? sau doar ochelari?? am un benq de 22

12. #7672 SP
    Din cate stiu nu-ti trebuie monitor special sau tv 3d

13. #7673 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Trebuie doar sa activezi/dezactivezi o setare daca vrei sau nu sa joci in 3D.

14. #7674 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Se poate folosi un stick la 360?

15. #7675 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Se poate folosi un stick la 360?
    Da, citeste maxim 16GB. Il formatezi direct din meniul Xbox-ului.

16. #7676 SP
    Ok, si il pot folosi ca pe HDD? Vreau doar sa imi pun muzica, pana voi cumpara un HDD.

17. #7677 SP
    Il poti folosi ca Hdd

18. #7678 SP
    Ok, am reusit . Multumesc

19. #7679 SP
    Member kosashu's Avatar
    Poti sa il folosesti cum vrei tu, ca si un hdd mobil!
    p.s. Late post, sorry!

20. #7680 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    A schimbat cineva de aici fata unitatii optice (si butonul aferent) ? Cat de dificil e ? (mai ales butonul). Sunt riscuri de a rupe sau distruge ceva ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.