daca am consola modata soft mai am garantie? sigiliul nu a fost rupt
Daca e banata numai ai garantie, daca nu e banata e posibil sa o primeasca. Depinde si de unde ai cumparat-o.
daca garantia este oferita de best, ia-ti gandul. s-au fript si le verifica. dar tu poti incerca
nu te costa nimic si in plus inafara de refuz de garantie nu ai ce pierde
cum se pot scoate pozele din forza motor sport 3???adica sa le pun pe stick de exemplu???se poate???
Bleszinski's "Late Night" Appearance, Game Announcement Delayed
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
ia uite o reducere interesanta de 15 lire la pachetul de 2100 ms points uk.
nu am incercat, dar poate ajuta pe cineva
FREE CODE - GET 2100 XBOX POINTS FOR ONLY �4 DELIVERED on eBay (end time 16-Apr-10 02:22:28 BST)
O intrebare buclucasa
Daca tot merge cu stick-ul de ce n-ar merge si cu un hard extern de XXGb??
Pentru cei care nu au conectata consola la net, vi s-a intamplat vreodata sa vi se stearga niste fisiere si sa fiti nevoiti sa faceti update din nou? si daca da din ce cauza?
Unde gasesc si eu detalii despre ultimul update?
---------- Post added 08-04-2010 at 02:42 PM ----------
Mie mi s-a intamplat ceva asemanator dar eu am intrat pe live, iar la mine asta a inceput sa se intample cand hardul n-a mai vrut sa mearga bine spre deloc (sper sa nu fie si cazul tau)
si ti sa stricat de tot hardul? eu am consola de cateva luni iar dupa ce am facut update de pe stick nu se mai blocheaza consola si imi merg jocurile, credeam ca o sa dea rrod![]()
Eu am cumparat-o in decembrie si dupa ce m-am jucat vreo 2 saptamani Fortza motorsort 3 a inceput cu niste blocaje in joc si nu-mi mai incarca texturile si dupa a inceput sa-mi faca figuri l-am facut o data sa mearga si acum, ca mi s-a mai stricat odata, ma chinui sa caut un raspuns pe net. Ma bucur totusi ca s-au gandit sa bage faza cu stick-ul. Totusi dupa cum ti-am zis sper sa nu fie aceleasi lucru
ce coincidenta si eu tot din decembrie o am, tot la forza 3 mi se bloca jocul, dar a mea e jasper si sper sa nu dea rrod, acuma am 2 intrebari
De ce mi s-au sters fisierele alea si am fost nevoit sa fac update de pe stick din nou?
Sa fie de la vreo pana de curent? sau hdd-ul e pe duca...
Sincer, nu stiu.
Dar am ajuns la o concluzie NU MA MAI JOC FORZA MOTORSPORT 3. In ambele cazuri la mine s-a intamplat dupa ce m-am jucat un timp indelungat FM3
Oricum succes in cautarea ta, daca gasesti un raspuns da-mi si mie un semn de viata
Bookmarks