Mersi Ronan!Razer-ul arata mult mai bine fata de noul controller scos de Microsoft si in plus este si wired
![]()
Mersi Ronan!Razer-ul arata mult mai bine fata de noul controller scos de Microsoft si in plus este si wired
![]()
Un preview la Onza(de c�teva luni - l-am mai pus �ntr-un alt topic)
---------- Post added 04-09-2010 at 12:22 AM ----------
Ce pot spune, cu siguranță, că s-a schimbat la modelul demo (sau cum vreți voi să-l numiți) din clip este:
- Cablul (e alt material - e un material textil)
- Greutatea (e mai ușor modelul final)
- D-padul (a suferit mici modificări)
done , reusit din a doua incercare , mersi de sfat.Am retrimis plata dupa cateva ore si undeva dupa 30 de minute am primit mail de la ei cu un scan la COD
Merge super cel putin facebook'ul si twitter'ul e prea tare in hd pe ditai plasma
seara buna tuturor , see ya online ID: bogdanbabus![]()
Contul de pe xbox live se poate incarca fara card??Nu am card paypall si mi se termina luna de proba. Eu nu m-am saturat de jucat Mw2 asa ca asi mai vrea sa pun daca se poate 1-2-3 luni
. Asi putea face asta fara card? Multumesc Anticipat
wow! 49.99 asta mi se pare foarte acceptabil! arata de 20 de ori mai bine ca controllerul "imbunatatit" care va aparea si este si mia ieftinTotusi wireless e mai dragutz
Am primit jocuri de 360, dar in plic. Nu am gasit carcase vezi pt. DVD-uri de Xbox, dar am gasit carcase de Blu-ray-uri.
Rog un user, care are PS3 si 360, sa imi spuna daca se potrivesc cover-urile de la Xbox, pe carcasele de Blu-ray.
Multumesc!
Off, ceasul cred ca e de vina....
Carcase am gasit la un magazin, dar nu dau pe bucata pentru ca, cumparam unul de proba.
pot lua un guitar hero bundle (cu ghitara) de pe shop.to / zavvi.com? Daca da cat va fi posta?
i gotta get me one of thosede abea astept sa apara.. nu ca as juca eu sa fiu pro , dar e mai ieftin decat controlerul celor de la microsoft .. wtf
zavi nu trimite produse mari. shopto trimite produse mari prin TNT si e vreo 3x lire
---------- Post added 05-09-2010 at 12:33 PM ----------
carcasele de BD/PS3 sunt mai mici. nu merg covers. cele de xbox sunt carcase normal ca de dvd atat ca sunt verzi
hope it helps
Mi-am cumparat un xbox360 elite,mi-am luat si un tv Philips FullHD 32PFL3605H. cand ma joc fable 2 sau assasin creed 2 de ce se vede in frameuri??????d c?cred ca este de la xbox,pt ca daca stau decat intrun singur loc si invart imaginea de jur imprejur nu se mai vede in frameuri,dar daca inaintez,iar se vede in frameuri,adica nu este incarcat.deci au aparut jocuri care il depasesc?
Nu e din cauza framerate-ului, e din cauza ca se incarca mai greu texturile pentru ca dureaza pana citeste jocul. Instaleaza-le pe HDD si vezi cum e asa.
Da,e modata,dar si cu jocu original face lafel.jocurile le am instalate pe hdd,de exemplu la fable 2 nu face mereu,doar cand ajung in anumite zone.
Unul mai geberal (ce acoperă și Razer Chimaera headset).
...hai odată cu maneta că mor!![]()
*p.s.
Da, de azi nu mai folosesc cuv�ntul controller - mă enervează la maxim. Manetă, scurt!
Bookmarks