Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 397 of 788 FirstFirst ... 297 347 387 395 396 397 398 399 407 447 497 ... LastLast
Results 7,921 to 7,940 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #7921 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Mersi Ronan! Razer-ul arata mult mai bine fata de noul controller scos de Microsoft si in plus este si wired

2. #7922 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Un preview la Onza (de c�teva luni - l-am mai pus �ntr-un alt topic)

---------- Post added 04-09-2010 at 12:22 AM ----------

Ce pot spune, cu siguranță, că s-a schimbat la modelul demo (sau cum vreți voi să-l numiți) din clip este:
    • Cablul (e alt material - e un material textil)
    • Greutatea (e mai ușor modelul final)
    • D-padul (a suferit mici modificări)

3. #7923 SP
    Junior Member thegamer's Avatar
    Xbox360 merge pe un televizor classic (adica din ala cu tub) ?

4. #7924 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Da, functioneaza si cu un TV CRT.

5. #7925 SP
    Junior Member xboxliveredpimp's Avatar

Thumbs up xbl goldddd

Quote Originally Posted by xboxliveredpimp View Post
    sorry but our security system mark you payment as high possibility of fraud payment,

thanks
    frate eu treaba asta nu o inteleg , paypal ok verificat , si ei imi spun de sistemul vietii

---------- Post added 02-09-2010 at 12:35 PM ----------

Poate gresesc eu , care e diferenta intre gold prepaid de 12 luni si Xbox 360 Live 12 month GOLD Subscription EUROPE&UK!!! ??
    eu am ales varianta a doua , pretul este relativ asemanator.
    thx
    done , reusit din a doua incercare , mersi de sfat.Am retrimis plata dupa cateva ore si undeva dupa 30 de minute am primit mail de la ei cu un scan la COD
    Merge super cel putin facebook'ul si twitter'ul e prea tare in hd pe ditai plasma
    seara buna tuturor , see ya online ID: bogdanbabus

6. #7926 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    Contul de pe xbox live se poate incarca fara card??Nu am card paypall si mi se termina luna de proba. Eu nu m-am saturat de jucat Mw2 asa ca asi mai vrea sa pun daca se poate 1-2-3 luni. Asi putea face asta fara card? Multumesc Anticipat

7. #7927 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    wow! 49.99 asta mi se pare foarte acceptabil! arata de 20 de ori mai bine ca controllerul "imbunatatit" care va aparea si este si mia ieftin Totusi wireless e mai dragutz

8. #7928 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Am primit jocuri de 360, dar in plic. Nu am gasit carcase vezi pt. DVD-uri de Xbox, dar am gasit carcase de Blu-ray-uri.
    Rog un user, care are PS3 si 360, sa imi spuna daca se potrivesc cover-urile de la Xbox, pe carcasele de Blu-ray.

Multumesc!

9. #7929 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Am primit jocuri de 360, dar in plic. Nu am gasit carcase vezi pt. DVD-uri de Xbox, dar am gasit carcase de Blu-ray-uri.
    Rog un user, care are PS3 si 360, sa imi spuna daca se potrivesc cover-urile de la Xbox, pe carcasele de Blu-ray.

Multumesc!
    Trebuia postat pe aria de Xbox 360, o sa mute un moderator posturile. Da, se potrivesc cat de cat (daca te referi la carcasa de film blu-ray nu de joc PS3), carcase poti cumpara de pe amazon.co.uk prin Bodopsx

10. #7930 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Off, ceasul cred ca e de vina....
    Carcase am gasit la un magazin, dar nu dau pe bucata pentru ca, cumparam unul de proba.

11. #7931 SP
    Member szury's Avatar
    pot lua un guitar hero bundle (cu ghitara) de pe shop.to / zavvi.com? Daca da cat va fi posta?

12. #7932 SP
    Junior Member c0sm1n87's Avatar
    i gotta get me one of those de abea astept sa apara.. nu ca as juca eu sa fiu pro , dar e mai ieftin decat controlerul celor de la microsoft .. wtf

13. #7933 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by szury View Post
    pot lua un guitar hero bundle (cu ghitara) de pe shop.to / zavvi.com? Daca da cat va fi posta?
    zavi nu trimite produse mari. shopto trimite produse mari prin TNT si e vreo 3x lire

---------- Post added 05-09-2010 at 12:33 PM ----------

Quote Originally Posted by djdanny View Post

Multumesc!
    carcasele de BD/PS3 sunt mai mici. nu merg covers. cele de xbox sunt carcase normal ca de dvd atat ca sunt verzi

hope it helps

14. #7934 SP
    Junior Member Banghe's Avatar
    Mi-am cumparat un xbox360 elite,mi-am luat si un tv Philips FullHD 32PFL3605H. cand ma joc fable 2 sau assasin creed 2 de ce se vede in frameuri??????d c? cred ca este de la xbox,pt ca daca stau decat intrun singur loc si invart imaginea de jur imprejur nu se mai vede in frameuri,dar daca inaintez,iar se vede in frameuri,adica nu este incarcat.deci au aparut jocuri care il depasesc?

15. #7935 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    lasa-ma sa ghicesc, verbatim?

16. #7936 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu e din cauza framerate-ului, e din cauza ca se incarca mai greu texturile pentru ca dureaza pana citeste jocul. Instaleaza-le pe HDD si vezi cum e asa.

17. #7937 SP
    Da,e modata,dar si cu jocu original face lafel.jocurile le am instalate pe hdd,de exemplu la fable 2 nu face mereu,doar cand ajung in anumite zone.

18. #7938 SP
    Junior Member juventus23's Avatar
    salut.daca am o consola modata pot sa instalez jocuri pe stik de 16 gb?

19. #7939 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Unul mai geberal (ce acoperă și Razer Chimaera headset).

...hai odată cu maneta că mor!

*p.s.

Da, de azi nu mai folosesc cuv�ntul controller - mă enervează la maxim. Manetă, scurt!

20. #7940 SP
    Ce format video citeste x 360? Am pus un film in format dvd pe stick si nu il vede.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.