Am intrat pe live, am facut update,iar acum imi da eroarea 80-C00DF242. a mai patit careva?
---------- Post added 07-09-2010 at 12:05 AM ----------
atunci cand vreau sa rulez.avi imi da eraoarea aceea.
De cateva zile a inceput sa mi se innegreasca imaginea in joc si nu mai pot face nimic decat sa inchid si redeschid consola. Am crezut ca este de la un joc, am schimbat si face la fel. Prima oara a facut sambata si a 2-a oara ieri. Azi dimineata pana acum (intr-o ora de jucat) mi s-a intamplat de 2 ori. Ce se intampla ?
LE: acum mi-a crapat iardoar ca de data asta, nu s-a mai innegrit ecranu ci a ramas blocata imaginea si a facut un Bip...
[QUOTE=naz;424354]Tind sa cred ca este de la DVD-urile "minune", cumpara toate jocurile originale si daca iti mai face asa, schimba-i lentila.
Atata timp cat le joc dupa hdd nu stiu care ar fi legatura.
Daca imi permiteam sa cumpar jocuri originale imi luam ps3.
daca nu-ti permiti sa dai banii pe jocuri, de ce te mai plangi atunci cand au probleme. stii vorba aia, cat dai atata face (in cazul tau 8 ron).. apropo e interzisa discutia despre warez pe forum.
In legatura cu eroarea 80-C00DF242 ce e de facut? cum pot instala din nou updateuri pt avi?
Da RonanN1 maneta e mai usor de pronuntat insa controller suna la literar. Pina acum acest Razer si Raven-ul de la Nyko pentru PS3 sint singurele controlere care mi-au atras atentia.
Intreb pt ca nu am gasit dand serch nimic despre subtitrare.
In ce format ar trebui sa vad filme pe XBX360 astfel incat sa-mi ia automat si subtitrarea asa cum este la Bsplayer de exemplu. Defapt intrebarea este stie XBOX360 sa ia subtitrarea?
Ma ajuta si pe mine cineva repede cu un site de unde pot lua puncte M$ ? Care este cel mai mic pachet pe care pot sa'l cumpar?
Multumesc anticipat!
Cateva siteuri:
- cheap xbox live codes
- Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid
- www.gamepointsnow.com
- xboxliveuk76
Spor la cumparaturi !![]()
Xboxul NU stie sa isi ia subtitrarea din nici un format. Eu am gasit un work-around mixand direct subtitrarea cu fisierul AVI - folosesti programul Virtual Dub, codecul divx si codecul Directvob sub. Eu de pe google am gasit metoda asta, dureaza cam o ora sa recomprime filmul (timp in care bagi un Fable 2)
Alta solutie ar fi sa iti instalezi TVersity, calc. meu e prea slab pt el si nu folosesc. Tversity combina filmul cu subtitrarea in timp real si face stream cate Xbox. Iti apare Tversity separat in Video Library si e super usor de folosit. Trebuie sa iti petreci cam 20 de min sa-l setezi la inceput si nu baga in el foldere cu 100 de filme ca le face hash la toate inainte de share.
Bafta!
am o nelamurire, am cumparat xbox360 arcade +5 jocuri + halo 3 si FM 3 in pachet.....problema e ca nu stiu unde gasesc cele 5 jocuri, halo si fm au dvd-uri...as ruga un pm daca stie cineva cum pot da de ele prin xbox...
o zi buna
Bookmarks