Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 398 of 788 FirstFirst ... 298 348 388 396 397 398 399 400 408 448 498 ... LastLast
Results 7,941 to 7,960 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #7941 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    Quote Originally Posted by Banghe View Post
    Ce format video citeste x 360? Am pus un film in format dvd pe stick si nu il vede.
    Intra pe Live si fa Media update... Cam 10 mb si asa suporta avi si.. majoritatea fisierelor video+ audio

2. #7942 SP
    Junior Member Banghe's Avatar
    Am intrat pe live, am facut update,iar acum imi da eroarea 80-C00DF242. a mai patit careva?

---------- Post added 07-09-2010 at 12:05 AM ----------

atunci cand vreau sa rulez.avi imi da eraoarea aceea.

3. #7943 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Banghe View Post
    Da,e modata,dar si cu jocu original face lafel.jocurile le am instalate pe hdd,de exemplu la fable 2 nu face mereu,doar cand ajung in anumite zone.
    Tind sa cred ca este de la DVD-urile "minune", cumpara toate jocurile originale si daca iti mai face asa, schimba-i lentila.

Quote Originally Posted by juventus23 View Post
    salut.daca am o consola modata pot sa instalez jocuri pe stik de 16 gb?
    Da, depinde si de stick/ viteza lui.

4. #7944 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    De cateva zile a inceput sa mi se innegreasca imaginea in joc si nu mai pot face nimic decat sa inchid si redeschid consola. Am crezut ca este de la un joc, am schimbat si face la fel. Prima oara a facut sambata si a 2-a oara ieri. Azi dimineata pana acum (intr-o ora de jucat) mi s-a intamplat de 2 ori. Ce se intampla ?

LE: acum mi-a crapat iar doar ca de data asta, nu s-a mai innegrit ecranu ci a ramas blocata imaginea si a facut un Bip...

5. #7945 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Da, de azi nu mai folosesc cuv�ntul controller - mă enervează la maxim. Manetă, scurt!
    Sa stii ca maneta. De fiecare data il intreb pe varamiu innainte sa ma duc pe la el daca imi aduc si eu controlleru, iar el imi zice "ba stii cate manente am eu da?" iar eu uit de fiecare data ca are vreo 4. lol

6. #7946 SP
    [QUOTE=naz;424354]Tind sa cred ca este de la DVD-urile "minune", cumpara toate jocurile originale si daca iti mai face asa, schimba-i lentila.
    Atata timp cat le joc dupa hdd nu stiu care ar fi legatura.
    Daca imi permiteam sa cumpar jocuri originale imi luam ps3.

7. #7947 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    daca nu-ti permiti sa dai banii pe jocuri, de ce te mai plangi atunci cand au probleme. stii vorba aia, cat dai atata face (in cazul tau 8 ron).. apropo e interzisa discutia despre warez pe forum.

8. #7948 SP
    In legatura cu eroarea 80-C00DF242 ce e de facut? cum pot instala din nou updateuri pt avi?

9. #7949 SP
    Mda... Never mind. A murit

10. #7950 SP
    naz
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Mda... Never mind. A murit
    RROD ? Daca mai ai garantie la el iti poti lua altul, daca nu mergi la Donelu

11. #7951 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post

*p.s.

Da, de azi nu mai folosesc cuv�ntul controller - mă enervează la maxim. Manetă, scurt!
    Da RonanN1 maneta e mai usor de pronuntat insa controller suna la literar . Pina acum acest Razer si Raven-ul de la Nyko pentru PS3 sint singurele controlere care mi-au atras atentia.

12. #7952 SP
    Junior Member Ltcol's Avatar

Subtitrare

Intreb pt ca nu am gasit dand serch nimic despre subtitrare.
    In ce format ar trebui sa vad filme pe XBX360 astfel incat sa-mi ia automat si subtitrarea asa cum este la Bsplayer de exemplu. Defapt intrebarea este stie XBOX360 sa ia subtitrarea?

13. #7953 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Ma ajuta si pe mine cineva repede cu un site de unde pot lua puncte M$ ? Care este cel mai mic pachet pe care pot sa'l cumpar?
    Multumesc anticipat!

14. #7954 SP
    Manager paul's Avatar

15. #7955 SP
    Junior Member KennyCJ's Avatar
    Quote Originally Posted by Ltcol View Post
    Intreb pt ca nu am gasit dand serch nimic despre subtitrare.
    In ce format ar trebui sa vad filme pe XBX360 astfel incat sa-mi ia automat si subtitrarea asa cum este la Bsplayer de exemplu. Defapt intrebarea este stie XBOX360 sa ia subtitrarea?

Xboxul NU stie sa isi ia subtitrarea din nici un format. Eu am gasit un work-around mixand direct subtitrarea cu fisierul AVI - folosesti programul Virtual Dub, codecul divx si codecul Directvob sub. Eu de pe google am gasit metoda asta, dureaza cam o ora sa recomprime filmul (timp in care bagi un Fable 2 )

Alta solutie ar fi sa iti instalezi TVersity, calc. meu e prea slab pt el si nu folosesc. Tversity combina filmul cu subtitrarea in timp real si face stream cate Xbox. Iti apare Tversity separat in Video Library si e super usor de folosit. Trebuie sa iti petreci cam 20 de min sa-l setezi la inceput si nu baga in el foldere cu 100 de filme ca le face hash la toate inainte de share.

Bafta!

16. #7956 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    RROD ? Daca mai ai garantie la el iti poti lua altul, daca nu mergi la Donelu
    L-am dus ieri la garantie. Sper sa-l schimbe si sa nu-l repare...

A mai avut cineva pb cu consola luata de la eMag ?

17. #7957 SP
    Junior Member astroboyunreal's Avatar
    am o nelamurire, am cumparat xbox360 arcade +5 jocuri + halo 3 si FM 3 in pachet.....problema e ca nu stiu unde gasesc cele 5 jocuri, halo si fm au dvd-uri...as ruga un pm daca stie cineva cum pot da de ele prin xbox...
    o zi buna

18. #7958 SP
    naz
    Quote Originally Posted by astroboyunreal View Post
    am o nelamurire, am cumparat xbox360 arcade +5 jocuri + halo 3 si FM 3 in pachet.....problema e ca nu stiu unde gasesc cele 5 jocuri, halo si fm au dvd-uri...as ruga un pm daca stie cineva cum pot da de ele prin xbox...
    o zi buna
    Cele 5 jocuri sunt arcade si se afla in memoria Xbox-ului, le gasesti la Game Library.

19. #7959 SP
    Senior Member muggs's Avatar

20. #7960 SP
    naz
    Sorry

This offer is not valid in your region, or it has expired.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.