As vrea sa stiu pe ce regiuni este valabil trial-ul de la Dead Rising 2 : Case 0 de pe LIVE deoarece as vrea sa-l incerc si nu merge sa-l descarc ?
As vrea sa stiu pe ce regiuni este valabil trial-ul de la Dead Rising 2 : Case 0 de pe LIVE deoarece as vrea sa-l incerc si nu merge sa-l descarc ?
salut baieti sunt si eu nou pe aici si nu stiu cu ce se mananca xbox live ajutatima si pe mine sa ma conectez m-am saturat sa joc asa la rece vreau sa intru pe net sa jocu si cu alti si cum pot afla ip de la net nu stiu cum sau ce altceva mai trebuie si inca ceva pot lua ban pe live daca intru asa pur si simplu astept un raspuns de la voi care sunteti veterani in xbox360 multam mult
Stimate vanelli, cu consola modata nu mai ai ce sa faci pe live, cumpara-ti alta daca vrei online.
teoretic da, dar nu poti sa fii niciodata sigur. sunt mai multe teorii.
How to Avoid Getting Banned from Xbox Live - wikiHow
Ideea este urmatoarea. Nu numai jocul este verificat cand intrii pe live ci si softul dvd-romului, respectiv modarea. Consolele care prezinta ceva cat de putin diferit la soft sunt marcate in baza de date M$ si la un anumit numar de abateri (jocuri piratate pe live, consola modata pe live, etc) esti trecut pe lista de ban pentru cel mai apropiat val.
atunci daca apuc sa intru o data si nu mi se intampla nimic inseamna ca nu o sa am probleme chiar nu stiu ce sa fac uni spun nu intra daca este modata alti spun poti intra dar numai cu jocuri originale sunt undeva la mijloc nu stiu ce sa fac
Nu mai mintiti ma omul.
vanelli, sunt invidiosi, intra linistit cu consola modata pe live.
P.S.: Daca iti este asa lene sa cauti pe forum sa vezi ca s-a mai discutat problema asta, intra pe live.
deci tu ma sfatuiesti sa intru ca nu ar fi probleme sper sa nu iti bati joc de mine mai bine imi spui ca nu se poate si gata ar fi mai corect
eu nu inteleg de ce mai intrebati. intrati pe riscul vostru. SIMPLU!
ban se ia cand se face valul de banari. cand mai vrea M$ sa mai vanda un lot de 1 milion de console
GAME ON
RonanN1 vad ca esti pasionat (zic eu) de chestiile japoneze de unde a inceput asta? (scuza-mi intrebarea)
...sincer să fiu pasiunea pentru jocurile japoneze a �nceput �n urmă cu muuuuuulți ani. A fost o pasiune forțată, ca să zic așa, trebuia să mă descurc de unul singur și să duc jocul p�n' la capăt. La �nceput am �nvățat totul mecanic și pe parcurs m-am dezghețat...
Gata!![]()
ma ajuta si pe mine cineva sa ma conectez pe live am trecut ip am trecut mac am trecut ce mai era mai departe nu mai stiu am dat test si mia dar failed
Bookmarks