De pe aria Bazar a forumului sau de pe amazon.co.uk/ ebay prin robertdinu si bodopsx.
De pe aria Bazar a forumului sau de pe amazon.co.uk/ ebay prin robertdinu si bodopsx.
salut, am si eu o problema cu fifa 10, la manager mode. am o salvare cu ac milan care nu o mai pot deschide, se blocheaza pur si simplu cand intru in ea. am incercat tot felul de chestii ( am instalat jocul pe hard, am dezactivat autosave-ul, am dat clear la cache), dar degeaba...ma poate ajuta cineva, aveti vreo solutie?
salut, vreau sa-mi achizitionez un xbox 360 dar am cateva intrebari:
1. Exista vreo posibilitate de a utiliza jocurile pe xbox 360 fara a le scrie pe dvd? (daca se pot pune de pe pc pe un stick usb pentru a fi rulate pe consola direct de pe stick? sau prin cablu de retea conectat la pc pentru a fi transferate pe hard disk-ul xbox-ului?)
2. Daca mi-as lua un xbox 360 arcade este adevarat ca i se poate face un upgrade catre versiunea elite?(sa cumpar mai tarziu un controller wireless, un adaptor WLAN, casti)
3.Vreau sa-l conectez la monitorul de pc, am gasit pe net niste boxe Next Gen 2.1 despre care se spune ca ar fi compatibile cu xbox-ul 360. Stie cineva detalii in legatura cu acestea? (cum s-ar conecta la xbox 360 si prin ce port daca folosesc cablul VGA HD pentru monitor?)
1. Ca sa joci de pe HDD sau stick USB ai nevoie de consola modata cu Jtag. In acest fel vei putea juca si XBLA. Nu poti juca prin cablu de retea irect de pe PC sub nici o forma.
2. Versiunea arcade are controler wireless. Adaptor WLAN nu are nici versiunea Elite, se cumpara separat si costa destul de mult. Ce va trebuie sa cumperi este un HDD. Daca cumperi Jtag, vei vea nevoie de o carcasa pentru HDD si un HDD SATA pentru laptop cat mai mare in capacitate.
3. Cablul VGA are iesiri pentru audio, la care poti conecta cam orice sistem audio. Se gasesc diverse adaptoare. Ca sa intelegi mai bine, ai nevoie de un cablu VGA.
http://www.consolegames.ro/forum/att..._vga_cable.jpg
Daca vrei cu wireless incorporat, gasesti la versiunea slim. Deocamdata nu se modeaza si nici nu se stie cand sau daca se va moda.
Totusi, sfatul meu, daca vrei sa nu cumperi jocurile si nici sa cheltui banii cu DVD-uri dual layer, cumpara un model cu Jtag. Ai mare gruja sa fie model Jasper. Este mai scump cel modat cu Jtag, dar in timp face toti banii. In caz ca estei interesat cunosc pe cineva care are asa ceva la vanzare si este de incredere omul.
Intra pe YM: pfamocanucristian pentru detalii.
Salut, am si eu o problema, tocmai ce mi-am cumparat noul slim si cand incerc sa fac profil nou zice ca trebuie sa introduc ori memory unit... ori usb stick, ce sfat imi dati, ma mir ca nu merge direct salvat pe hdd...... Astept un raspuns.
am si eu o problema cu fifa 10, la manager mode. am o salvare care nu o mai pot deschide, se blocheaza pur si simplu cand intru in ea. am incercat tot felul de chestii ( am instalat jocul pe hard, am dezactivat autosave-ul, am dat clear la cache), dar degeaba...ma poate ajuta cineva, aveti vreo solutie?
Stie cineva de unde pot cumpara din cluj cablu rca to jack mama?? Am cautat in mai multe locuri dar nimeni nu are, toti au in general doar tata
Si.. cat de des vine ban waveu??![]()
Bookmarks