Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 400 of 788 FirstFirst ... 300 350 390 398 399 400 401 402 410 450 500 ... LastLast
Results 7,981 to 8,000 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #7981 SP
    ktu
    Junior Member ktu's Avatar
    As vrea sa stiu pe ce regiuni este valabil trial-ul de la Dead Rising 2 : Case 0 de pe LIVE deoarece as vrea sa-l incerc si nu merge sa-l descarc ?

2. #7982 SP
    Junior Member vanelli's Avatar

salut

salut baieti sunt si eu nou pe aici si nu stiu cu ce se mananca xbox live ajutatima si pe mine sa ma conectez m-am saturat sa joc asa la rece vreau sa intru pe net sa jocu si cu alti si cum pot afla ip de la net nu stiu cum sau ce altceva mai trebuie si inca ceva pot lua ban pe live daca intru asa pur si simplu astept un raspuns de la voi care sunteti veterani in xbox360 multam mult

3. #7983 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Stimate vanelli, cu consola modata nu mai ai ce sa faci pe live, cumpara-ti alta daca vrei online.

4. #7984 SP
    cum nu mai am ce sa fac pe live cand 80% au consola modata si intra pe live

5. #7985 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Si toti o sa ia ban.
    Poti nega cat vrei, asa va fi.

6. #7986 SP
    am inteles ca daca foloseti jocuri originale nu sunt probleme

7. #7987 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by vanelli View Post
    teoretic da, dar nu poti sa fii niciodata sigur. sunt mai multe teorii.

How to Avoid Getting Banned from Xbox Live - wikiHow

8. #7988 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Daca ai consola modata sunt probleme. Nu conteaza ce jocuri folosesti.

9. #7989 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Ideea este urmatoarea. Nu numai jocul este verificat cand intrii pe live ci si softul dvd-romului, respectiv modarea. Consolele care prezinta ceva cat de putin diferit la soft sunt marcate in baza de date M$ si la un anumit numar de abateri (jocuri piratate pe live, consola modata pe live, etc) esti trecut pe lista de ban pentru cel mai apropiat val.

10. #7990 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Pai ce mai astepti atunci ? Go for it.

11. #7991 SP
    atunci daca apuc sa intru o data si nu mi se intampla nimic inseamna ca nu o sa am probleme chiar nu stiu ce sa fac uni spun nu intra daca este modata alti spun poti intra dar numai cu jocuri originale sunt undeva la mijloc nu stiu ce sa fac

12. #7992 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nu mai mintiti ma omul.
    vanelli, sunt invidiosi, intra linistit cu consola modata pe live.

P.S.: Daca iti este asa lene sa cauti pe forum sa vezi ca s-a mai discutat problema asta, intra pe live.

13. #7993 SP
    deci tu ma sfatuiesti sa intru ca nu ar fi probleme sper sa nu iti bati joc de mine mai bine imi spui ca nu se poate si gata ar fi mai corect

14. #7994 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    eu nu inteleg de ce mai intrebati. intrati pe riscul vostru. SIMPLU!

ban se ia cand se face valul de banari. cand mai vrea M$ sa mai vanda un lot de 1 milion de console

GAME ON

15. #7995 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    deci tu ma sfatuiesti sa intru ca nu ar fi probleme sper sa nu iti bati joc de mine mai bine imi spui ca nu se poate si gata ar fi mai corect
    Eu zic sa cauti pe forum sa vezi care-i situatia. Daca intri pe Live cu consola modata, iei BAN. Asa cum ti-a spus si Bodo.

16. #7996 SP
    Junior Member JaHousey's Avatar
    RonanN1 vad ca esti pasionat (zic eu) de chestiile japoneze de unde a inceput asta? (scuza-mi intrebarea )

17. #7997 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by JaHousey View Post
    RonanN1 vad ca esti pasionat (zic eu) de chestiile japoneze de unde a inceput asta? (scuza-mi intrebarea )
    ...sincer să fiu pasiunea pentru jocurile japoneze a �nceput �n urmă cu muuuuuulți ani. A fost o pasiune forțată, ca să zic așa, trebuia să mă descurc de unul singur și să duc jocul p�n' la capăt . La �nceput am �nvățat totul mecanic și pe parcurs m-am dezghețat...

Gata!

18. #7998 SP
    Member ovydik's Avatar
    Ar fi cineva interesat de coduri pt 48 ore de live la pretul de 4-5 lei?

19. #7999 SP

sal

ma ajuta si pe mine cineva sa ma conectez pe live am trecut ip am trecut mac am trecut ce mai era mai departe nu mai stiu am dat test si mia dar failed

20. #8000 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    voi de pe site-uri va procurati punctele microsoft?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.