Am reusit sa ma conectez si eu la Xbox Live!
Cand fac download la demo-uri, tot se blocheaza la 73%, de ce?
Jocuri Arcade nu sunt free? Chiar nici un joc nu e gratis?
Am reusit sa ma conectez si eu la Xbox Live!
Cand fac download la demo-uri, tot se blocheaza la 73%, de ce?
Jocuri Arcade nu sunt free? Chiar nici un joc nu e gratis?
Eu nu am gasit nimic gratis in materie de jocurisi la faza cu blocatul nu stiu ce sa zic...poate de la net.ce net ai?si prin ce?
Net am de la NextGen.
De conectat, m-am conectat de la un prieten care are Router, eu din modem nu reusesc si prin a 2-a placa de retea nici atat.
Alien breed episode 1 e gratis de exemplu si e foarte misto
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Greu cu goagle asta...
http://cheapxboxlivecodes.com/xbox-l...-subscription/
http://cheapxboxlivecodes.com/cheap-...t-4200-points/
Iar 4200 de puncte nu prea au cum sa dispara imediat, mai ales daca ai si Gold sunt diverse promotii chiar ok.
�n caz că intereseaza pe cineva:
Am atașat c�teva pagini...
- Xbox World 360 - December 2010 (English | 132 pages | PDF | 41.40 Mb) - Download
Am testat putin noul dashboard azi dimineata ( cred ca azi noapte i-au dat deploy celor care se inscrisesera ) si pot sa zic ca e MULT mai rapid, nici nu se compara cu asta oldie, imi place si designul asta nou si noua paleta de culori, arata mai fresh.
Multe din schimbari nu se pot vedea la noi ( espn/zune/etc ) singura modificare majora la prima vedere sunt avataurii, i-au facut mai inalti si parca cu proportii mai umane, il vazusem pe Monky azi dim ca era singurul online cu avatarul vechi si parea ca un obez cu proportiile vechi![]()
salut ppl!am o consola xbox 360(nu am cumparato noua nu e modata si nici nu vreau sa o modez) cam de o sapt. si de 2 zile tot "rasfoiesc" forumul pentru a gasi solutii la xbox live si legatura la net!am 2 intrebari :
1.xbox live pot comanda de pe gamesportview parca...sau?eventual daca stiti voi de unde este cel mai ok ?
2.internet am rds fiberlink!am nevoie de router sau pot baga direct cablu din pc in consola?
ps.daca sunt binevoitori si pot sa imi dea si un pm cu id ym as aprecia f mult!merci
salut si bun venit pe forum. inainte vreau sa-ti atrag atentia ca pe viitor sa fii mai atent cu gramatica limbii romane. ok?
1. cred ca te referi la Gold, nu? daca da, poti sa iei reedem code-ul de pe urmatoarele site-uri:
- xbox live points| cheap gaming codes| Xbox live 12 month cheap| buy xbox live 12 month card l xbox live 12 month subscription code l xbox live 12 month gold membership card | Cheap Xbox Live Codes
- xboxliveuk76
2. iti recomand un router, in felul acesta nu o sa intampini probleme.
Urat cu spume noul dashboard. Am primit astazi update-ul. The "cearsafuri" got bigger.
Cea mai buna veste din anul asta !!!
Beyond Good & Evil HD Coming To XBLA
Somewhat overlooked upon its original release in 2003, Beyond Good & Evil has since gone on to be considered a bona fide cult classic, treasured for its offbeat personality, well-written script and superb voice-acting. And your best mate (sorry, 'uncle') in the game is a anthropomorphised pig. What's not to love?
Ubisoft has answered our prayers today, announcing that Beyond Good & Evil will be coming to the Xbox Live Arcade next year with scrubbed up 1080p HD visuals, revamped character models, overhauled textures and a remastered soundtrack. And of course, there'll be achievements.
Developed by Rayman creator Michael Ancel, Beyond Good & Evil starred the sassy Jade, a young freelance photographer whose homeland of Hlllys is attacked by a malevolent alien race known as the DomZ. Jade's photgraphy and reporting skills are put to the test when she's called up to expose a huge conspiracy and help bring the war between the people of Hillys and the DomZ to an end.
No price or specific date has been announced for Beyond Good & Evil HD other than a release window of 2011. Perhaps Ubi will pull its finger out now and sort Beyond Good & Evil 2 for us as well. Pleeeeeease?!
vezi ca ai uitat sa specifici ca o sa apara si pe ps3. Sursa : Beyond Good & Evil HD coming to PSN, XBLA in 2011 | Joystiq
that's good news for the both of us
L.E. neahHere's more proof that Ubisoft hasn't forgotten the Beyond Good & Evil franchise: The company is in the process of remastering the Michel Ancel-directed adventure classic for release in 2011 on PlayStation Network and Xbox Live Arcade. According to IGN, Beyond Good & Evil HD will run at 1080p resolution and feature updated character models, higher-resolution textures and a remastered soundtrack, along with Trophies and Achievements.
Beyond Good & Evil was first released on Gamecube, Xbox, PS2 and PC in 2003. Like Okami, it is considered by fans to be one of the best Zelda games ... that, you know, isn't actually a Legend of Zelda game.. cred ca cel mai bine era sa se faca un thread pt joc sau sa se puna undeva pt ambele console
. anyway , is curios cum va fi jocul acesta ... am jcuat beyong good and evil pe ps2 la varumio in spania . Desi m-am jucat numa jumatate de ora , mi s-a parut interesant
Pai la "Clubul PS3" era spusa deja vestea, deci nu prea avea rost sa zica, nu?
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post440817
Bookmarks