Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 509 of 788 FirstFirst ... 9 409 459 499 507 508 509 510 511 519 559 609 ... LastLast
Results 10,161 to 10,180 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #10161 SP
    Junior Member shrekulpompi's Avatar
    Inca ceva: Daca nu mai am pachetul Gold mai pot juca in multiplayer ?

Nu.
    Offffff, eram in dilema daca sa decodez consola si daca nu. Sincer se merita sa cumperi 3-4 jocuri pe an si restul sa le joci demo, dar sa iti mai trebuiasca si Gold pentru a juca in multiplayer deja este prea mult pentru bugetul meu.
    Merci pentru raspuns !

2. #10162 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Pai fii atent aici, de zici ca este peste bugetul tau. Ai zis ca merita 3-4 jocuri MP pe an.....Taie unul si reformuleaza:

Merita 3 jocuri pe an si restul sa le joci demo, si am rezolvat si cu goldul.

Cum e?

PS: Cat dai pe "decodat" consola ai Gold un an. Ca o comparatie, daca fumezi, sunt cam 13 pachete....sau doua seri de iesit in oras...

3. #10163 SP
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Pai fii atent aici, de zici ca este peste bugetul tau. Ai zis ca merita 3-4 jocuri MP pe an.....Taie unul si reformuleaza:

Merita 3 jocuri pe an si restul sa le joci demo, si am rezolvat si cu goldul.

Cum e?

PS: Cat dai pe "decodat" consola ai Gold un an. Ca o comparatie, daca fumezi, sunt cam 13 pachete....sau doua seri de iesit in oras...
    Salut , nu fumez. Din cate stiu este desul de anevoios sa iti cumperi GOLD, parca daca esti in Romania nu se poate( trebuie sa ai o adresa reala in UK). In alta ordine de idei , cumparand GOLD am nelimitat acces in a juca jocuri in multiplayer sau doar de cate credite am de atata joc?

4. #10164 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Ca sa-ti ai Live Gold, trebuie doar sa cumperi un cod de pe site-uri gen www.gamepointsnow.com si sa-i dai Redeem pe Xbox..
    Daca iti cere Xbox-ul adresa, poti sa bagi orice adresa de UK gasita in Google Maps (sau adresa de US daca ai cont de US).

De jucat te joci atat cat e Gold-ul cumparat.. 3 luni, 12 luni, 13 luni.. timp in care poti sta si non-stop in multiplayer.

5. #10165 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    iata ce zic cei de la develop-online foarte interesant... Develop source: New Xbox console on desks at EA | Game Development | News by Develop

6. #10166 SP
    Junior Member loyal2thek's Avatar
    Unde pot gasi cea mai buna oferta pentru GOLD EU in momentul asta? Tin sa adaug ca sunt nou in lumea XBOX si am vazut pe Live ceva de genul "Get 1 month for only 1 pound", ceea ce e super ieftin in conditiile in care ai putea adauga luna de luna cate inca o luna de GOLD la doar o lira, dar cum conditiile nu le cunosc inca, cer sfaturi celor mai experimentari de pe forum.

Thanks.

7. #10167 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Daca iei direct de pe consola la oferta, ti se va reinnoi subscriptia in fiecare luna automat, la pretul din respectiva luna. Plus de asta, este foarte greu sa iti opresti reinnoirea. Treb sa suni la Microsoft etc. Deci e complicat. Cel mai bine este sa iti cumperi un redeam code pt live. Gasesti pe site-uri gen: cheapxboxlivecodes.com, gamepointsnow.com, xboxliveuk76.com etc.

8. #10168 SP
    Junior Member tazman's Avatar
    personal recomand cheapxboxlivecodes.com (adevarat ca nu am folosit altceva)
    Am cumpart de doua ori de la ei in ultima luna si am primit codurile aproape instant pe mail

9. #10169 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Aș mai adăuga pe listă și CardsCodes - Xbox Live Gold,Playstation Network Cards,WoW,Aion,Star Trek Online,Nintendo Points , am cumpărat de c�teva ori de la ei și am fost mulțumit de fiecare dată, codurile vin pe mail �n c�teva minute.

10. #10170 SP
    Junior Member moarteax's Avatar
    Buna, am cumparat un router D-Link DIR-615 care il am conectat la PC si Xbox. Problema e ca, la Xbox nu am net, am lasat totul pe automat dar nu trece de Network...

11. #10171 SP
    Junior Member JONNY's Avatar
    Si eu am un dir600 si pe wirelles mai mult era deconectat decat conectat. L-am conectat cu cablu si nu mai am probleme. Da mai multe detalii despre conexiune

12. #10172 SP
    Junior Member adrian82's Avatar
    si eu am dir600 si mere super bine wiifi ,net . Acuma depinde cum l-ati setat eu l-am setat manual.

13. #10173 SP
    Cateva nelamuriri:
    1) Daca la crearea contului pe Xbox LIve am folosit o adresa oarecare , iar acuma iim cere una valida in Uk , o pot modifica pe cea veche?
    2) Ce inseamna acel G in cerculet ? Nivelul experientei acumulate? Daca da el creste din cate observ doar la jocurile cumparate , nu si la demo-uri?
    Multumesc

14. #10174 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    1. Da, adresa de poate modifica. (�nsă nu poţi modifica ţara/regiunea pe care a fost făcut contul)
    2. Acel G (=gamerpoints) se acumulează prin achievement-uri. (fiecare joc are 1000G= ~40-50 achievements, excepţie făc�nd Arcade-urile care au 200G= 12 achievements)
    Jocurile pot primi gamerpoints in plus prin DLC-uri.

Demo-urile nu au achievement-uri.

15. #10175 SP
    Junior Member sergiutz11's Avatar
    Am o mica problema.Am bagat un joc in xbox,si mi-a aparut un ecran negru si s-a blocat consola.

16. #10176 SP
    Junior Member sergiutz11's Avatar
    Ce jocuri exclusive vor aparea pe xbox anul acesta?

17. #10177 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Gears 3 si Forza 4. Mai sunt anuntate cateva titluri, dar nu au avut parte de prea mult advertising pana acum.

18. #10178 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by sergiutz11 View Post
    Am o mica problema.Am bagat un joc in xbox,si mi-a aparut un ecran negru si s-a blocat consola.
    Dă-i un restart!

19. #10179 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

20. #10180 SP
    Junior Member Polski's Avatar
    Pe un Xbox 360 slim 4gb se pot juca toate jocurile de pe disc sau unele necesita spatiu?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.