Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 413 of 788 FirstFirst ... 313 363 403 411 412 413 414 415 423 463 513 ... LastLast
Results 8,241 to 8,260 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #8241 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Si la mine urla ca naiba la discul cu Lost Planet 2. Am stat cu stingatorul pregatit cat s-a instalat.

2. #8242 SP
    Member angellicus's Avatar
    Ai putea sa incerci sa pui consola pe orizontala si sa joci de pe disc sa vezi cum se comporta. Cel putin asa aveam certitudinea anumitor lucruri. Nu ma deranjeaza ca face un zgomot foarte puternic atit timp cit consola merge. Better be safe than sorry!

3. #8243 SP
    Member kosashu's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...ah! Am avut c�teva zile pauză atunci c�nd a fost problema aia cu cardul, de mi-a expirat și nu mai puteam intra pe LIVE deloc - deci s-a �ntrerupt?

Credeam că se face un total al zilelor. Păi dacă e așa și se �ntrerupe (se ia de la 0)...e nebunie lol (am văzut alții care au 7!).
    Nu se face totalul! Se afiseaza doar ultima perioada neintrerupta in care ai avut Gold! Long Live M$ !!

4. #8244 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Trancer View Post
    Adaptorul wireless il gasesti si la 150 ron second in ro, sau dai comanda de pe ebay si il iei nou la 120 cu tot cu transport.
    a zis ca isi cumpara Slim. Adaptorul wireless e incorporat in consola nu are nevoie de unul separat. Eu tot net de la RDS am, folosesc un router D-link (imi scapa modelul acum) si ma conectez wireless. Nici o problema de lag in jocuri sau sa ma deconecteze de pe live.

5. #8245 SP
    Junior Member Trancer's Avatar
    my bad n-am fost atent .

uk sau us? cum e mai ok sa facem contul?

pe us am vazut ca s-a scumpit liveu.

6. #8246 SP
    eu personal l-am facut pe uk pentru ca majoritatea jocurilor le cumpar de pe zavvi sau shopto (nu stiu daca la xbox conteaza DLC pe zona ca la PS3 dar din obisnuinta am facut pe uk . Banuiesc ca poti avea cont pe ambele fara problema dar te joci pe unul singur sa ai toate achievement-urile la un loc.

7. #8247 SP
    Member esop's Avatar
    am si eu o intrebare. vreau sa fac o achizitie la x360 si nu sunt hotarat care optiune este mai buna din:
    1.Quick Charge Kit
    2.Play & Charge Kit
    3.Charger + AA batteries

8. #8248 SP
    eu as prefera 2 seturi acumulatori + incarcator....astfel in cazul in care ramai fara baterii in timp ce te joci nu esti obligat sa stai cu cablul infipt in consola/PC pana se incarca iar.

Am si eu o intrebare:
    Vreau sa imi cumpar al doilea controller wireless pentru xbox slim. Se potriveste orice controller sau au scos astia de la M$ controllere speciale pentru slim? (desi arata la fel)

de exemplu asta merge si la slim?
    http://www.zavvi.com/games/games-acc...k/9995969.html

9. #8249 SP
    Member esop's Avatar
    ms pt raspuns. asa eram si eu tentat.
    cat despre controller pentru slim. stiam ca nu este nici o diferenta intre cel vechi si cel nou. decat faptul ca "...new wireless Xbox 360 controller happens to be more glossy-looking...". si ca poti sa folosesti orice fel de controller pt xbox slim. daca ma insel rog sa fiu corectat

10. #8250 SP
    dap mersi....am cautat un pic mai mult si pe net si intr-adevar controllere-le merg...doar HDD-urile difera

11. #8251 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Am si eu o intrebare daca imi cumpar GTA Episodes from Liberty City am nevoie si de GTA 4?

12. #8252 SP
    Manager paul's Avatar
    Daca iti cumperi discul nu, daca le cumperi de pe Xbox Live Marketplace, atunci da.

13. #8253 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Xbox.com | Xbox LIVE Marketplace - Deal of the Week

Inca mai e timp, cred ca pana maine sa luati Toy Soldiers, merita 100% !

14. #8254 SP
    e si pe uk oferta? sa stiu daca il iau in seara asta ca tocmai mi-am bagat 4200 MS points pe UK

15. #8255 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Mersi pentru raspuns.

16. #8256 SP
    Member kosashu's Avatar
    US si EU (incluzand UK) merge 100%

17. #8257 SP
    Junior Member noblesix's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Cabluri gasesti la conectica.ro, iar magazinul este undeva pe la Piata Muncii. Gasesti cam toate tipurile de cabluri la preturi fff bune. Eu aproape ca numai de pe la ei iau. Cablu de retea gasesti la cutiuta si la magazinele enumerate mai sus, iti arata si poza pe ele in caz ca ai nevoie sa vezi pentru ce e fiecare. Cat despre router, unul ok sa stie PPPoE (pt RDS) si aia e
    Am intrat pe conectica am dat search la cabluri utp si a dat 57 de feluri.Care anume sa-l cumpar?

18. #8258 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by kosashu View Post
    Nu se face totalul! Se afiseaza doar ultima perioada neintrerupta in care ai avut Gold! Long Live M$ !!
    Oribil! Merci

19. #8259 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by noblesix View Post
    Am intrat pe conectica am dat search la cabluri utp si a dat 57 de feluri.Care anume sa-l cumpar?
    Daca esti din Bucuresti, te duci acolo la sediu si-l intrebi pe un tip de acolo si te va lamuri la fata locului. Sunt de treaba oamenii asa ca te vor ajuta fara probleme.

20. #8260 SP
    Junior Member schlitz's Avatar

www.myspace.com/schlitzband

meanwhile in cluj-napoca: am call of duty 3 si 4 zgariate...3u ma pot juca pe live dar nu merg vreo 2 harti iar 4 nu merge deloc, se blocheaza inainte sa intre in meniu.... intrebare: daca iau imprumut jocurile si le instalez pe hard, o sa mearga daca bag cdu' meu zgariat??? intrebarea asta ori e foarte foarte stupida ori sunt un geniu! ok thx

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.