Si la mine urla ca naiba la discul cu Lost Planet 2. Am stat cu stingatorul pregatit cat s-a instalat.
Si la mine urla ca naiba la discul cu Lost Planet 2. Am stat cu stingatorul pregatit cat s-a instalat.
Ai putea sa incerci sa pui consola pe orizontala si sa joci de pe disc sa vezi cum se comporta. Cel putin asa aveam certitudinea anumitor lucruri. Nu ma deranjeaza ca face un zgomot foarte puternic atit timp cit consola merge. Better be safe than sorry!
my bad n-am fost atent .
uk sau us? cum e mai ok sa facem contul?
pe us am vazut ca s-a scumpit liveu.
eu personal l-am facut pe uk pentru ca majoritatea jocurilor le cumpar de pe zavvi sau shopto (nu stiu daca la xbox conteaza DLC pe zona ca la PS3 dar din obisnuinta am facut pe uk. Banuiesc ca poti avea cont pe ambele fara problema dar te joci pe unul singur sa ai toate achievement-urile la un loc.
am si eu o intrebare. vreau sa fac o achizitie la x360 si nu sunt hotarat care optiune este mai buna din:
1.Quick Charge Kit
2.Play & Charge Kit
3.Charger + AA batteries
eu as prefera 2 seturi acumulatori + incarcator....astfel in cazul in care ramai fara baterii in timp ce te joci nu esti obligat sa stai cu cablul infipt in consola/PC pana se incarca iar.
Am si eu o intrebare:
Vreau sa imi cumpar al doilea controller wireless pentru xbox slim. Se potriveste orice controller sau au scos astia de la M$ controllere speciale pentru slim? (desi arata la fel)
de exemplu asta merge si la slim?
http://www.zavvi.com/games/games-acc...k/9995969.html
ms pt raspuns. asa eram si eu tentat.
cat despre controller pentru slim. stiam ca nu este nici o diferenta intre cel vechi si cel nou. decat faptul ca "...new wireless Xbox 360 controller happens to be more glossy-looking...". si ca poti sa folosesti orice fel de controller pt xbox slim. daca ma insel rog sa fiu corectat
dap mersi....am cautat un pic mai mult si pe net si intr-adevar controllere-le merg...doar HDD-urile difera
Xbox.com | Xbox LIVE Marketplace - Deal of the Week
Inca mai e timp, cred ca pana maine sa luati Toy Soldiers, merita 100% !
e si pe uk oferta? sa stiu daca il iau in seara asta ca tocmai mi-am bagat 4200 MS points pe UK
meanwhile in cluj-napoca: am call of duty 3 si 4 zgariate...3u ma pot juca pe live dar nu merg vreo 2 harti iar 4 nu merge deloc, se blocheaza inainte sa intre in meniu.... intrebare: daca iau imprumut jocurile si le instalez pe hard, o sa mearga daca bag cdu' meu zgariat??? intrebarea asta ori e foarte foarte stupida ori sunt un geniu!ok thx
Bookmarks