Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 513 of 788 FirstFirst ... 13 413 463 503 511 512 513 514 515 523 563 613 ... LastLast
Results 10,241 to 10,260 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #10241 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by CostynRo View Post
    imi raspunde careva pls
    De ce nu poti sa faci update-ul? Nu poti conecta consola la net?
    Update-ul de dashboard se poate face si de pe USB stick:

1. Connect your USB flash drive to a USB port on your computer.
    2. Click here to begin downloading the update folder. Save it as "$SystemUpdate9199.zip" anywhere on your computer.
    3. Unzip the File.
    4. Copy the contents from the unzipped folder onto the root of your flash drive.
    5. Safely remove the flash drive from your computer and plug it into a USB port on your Xbox 360 console. If your console is on, turn it off, then back on. The update program will start automatically.
    6. Select Yes when you are prompted to update the console software.
    Caldura n-are ce sa-i faca, atata timp cat nu-l tii direct in soare sa se incinga.

2. #10242 SP
    Junior Member CostynRo's Avatar
    ma refeream la update la dvdrom .... sa il aduc la LT+

3. #10243 SP
    Member stefipsy's Avatar
    A mai intampinat cineva problema urmatoare la gears of war 2 ? ..si anume: jocul instalat pe hdd ... se blocheaza chiar inainte de main menu. Jocul rulat de pe dvd ... merge perfect.
    Sugestii , careva ? Am cleared cache...sters...etc.. tot ce se putea face , de pe hdd totusi nu merge. Jocul e nou nout , nici o zgarietura pe dvd.

4. #10244 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by CostynRo View Post
    ma refeream la update la dvdrom .... sa il aduc la LT+
    Mai bine tăceai..

5. #10245 SP
    Quote Originally Posted by anotherchild View Post
    Mai bine tăceai..
    de curiozitate de ce sa tac? sunt novice in materie de xbox nu stiu inca cum si ce fel deci nu incepe cu criticele

6. #10246 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Nu �ncep cu criticile.. acest forum nu �ncurajează pirateria..
    �ncearcă pe c�t posibil să eviţi discuţiile despre piraterie/modare.

7. #10247 SP
    Quote Originally Posted by anotherchild View Post
    Nu �ncep cu criticile.. acest forum nu �ncurajează pirateria..
    �ncearcă pe c�t posibil să eviţi discuţiile despre piraterie/modare.
    pffff chestia asta chiar o uitasem
    atunci imi cer scuze

8. #10248 SP
    Member sahara's Avatar
    Mno, atata timp cat exista topic de modari are tot dreptu sa intrebe. Nu a intrebat cum sa arda.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

9. #10249 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Are cineva Halo:Combat Evolved de pe Live? Ma gandeam sa il iau si eram curios cum se vede si daca are Achievements

10. #10250 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar

11. #10251 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Misto graficele. Se va vedea in anul fiscal urmator cat de profitabila a fost afacerea.

12. #10252 SP
    Junior Member spiridusu's Avatar
    Am luat de la cineva Call of Duty Black Ops dar din pacate este in italiana.Pot face ceva sa ii schimb limba in engleza sau asa raman cu el?

13. #10253 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    ^in legatura cu intrebarea lui: am vazut in Domo jocuri care au coperta in maghiara/bulgara/poloneza etc. d-astea, dar nu si in engleza/franceza.. inseamna ca-s in limbile respective?

14. #10254 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by spiridusu View Post
    Am luat de la cineva Call of Duty Black Ops dar din pacate este in italiana.Pot face ceva sa ii schimb limba in engleza sau asa raman cu el?
    Din păcate pe console nu se poate schimba limba. Răm�i cu italiană...

Quote Originally Posted by am doar 95G dar recuperez eu imediat
    ^in legatura cu intrebarea lui: am vazut in Domo jocuri care au coperta in maghiara/bulgara/poloneza etc. d-astea, dar nu si in engleza/franceza.. inseamna ca-s in limbile respective?
    Da și nu. Depinde și ce joc...

De ex. dacă e un joc FIFA nu are importanță că se poate schimba (la marea majoritate a jocurilor sportive se poate schimba). Dar dacă de ex. e...Dead Space 2...�nțelegi nu?

15. #10255 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Poate interesează pe cineva: la trei luni de Gold, una gratis - Xbox LIVE Gold For Less | One Month Free | Jack Link's Deal - Xbox.com

16. #10256 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    da.. unul din ele era Mass Effect

17. #10257 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Da și nu. Depinde și ce joc...

De ex. dacă e un joc FIFA nu are importanță că se poate schimba (la marea majoritate a jocurilor sportive se poate schimba). Dar dacă de ex. e...Dead Space 2...�nțelegi nu?
    Nu stiu cat de adevarata e treaba. Un prieten si-a luat FIFA WC 2010 din Italia (de 360, desigur) si era doar in germana, franceza si italiana...

LE: Si jocul si carcasa era in cele 3 limbi de mai sus...

18. #10258 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by drac_baltat View Post
    da.. unul din ele era Mass Effect
    ...nu are

Quote Originally Posted by BogdaN_RO View Post
    Nu stiu cat de adevarata e treaba. Un prieten si-a luat FIFA WC 2010 din Italia (de 360, desigur) si era doar in germana, franceza si italiana...
    ...mda, ciudat.

Oricum aici mai intervine o fază (că una scrie pe carcasă respectiv manual și alta e jocul), țin mine că cineva de pe forum (cred că Khan) a cumpărat de pe gameshop.ro Fable 2 și carcasa + manualul erau �n limba...turcă/greacă dar jocul era full engleză.

Eu am c�teva jocuri NTSC-J, carcasa + manualul sunt �n japoneză dar jocul e full engleză, no!

*later edit*

Acum am l�ngă mine două jocuri PAL: Wheelman & Infernal: Hell's Vengeance. Ambele au carcasele + manualele �n germană dar jocurile sunt full engleză.

E aiurea că nu mai scrie pe spatele carcasei...ce limbi suportă sau eventual �n ce limbă e tras jocul. Eu așa șin mine...că scria (nu pe toate) dar scria.

De ex. am l�ngă mine Iron Man 2 (joc luat acum...3-4 zile) și pe spate scrie Quickstarts in Swedish (arată steagul) / Game in English.
    Attached Images Attached Images 20110516213330.jpg

19. #10259 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Of, doamne... E nasol deoarece am multi din Italia la prieteni (e pe PSN, dar problema e tot aia) si daca isi cumpara jocul de acolo e in italiana.

Sper doar sa nu faca planul lui Socaciu (nici cu filme, nici cu jocuri). Ar fi nasol rau.

20. #10260 SP
    Junior Member spiridusu's Avatar
    In cazut asta de ce naiba vinde Emag jocuri in italiana?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.