Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 93 of 788 FirstFirst ... 43 83 91 92 93 94 95 103 143 193 593 ... LastLast
Results 1,841 to 1,860 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #1841 SP
    Member BloodSamurai's Avatar
    Adaptorul XFPS este in special pentru FPS si strategii . OK si prin el poti sa conectezi tastatura si mouse de PC. Intrebarea mea este aceasta tastatura reactioneaza la comenzi cum reactioneaza pe PC sau are intarzieri sau alte probleme ?????? Nu ma intereseaza pentru FPS ci pentru jocuri cu batai Beat`m Up ca Street Fighter 4 , Tekken 6 etc. . Stiu ca e ciudat ca vreau sa joc cu tastatura si nu cu controller dar asa am jucat de cand eram mic doar pe PC beat`m up . Am incercat sa ma obisnuiesc cu controller dar nu`mi ies toate combinatiile si ma enerveaza in timp ce pe tastatura n`am probleme.

Am tot incercat sa ma obisnuiesc cu controller de PS2 , Xbox, etc nimic nu merge bine . Cu controller pot sa joc simulatoare cars , racing , si sport (fifa, baschet etc) mult mai bine decat tastatura DAR jocuri cu batai (dupa care`s fan mare) nu pot sa joc decat cu tastatura ( am jucat pe PC de la primul street fighter pana la SF3rd Strike, MK1 pana la MK4, King of Fighters (all),Samurai Showdown 1 pana la 5, Tekken 1 pana la 3 , Guilty Gear [toate] s.a.m.d. [ ce mai toate jocurile de Beat emulate pe PC cu emulatoare si altele] )

2. #1842 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by GoroMare View Post
    Da...scapa de cheltueli..vezi Xlink Kai....
    el nu vrea deloc sa se conecteze la net

3. #1843 SP
    Daca nu merg jucate calumea jocurile cu batai Xbox 360 pe tastatura prin XFPS e nasol de tot pt. atunci nu mai are rost sa`mi iau Xbox 360.

4. #1844 SP
    nimeni de pe forum nu a incercat , deci nu se stie exact cum se comporta , dar crezi ca merita sa dai 200 lei numai sa joci cu tastatura , mai bine iati un arcade stick original de banii aia

5. #1845 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by BloodSamurai View Post
    Adaptorul XFPS este in special pentru FPS si strategii . OK si prin el poti sa conectezi tastatura si mouse de PC. Intrebarea mea este aceasta tastatura reactioneaza la comenzi cum reactioneaza pe PC sau are intarzieri sau alte probleme ?????? Nu ma intereseaza pentru FPS ci pentru jocuri cu batai Beat`m Up ca Street Fighter 4 , Tekken 6 etc. . Stiu ca e ciudat ca vreau sa joc cu tastatura si nu cu controller dar asa am jucat de cand eram mic doar pe PC beat`m up . Am incercat sa ma obisnuiesc cu controller dar nu`mi ies toate combinatiile si ma enerveaza in timp ce pe tastatura n`am probleme.

Am tot incercat sa ma obisnuiesc cu controller de PS2 , Xbox, etc nimic nu merge bine . Cu controller pot sa joc simulatoare cars , racing , si sport (fifa, baschet etc) mult mai bine decat tastatura DAR jocuri cu batai (dupa care`s fan mare) nu pot sa joc decat cu tastatura ( am jucat pe PC de la primul street fighter pana la SF3rd Strike, MK1 pana la MK4, King of Fighters (all),Samurai Showdown 1 pana la 5, Tekken 1 pana la 3 , Guilty Gear [toate] s.a.m.d. [ ce mai toate jocurile de Beat emulate pe PC cu emulatoare si altele] )
    Ai �ncercat să joci cu un arcade fight stick/fightstick?

Quote Originally Posted by G3ox View Post
    nimeni de pe forum nu a incercat , deci nu se stie exact cum se comporta , dar crezi ca merita sa dai 200 lei numai sa joci cu tastatura , mai bine iati un arcade stick original de banii aia
    Ba am �ncercat eu pe un MAX SHOOTER 2 (care e similar cu XFPS) dar degeaba...tastatuta e tastatură, fightstick-ul e fightstick lol

XFPS oferă niște alternative dar pentru alte tipuri/genuri de jocuri.

6. #1846 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Ba am �ncercat eu pe un MAX SHOOTER 2 (care e similar cu XFPS) dar degeaba...tastatuta e tastatură, fightstick-ul e fightstick lol

XFPS oferă niște alternative dar pentru alte tipuri/genuri de jocuri.
    scuze ronan , nam stiut

7. #1847 SP
    Nu n`am incercat pe arcade stickuri . Treaba mai interesanta este ca sunt dreptaci dar mi`am format dexteritate de stangaci la beat`m up adica dreapta pe directii (sagetile de pe tastatura cele de sub tastata "end") si stanga loviturile care le pun pe tastele : a,s,d,f,z,x,c,v, (exact cum este un arcade stick pentru stangaci) . Asa ca Dilema este aici ca nu cunosc pe nimeni sa aiba un arcade stick ca sa vad cum este da pai sa mai fie si pentru stangaci (ele sunt de obicei pt dreptaci)

http://www.shopwiki.co.uk/search/xbox+arcade+stick

8. #1848 SP
    Member zNowkid's Avatar
    Quote Originally Posted by zNowkid View Post
    am si eu o problema.de cand am venit de la sc si am luat GTA 4 DLC imi tot arata "can't sign in messenger" sau cv de genu si ma tot scoate dupa live.cand sunt intr-un party ma tot da afara si cand joc multiplayer se tot blocheaza.care ar fi problema?
    Vad ca nu mi-a raspuns nimeni .inca am aceasta problema,in afara de "can't sign in messenger".

9. #1849 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Ce retard... Sunt de acord ca PS3 e o platforma super tare, dar omul e dus rau...

10. #1850 SP
    Junior Member MCVlad's Avatar
    Stie careva, este posibil ca un Xbox 360 Arcade Jasper sa aiba garantie doar 12 luni ? Adica nu vine cu o garantie minima de la Microsoft ?

11. #1851 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by MCVlad View Post
    Stie careva, este posibil ca un Xbox 360 Arcade Jasper sa aiba garantie doar 12 luni ? Adica nu vine cu o garantie minima de la Microsoft ?
    Cand in romania se va vinde prin Microsoft atunci da... atunci va avea o garantie stabilita de microsoft.

In romania garantia e stabilita de importator/vanzator.

12. #1852 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Vad ca nu mi-a raspuns nimeni .inca am aceasta problema,in afara de "can't sign in messenger".
    eu am trei conturi (UK, US si JP). mai nou, cind ma semnez pe cel de JP imi da si mie chestia asta. nu stiu daca are sau nu de-a face cu dlc-ul de GTA IV. poate este doar o coincidenta.

13. #1853 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Si eu am avut aceiasi problema dupa ce am instalat DLC-ul: The Lost and Damned, cand am inceput jocul. Ceea ce am facut eu a fost sa dau "Sign Out" - "Sign In" la profil, si totul a revenit la normal.

14. #1854 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Haoleu,deja am primit warn...Era o gluma si baietii au luat asta ca atare.Nu toti insa...Injurii,wtf?Daca cineva se simte insultat de chestia respectiva inseamna ca e trecut strada de mana.In fine..

15. #1855 SP
    ...păi...cam are dreptate tipul din clip

(nu-s fan boy - sunt echidistant).

***later edit***

New Lips DLC Available Now

16. #1856 SP
    Member Istrate's Avatar
    Cum pot juca HALO 3 in modul Slayer dar cu AI? Merge doar cu alti oameni sau pot folosi si "boti" ?

Nu de alta, dar m-am cam saturat de campanie si voiam sa mai incerc si altceva. Si la fel si la Forge.

17. #1857 SP
    Member zNowkid's Avatar
    nu mi-a mai dat disconnect,dar aceiasi problema cu party-ul.ma tot scoate dupa ceva timp.

18. #1858 SP
    Quote Originally Posted by Istrate View Post
    Cum pot juca HALO 3 in modul Slayer dar cu AI? Merge doar cu alti oameni sau pot folosi si "boti" ?

Nu de alta, dar m-am cam saturat de campanie si voiam sa mai incerc si altceva. Si la fel si la Forge.
    nu poti...

19. #1859 SP
    Junior Member Ch1p's Avatar
    se poate pune un ipod de 30 gb la xbox 360 si sa il folosesti ca hdd extern?adica poti sa joci jocuri de pe xbox 1 ?(am varianta arcade)

20. #1860 SP
    Quote Originally Posted by Ch1p View Post
    se poate pune un ipod de 30 gb la xbox 360 si sa il folosesti ca hdd extern?adica poti sa joci jocuri de pe xbox 1 ?(am varianta arcade)
    Nu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 93 of 788 FirstFirst ... 43 83 91 92 93 94 95 103 143 193 593 ... LastLast