Originally Posted by
BloodSamurai
Adaptorul XFPS este in special pentru FPS si strategii . OK si prin el poti sa conectezi tastatura si mouse de PC. Intrebarea mea este aceasta tastatura reactioneaza la comenzi cum reactioneaza pe PC sau are intarzieri sau alte probleme ?????? Nu ma intereseaza pentru FPS ci pentru jocuri cu batai Beat`m Up ca Street Fighter 4 , Tekken 6 etc. . Stiu ca e ciudat ca vreau sa joc cu tastatura si nu cu controller dar asa am jucat de cand eram mic doar pe PC beat`m up . Am incercat sa ma obisnuiesc cu controller dar nu`mi ies toate combinatiile si ma enerveaza in timp ce pe tastatura n`am probleme.
Am tot incercat sa ma obisnuiesc cu controller de PS2 , Xbox, etc nimic nu merge bine . Cu controller pot sa joc simulatoare cars , racing , si sport (fifa, baschet etc) mult mai bine decat tastatura DAR jocuri cu batai (dupa care`s fan mare) nu pot sa joc decat cu tastatura ( am jucat pe PC de la primul street fighter pana la SF3rd Strike, MK1 pana la MK4, King of Fighters (all),Samurai Showdown 1 pana la 5, Tekken 1 pana la 3 , Guilty Gear [toate] s.a.m.d. [ ce mai toate jocurile de Beat emulate pe PC cu emulatoare si altele] )