Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 95 of 788 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 145 195 595 ... LastLast
Results 1,881 to 1,900 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #1881 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    eu i-am luat la rind toate clipurile si e chiar funny cum vorbeste cu unu care nu exista si il ameninta ca daca nu inchide camera il da afara, ii taie din salariu, nu ii da nu stiu ce marire de care vorbisera ei, plus ca imi place foarte mult accentul lui (imi aduce aminte de the Dude din Big Lebowski, varianta very pissed off).
    Exact!

Și mai este unul ca el doar că �n domeniul Counter Strike Source. Zici că-s frați! lol

...wooooo! lol

2. #1882 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    Intrebare: Am bagat dvdul cu Burount Paradise si imi cere sa instalez un update ca sa ma pot juca, banuiesc ca e acel update la dashboard care permite instalarea de hdd ... sa ma risc ? alta solutie nu am ?

3. #1883 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Sorry, retrag aproape tot ce-am spus despre post-ul cu ElPresador (PS3 fan).

Uitati-l
    , e genial. Dumnezeule, n-am mai ras atat de mult! Cantecelul ala e super tare!

4. #1884 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    nu e dashboard update , e un update de cativa mega care updateaza meniul jocului cu anumite functii

5. #1885 SP
    Junior Member daflex's Avatar
    stiu ca se poate conecta, intrebarea mea era... exact de ce am nevoie ca sa pot face treaba asta, aveam in plans sa cumpar mai multe chestii... si sa le iau pe toate odata sa nu fac o mie drumuri sa vad ca mai am nevoie de alte lucruri...

6. #1886 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    pai iti trebuie ori o placa de retea cu iesire catre xbox , ori un router , cat despre partea software , este un thread dedicat setarii

7. #1887 SP
    Junior Member daflex's Avatar
    multumesc frumos ptr raspuns, o sa caut si thread-ul acela sa vad exact cum sa fac.

8. #1888 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Bad post, dupa ceva cautari am aflat ca nu a fost inca lansat. Sry.

9. #1889 SP
    Member mariusonweb's Avatar
    iti trb un cablu patch cord, se gaseste si pe la diverta... mai peste tot... si o placa de retea libera pe calculator, eu mi-am bagat netul intr-o placa de retea in calc, si in a 2 placa de retea am bagat xbox-ul 360..doar de un cablu ai nevoie... eu am cred k am zeci de cabluri dastea....

10. #1890 SP
    ELPRESADOR for president! !!!! lol (pagina anterioară

E o chestie funny oameni buni...nu vă supărați aiurea...că nu �ncepe niciun war...

Eu am 360 (ba chia două) și tot mă uit la ELPRESADOR - �mi place temperamentul lui...Reminds me of someone I know

(oricum - eu zic să nu mai postăm clipuri cu el aici...mai bine pe aria funny videos - acolo e teren neutru - )

11. #1891 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Nu, sorry, my bad, n-am inteles exact ce era cu el din post-ul cu primul clip; nu e nici o suparare, dimpotriva, omul e super tare ! Din partea mea se pot posta clipurile lui oriunde, m-am uitat la aproape toate pe care le are pe youtube, merita .

12. #1892 SP
    Member Istrate's Avatar
    Odata ce m-am ingrasat, pot deveni iar slab la Fable 2?

13. #1893 SP
    Quote Originally Posted by Istrate View Post
    Odata ce m-am ingrasat, pot deveni iar slab la Fable 2?
    Da, măn�ncă Celery >< 5 (cumperi de la Bowerstone Produce Seller) și mai era o plăcintă (asta �n DLC am găsit-o) care parca avea efect >< 60 (�mi scapă numele...).

Joacă DLC-ul că sigur dai de ea.

14. #1894 SP
    Member Istrate's Avatar
    Imi cer scuze ca te intreb, dar ce inseamna acest "DLC" ? Si cum pot juca DLC-ul?

15. #1895 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Istrate View Post
    Imi cer scuze ca te intreb, dar ce inseamna acest "DLC" ? Si cum pot juca DLC-ul?
    DLC, downloadable content. il poti lua de pe marketplace cu puncte m$. punctele m$ le cumperi de la www.gamepointsnow.com, de ex.

16. #1896 SP
    Member BloodSamurai's Avatar
    Quote Originally Posted by daflex View Post
    hellooooo everybody, am si eu cateva intrebari.1: din cate stiu consola xbox 360 se poate conecta la calculator, aveam in plan sa cumpar o astfel de consola, dar vroiam sa stiu mai intai, de ce am nevoie ca sa conectez consola la calculator? 2: care e cea mai buna metoda de modare? pe cine recomandati si ce pret? 3:care tip de xbox il recomandati, am bani pentru modelul elite, dar nu merg pe principiul " e mai scumpa, deci, mai buna" deci ce recomandati?

ps: cam intrebator, sper sa nu ma-njurati prea tare
    Salut ! Da poti folosi monitorul de PC la xbox ca un televizor (mai multe lume a inceput sa practice astfel consolele nexgen) ( de acesta treaba incepeam si eu sa ma interesez pe google) :
    Avantaje :- iesi mai ieftin daca iei LCD de PC sau daca vrei pe LCD pcului fata de TV LCD;
    - si prin conectare VGA (sau D-vga ) grafica la monitoare LCD se apropie mult de calitatea HD
    Dezavantaje: -trebuie sa cauti pe la magazine de electronice tot felul de adaptoare mama-tata pt VGA si pt cblurile audio (nu`i greu trebuie doar sa te uiti bine pe net cam cum se face);
    -daca vrei grafica 100% HD trebuie sa iei monitor cu HDmi (cred) si sa suporte rezolutie mare ca la TV LCD dar se apropie de pretul TV LCD uite aici ex Monitor LCD Samsung SyncMaster T200HD Negru

Exemple de adaptoare si convertoare :
    - asta face convertire HD full (misto) Rezultatele c?ut?rii de imagini Google pentru http://dvice.com/gamebox.jpg

-http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://farm4.static.flickr.com/3150/2583609572_da9844f073_b.jpg&imgrefurl=http://www.straferight.com/forums/pc-gaming-general/176479-xbox-360-gaming-through-your-computer-monitor.html&usg=___pMmXvJcEhzUF4ki5rGkBQWdSbw=&h= 768&w=1024&sz=548&hl=ro&start=129&um=1&tbnid=LFhTY 3qigfGFaM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dxbox%2B360%2Bon%2BPC%2Bmonitor%26star t%3D126%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dro%26client%3D firefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-USfficial%26sa%3DN

-aici tot felul de convertoare si spliter HD /HDMI/VGA etc Rezultatele c?ut?rii de imagini Google pentru http://img.en.china.cn/0/0,0,106,17371,505,277,64939073.jpg

-http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://www.psxboy.com/syssite/home/shop/1/pictures/newsimg/1207896368.jpg&imgrefurl=http://www.psxboy.com/718_Perfect-YPbPr2VGA-Transcoder.html&usg=__ecMKt_UqIRQYzP5vutRyhDYaDXU= &h=432&w=780&sz=36&hl=ro&start=160&um=1&tbnid=w Gh-h_3AOfF73M:&tbnh=79&tbnw=142&prev=/images%3Fq%3Dxbox%2B360%2Bon%2BPC%2Bmonitor%26star t%3D144%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dro%26client%3D firefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-USfficial%26sa%3DN

-XCM Mult-cable V2 PC Monitor Adapter

Iar cu prostiile de adaptoare (mama-tata etc) nu sunt scumpe(uneles chiar ieftine bine de tot) si gasesti in draci dar la magazine specializate pe electronice ex de Firma (precizez ca nu vreau sa fac reclama ) este VITACOM.

Iar poze gasesti multe pe google cu cei care joaca pe LCD PC :Rezultatele c?ut?rii de imagini Google pentru http://img267.imageshack.us/img267/6993/0710080248ad3.jpg
    Rezultatele c?ut?rii de imagini Google pentru http://img267.imageshack.us/img267/6993/0710080248ad3.jpg

SPER CA TE`AM AJUTAT CAT DE CAT SA`TI FACI O PARERE DESPRE CONECTAREA LA PC SCREEN SI CA NU TE AM DUS IN EROARE (precizez ca nu detin inca xbox 360 si nu am consola conectata la PC meu dar in vara sper ca voi detine si eu un Xbox 360 atunci daca e pot sa`ti dau sfaturi mai bune si practicate de aceea ma interesez si eu despre xbox si conectarile acestuia ) NOROC

17. #1897 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    va rog sa nu mai abuzati de culori in halul asta....

18. #1898 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    cum pot juca un joc de xbox pe xbox 360?

19. #1899 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    faza tare azi. am tras DLCu de GTA IV cind a iesit si azi ma decid sa-l incep. ooook, bag discu, intru in joc, nici urma de DLC. wtf? verific daca s-a tras integral (ca inchisesem consola si s-a tras in background) si era ok. wtf? intru in panica. acuma, consola e cam departe de router si nu bag matzu intotdeauna. zic, na, hai sa ii bag matzu si sa intru online. zis si facut, intru in joc si imi face un update, dupa care se incarca jocu si imi apare un mare mesaj The Lost and Damned has been downloaded. Do you want to play it?

Damn nice, asta da metoda anti-piracy. Daca s-ar intimpla asta cu toate DLC-urile cred ca pirateria pe xbox 360 ar scadea drastic.

20. #1900 SP
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    cum pot juca un joc de xbox pe xbox 360?
    Play Original Xbox Games

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 95 of 788 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 145 195 595 ... LastLast