Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 788 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 545 ... LastLast
Results 881 to 900 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #881 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    te inseli amarnic... sa iti spun si de ce.. tu NU lasi consola la garantie pentru ca nu exista service pentru asa ceva in Romania... EI iti inlocuiesc consola cu una NOUA, pe cea veche returnand-o de unde au luat-o, deci automat trebuie trimis inapoi pachetul intreg

La asta ma astept si eu. O sa imi ceara si acel joc. Ma gandeam daca totusi pot plati contravaloarea lui sau ceva in genul acesta. Din cate stiu nu au voie sa iti refuze garantia. In caz de accesorii lipsa, cutii, manuale, etc. trebuie sa platesti un procent din valoarea produsului.

Oricum maine ii dau de cap si va spun si voua. Voiam sa stiu daca pana acum s-a lovit cineva de aceasta situatie si cum a procedat (a platit valoarea jocului, a dat o cola, s-a tiganit)

2. #882 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Bundle-urile,de obicei costa mai mult sau acelasi pret ca si consola normala ?

3. #883 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Mo si Monky, inteleg ca asa procedeaza retailer-ii nostri, ii stim cu totii si ii cred in stare de asa ceva. Ce vreau eu sa spun este: 1. ei pot incerca sa faca lucrul asta, nu trebuie sa le si mearga; 2. nu trebuie sa le mearga pentru ca este ilegal: in momentul in care cumperi produsul, intre tine si societatea x (magazinul de la care il cumperi) intrevine un contract, intre ale carui clauze este si cea a reparatiei in garantie. Nu este legal sa ti se conditioneze indeplinirea unei clauze a contractului de posesia unui bun mobil (jocul in cauza) oferit de magazin, nu solicitat de tine.

Inca o data, nu neg ca incearca sa faca lucrurile astea, nu neg ca in majoritatea cazurilor le si merge, dar va intreb: cati dintre cumparatori credeti ca se adreseaza OPC-ului, iar dintre acestia, cati credeti ca au vointa sa insiste atunci cand OPC-ul le spune ceva de genul "magazinul are dreptate"? Clauza conform careia trebuie sa ai ambalajul are o legalitate indoielnica (la nivelul EU se discuta, printre altele, excluderea ei din contractele de retail pt. anumite genuri de produse). Clauza conform careia iti conditioneaza garantia de posesia unui bun pe care tu nu l-ai solicitat este in mod clar ilegala.

Este ca si cum iti cumperi o masina, ei iti ofera un breloc pe care tu il pierzi, vii ulterior cu masina la garantie pt. un defect si ei iti spun ca trebuie sa aduci brelocul.

A, indiferent de ce scriu ei pe factura, toata polologhia de mai sus se aplica, pentru ca magazinul nu poate factura "peste lege".

4. #884 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Cred ca nu vrem sa fim nici cei mai rai de pe planeta asta. A primit totusi infractiune pentru nerespectarea regulamentului. Cat despre faptul ca nu va mai intra pe consolegames, eu sper ca nu e adevarat. Cred ca am vazut destui gameri romani care nu stiau ce inseamna acela joc original si care acum au colectii impresionante. Eu cred ca oricine poate fi "convertit" la calea cea buna... Doar buget si vointa sa fie
    Da...cum spunea si Mika, eu am luat xbox-ul deja modat..tot cu gandul sa joc piratate..dar..cum spuneai si tu Monky m-am 'convertit'.....pe originale si am achizitionat inca o consola nemodata
    si vreau sa imi mai iau un arcade in cazul ca imi da rrod sa am de rezerva sa pot continua jocul.
    Somebody stop my
    Fata de anul trecut pe timpul asta eram doar cativa..pe live..tocmai ca multi jucau piratate si le era
    frica sa intre,acum suntem destul de multi care jucam originale,procentual vorbind anul trecut 80% jucau piratate,dupa un an 90% joaca originale....se pare ca acea 'convertire' de care spuneai Monky
    chiar a dat roade si asta nu poate fi decat un lucru bun..si o vorba veche 'TOT INAINTE'.

5. #885 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by DUMYMIX View Post
    D
    ,dupa un an 90% joaca originale....se pare ca acea 'convertire' de care spuneai Monky
    chiar a dat roade si asta nu poate fi decat un lucru bun...
    Sa nu exageram...eu am in lista de friends cel putin 7 persoane care jucau gears 2 cu cel putin 3 saptamani inainte de lansare....

Dar cum ai spus e o imbunatatire fata de anul trecut cand in perioada asta multi jucau pe live cu backup'uri...si vezi ca te tin minte pt sambata

6. #886 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Da foarte multi joaca jocuri pirat pe Live si nu primesc ban...cum se intampla asta?Pentru ca e culmea....am in lista de live baieti care jucau MK vs DC si Undercover cu mult timp inainte sa apara...mai bine spus acum 3 saptamani....

7. #887 SP
    Member leggollas11's Avatar
    aceia se incadreaza la " Lucky MoFo "

8. #888 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Am reusit si eu sa imi pun Netflix pe consola. Foarte multumit so far (Eleanor FTW!)

9. #889 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pastilutza: stai linistit, aceia vor umple forumurile dupa aceea cu threaduri gen "HEEEEEEEEELP ! NU MAI POT INTRA PE LIVE !!!"... dupa care ignorand regulamentul CG, isi vor lua ban si aici

10. #890 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Da ,poate am exagerat cu procentajul...dar depinde pe cine ai in lista .Val96..juca tot asa ,live backup,si a reusit pana la
    urma sa intre in posesia unui ban permanent,dar a durat ceva pana ia dat.

[quote=nops66;34166]Sa nu exageram...eu am in lista de friends cel putin 7 persoane care jucau gears 2 cu cel putin 3 saptamani inainte de lansare....

Dar totusi..blazer..7 care joaca backup..si 70-90 in toata lista ta da un procent de 10-15%,eu cred ca este un procent bun....si la anu' o sa ai...2 in lista care joaca piratate...ori se 'convertesc' ori sunt arsi pe rug ..

11. #891 SP
    Da si eu eram cu pirateria in sange si nu am avut nevoie de putina ambitie injectata ca sa ajung acum in 1 luna sa am 10 jocuri originale de Xbox 360 dintre care 1 este CE.Pe mine Bobby m-a ambitionat fara ca el sa stie...am vazut ce colectie are si am vrut sa il intrec...problema mea este ca nu prea pot sa rup 150 ron din buget sa dau pentru un joc nou...asa ca ori le iau SH ori le iau de pe Amazon Free....cu ajutorul Mturk.com...
    Acum ca Bobby a inceput sa vanda din jocuri am inceput sa ma uit la colectia lui Mo si parca imi suna ca o provocare sa fac macar jumatate din ce are el.

12. #892 SP
    Member zNowkid's Avatar
    val96 nu isi verifica deloc jocurile si intra cu o saptamana inainte de lansare.and the ban hammer got him.

13. #893 SP
    Junior Member prettyboy's Avatar
    am si eu o intrebare destul de ridicola poate pentru unii dintre voi (cei care va pricepeti destul de bine la xbox-uri) Cum pot baga jocuri intr-un xbox modat,numai tragandu-le pe DVD-uri sau si prin USB bagandu-le p hard ? MULTUMESC !

14. #894 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by prettyboy View Post
    am si eu o intrebare destul de ridicola poate pentru unii dintre voi (cei care va pricepeti destul de bine la xbox-uri) Cum pot baga jocuri intr-un xbox modat,numai tragandu-le pe DVD-uri sau si prin USB bagandu-le p hard ? MULTUMESC !
    Doar pe DVD-uri .

15. #895 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Can you say warez, anyone?

16. #896 SP
    Member leggollas11's Avatar
    Quote Originally Posted by prettyboy View Post
    Si la consolele modate e aceeasi procedura ca la consolele nemodate.... cumperi jocu` de la magazin, bagi dvd`u in consola si te joci; mai nou ai posibilitatea sa copiezi dvd`ul pe hdd`ul consolei (x360 - NXE), dar pt. a il rula ai nevoie de DvD.

p.s. daca nu asta e raspunsul pe care il asteptai... inseamna ca ai gresit intrebarea.

17. #897 SP
    Mi se blocheaza aiurea Xboxu cand ajunge jocul la Loading.Mi se blocheaza la Fallout 3,Devil May Cry 4 si GTA 4.....2 dintre jocuri sunt noi si nu ar trebui sa se blocheze.Ce sa fac?Sa vb cu cei de la garantie?

18. #898 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    sunt instalate pe hdd? daca da, remove si reinstall... ai grija sa nu stergi si salvarile

19. #899 SP
    Nu sunt instalate....ori se intampla asta pentru ca nu am hdd?

20. #900 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    posibil... alte jocuri se comporta normal?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 788 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 545 ... LastLast