In ultimul post, un tip ar fi rezolvat problema. Sper sa te ajute.Salve.
Xbox Live signup is currently unavailable. Please try again later. | AVForums.com - UK Online
In ultimul post, un tip ar fi rezolvat problema. Sper sa te ajute.Salve.
Xbox Live signup is currently unavailable. Please try again later. | AVForums.com - UK Online
Daca cumpar sa zicem 800 MS puncte si le activez pe un cont si cumpar un joc cu acele puncte pot apoi sa joc offline acel joc conectandu-ma la un cont offline?
E cineva care joaca Quake III Arena Arcade? Am incercat cam 10 min sa gasesc un meci si nici o sansa. Se pare ca nu il mai joaca nimeni pe Live.![]()
Am si eu o intrebare oarecum urgenta.
Mi-am luat de curand un LG W2453TQ care are intrare VGA + DVI-D (din specificatii).
Am un xbox360 + un cablu VGA (am aflat de curand ca e fake si se vede shadowed/blurry).
Acum sunt pe cale sa plec sa imi cumpar un cablu HDMI-DVI (am audio separat, deci nu e problema), insa tocmai acum citeam si am vazut ca sunt vreo 3 tipuri de cablu DVI. (DVI-I, DVI-D, DVI-A).
Trebuie neaparat sa-mi cumpar cablu HDMI -> DVI-D? sau n-are importanta?
Daca ai avut Gold platit cu cardul si ai oprit auto-renewal trebuie sa platesti. Eu la asta m-am referit.
Hai ma baieti,alaturativa si comuniatii de pe Trueachievements,ma simt cam singurel pe acolo.Doar 9 romani figureaza ca si inscrisi.vreau si eu sa vad mai multi conationali cu care sa compar achievementuri si alte nebunii.
Atentie ,site-ul nu e nici un fel de forum,e mai mult in genul Mygamercard.Se pot crea sessiuni de boosting ,co-op,just for fun.
Nu vreau sa sune ca nici o reclama ,nu am nimic de castigat decat o comunitatea mai mare de romani cu care probabil pot face mai usor sesisiuni de jucat la multe jocuri.
Da man, dar sunt foarte putini romani interesati de achievements... Si nu-i vad eu respectand sesiunile de boosting. Ei nici asa nu intra. Stabilesti o ora, si apoi te lasa cu ochii in soare. Asa sunt majoritatea romanilor. Ce sa caute acolo ?
stai linistic ca si ceilalti fac lucruri de genu asta.Eu m-am bucura mai mult sa mai avem romani acolo,sa vad si eu leaderbords-ul ala pe Romania mai plin.Asa suntem doar 9 persoane,e cam aiurea.
LE : Welcome to the club Mika and Vali75.Acum sunt 22 de romani in leaderboard.
Thank you for registering the GamerTag
Eu aveam acolo cont dar a fost dezactivat pentru inactivity (cred).
Io-s trecut la Japan (așa-s peste tot) și ca mine mai am c�țiva prieteni din Cluj. Deci rom�ni sunt destui, lol.
*p.s.
După părerea mea, xbox360achievements.org e cel mai profi(mai ales c�nd se construiește un gameguide/video guide)
![]()
E vreo diferenta sesizabila de viteza intre un cont de US si UK? Ma refer la internet... UK sucks, as vrea sa-mi mut contul pe US dar nu stiu, e posibil sa am lag in jocuri dupa ce il mut?
Diferențe (cele pe care le știu eu):
Cam astea le știu eu.
- Marketplace-ul (pe US apar anumite chestii pe UK apar anumite chestii...etc.)
- Prețurile (la punctele MS și la cardurile GOLD)
Nu. Dar vezi că dacă-l muți �ți pierzi toate jocurile și toate DLC-urile pe care le-ai cumpărat, deoarece moneda e diferită (o prostie dar no...).e posibil sa am lag in jocuri dupa ce il mut?
da man.X360achievements.org e cel mai bun la guide-uri.TA e foarte bun la a crea sesiuni de boost si a vedea ce mai joaca prietenii tai,cat de buni sunt etc.
Pt mine e un fel de facebook TA-ul.
Bookmarks