La mine L.A. Noire nu a facut niciun zgomot cand l-am jucat de pe hdd.
In schimb, AC:R, tot de pe hdd, scotea zgomote infernale... am crezut ca o sa faca praf dvd-ul. Dar nu are nici cea mai mica urma.
La mine L.A. Noire nu a facut niciun zgomot cand l-am jucat de pe hdd.
In schimb, AC:R, tot de pe hdd, scotea zgomote infernale... am crezut ca o sa faca praf dvd-ul. Dar nu are nici cea mai mica urma.
nu cred ca se compara cu zgomotul scos de ps3 cu L.A Noir...eu nu il suport. cred ca daca o sa instalez pe hdd consolei...o sa fie mult mai bine...
imi puteti explica si mie care este treabacu jocurile pe zone, cz am vazut ca este zona 1,2 si 3
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Asa o preconizare: aveti vrio idee cam in cat timp vor mai scadea preturile pt Sleeping Dogs ?(O_o)
De ce cablu am nevoie pentru a conecta un PC la un X360?
Am de transferat niste continut pe consola. Am incercat sa copiez de pe PC pe HDD extern (USB 2.0),merge execrabil si nu vreau sa astept o ora pentru 3GB.
Ce parere aveti despre oferta celor de la mediagalxy?
http://www.mediagalaxy.ro/xbox-360-l...ntru-time-card
controlerul wireless de xbox se poate folosi pe PC cu cablu de incarcare? sau trebuie neaparat dongle?
Am si eu o intrebare , as dori sa cumpar un xbox 360 ( acesta MEDIA GALAXY | Consola Microsoft Xbox360 250 GB + joc Forza 4 + Battelfield 3 + Medal of honor ) si as vrea sa stiu si eu parerea voastra si daca se merita sa cumpar acum o consola sau sa astept noua generatie ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
tocmai asta spunea si @Danny "o sa ai regrete ca nu ai cumparat xbox-ul cand ai avut ocazia pentru jocurile care le ofera."
deci da e buna, go & get it!
foarte buna oferta , merita toti bani , uiate.te curiozitate cam cat costa jocurile separat
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
salut..mi-am luat de curand un xbox 360 slim cu kinect, modat lt 3.0, problema este urmatoarea: se vede urat pe televizor, am cablu la ea din ala cu 3 mufe rosu, galben, alb. sa fie din consola problema sau daca-i cumpar un cablu hdmi rezolv toata problema?
Bookmarks