imi poate face va rog cineva o poza care sa indice unde se afla sigiliul la un xbox 360 slim?
imi poate face va rog cineva o poza care sa indice unde se afla sigiliul la un xbox 360 slim?
@Mihaihan93 nu mai bine citeai tu regulamentul forumului? iti multumim![]()
@adibose imi asum responsabilitatea pentru ceea ce scriu...am urmarit cateva posturi si multi intreaba de asa ceva si am zis ca poate nu e nimic grav...imi retrag cuvintele atunci
multi intreaba, insa primesc acelasi raspuns. daca tot vrei sa afli mai multe depre acest domeniu ia legatura cu Donely pe threadul lui.
depinde, intra pe pagina produselor si iti scria acolo cat e shipping, in general de la 3 lire in sus.
Da, eu dar vreau 100 de lei pe ea ca sa merite sa-mi demontez controllerul. Acum serios toate piesele de consola le-am comandat pe ebay.co.uk, criar e atât de greu ????
Leo, pentru unii poate chiar e greu. Poate omul nu are timp liber.. Sau nu se complica. Wha'ever. Pe Ebay se gaseste aproape orice.
@ssjmaz
Salut!
Banuiesc ca ai o problema de contact la unul sau mai mulet butoane si de aceea vrei sa schimbi padul! Daca e asa ai putea eventual si sa o repari!
Am avut si eu odata o problema la un buton - nu mai mergea de fel, asa ca am desfacut maneta si am curatat atat placa cat si pad-ul cu spirt, dupa care a functionat si functioneaza perfect si astazi. Daca in schimb uzura e foarte mare sau s-a desprins gumita neagra de contact, aceasta se poate inlocui cu staniol. Ei o bucatica de staniol de la o ciocolata, o impaturesti sa fie mai groasa, dupa care o lipesti cu superglue de pad. Ar trebui sa functioneze fara probleme. Atentie insa, sa nu ajuga lipici si pe suprafata de contact a staniolului!
Salut ! As vrea sa va pun o intrebare pentru baietii care joaca Black Ops II
Am GT-UL pe United Kingdom dar l-am schimbat pe Romania de ceva timp.Daca as incerca sa downloadez DLC-ul ptr Black Ops II si o sa dau informatiile de pe credit card, de exemplu am in card 300 lei, iar dlc-ul este 120 lei. O sa-mi ia toti bani ? adica toti 300 de lei ? Cu totul daca e 120 lei? Altceva, odata ce am dat '' purchase '' o sa-mi downloadeze DLC-ul in Xbox Storage,direct?
cum adica sa-ti ieie 300RON in loc de 120? daca ai avea 40 de milioane ti i-ar lua pe toti pentru un DLC sau cum?
Am un prieten care vrea să-şi cumpere seria Mass Effect pt. PC. Primele două jocuri pot sa le joc cu un controller de Xbox360? Întreb pt. ca am înţeles ca nu funcţionează, ceea ce mi se pare o tâmpenie![]()
Bookmarks