Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 665 of 788 FirstFirst ... 165 565 615 655 663 664 665 666 667 675 715 765 ... LastLast
Results 13,281 to 13,300 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #13281 SP
    Junior Member Trusk's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Nu e pentru joc ci pentru dashboard tema.
    M-am exprimat gresit. Stiu ca e pt dashboard. Cum o instalez?

2. #13282 SP
    Manager paul's Avatar
    Mergi pe profilul tau in dashboard la "Social" si ai o optiune "Change theme".

3. #13283 SP
    Mersi!

4. #13284 SP
    Junior Member anditanase's Avatar
    Salut baieti , sunt nou p-aici , cum va gasesc pe net sa jucam un meci de fifa 13, adica ce trebuie sa iau de unde sa iau ?

5. #13285 SP
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Mergi pe profilul tau in dashboard la "Social" si ai o optiune "Change theme".
    Nu o am acolo. Nu trebuie sa o descarc cumva inainte?

6. #13286 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by anditanase View Post
    Salut baieti , am si eu o problema . Cand dau sa ma joc pe net fifa 13 si-mi cere redeem code sau online pass ( presupun ca este key-ul de pe spatele carcasei de la joc ) imi zice ca e invalid , sa nu fie acela codul sau ...?
    Codul e pe un cartonas inclus pe langa manual in carcasa.
    Quote Originally Posted by Trusk View Post
    Nu o am acolo. Nu trebuie sa o descarc cumva inainte?
    Ba da.

7. #13287 SP
    Am reusit. Mersi de "ajutor".

8. #13288 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    De unde as putea face rost de un HDD pentru X360 Slim ? M-ar interesa ceva sub 250GB.

9. #13289 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    De unde as putea face rost de un HDD pentru X360 Slim ? M-ar interesa ceva sub 250GB.
    Nu sunt sigur daca exista genuine asa ceva creat pentru slim.Nu inca dar cica ar fi niste metode prin care poti pune un HDD de la Xbox 360 Phat la Slim.Acolo sunt mai multe dimensiuni.

10. #13290 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Poti, dar it va recunoaste numai 16GB. Mie nu imi ajunge cel de 250GB, mereu instalez tot.

11. #13291 SP
    Junior Member ovilix's Avatar
    de unde pot cumpara si eu un adaptor pentru xbox 360 ?
    multumesc anticipat !

12. #13292 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by ovilix View Post
    multumesc anticipat !
    fii mai explicit.

13. #13293 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Quote Originally Posted by ovilix View Post
    multumesc anticipat !
    Adaptor pentru ce? De ce?
    Vrei sa-l conectezi la frigider?

14. #13294 SP
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Nu stiu daca am voie sa dau linkuri, dar gasesti la toti retailerii mari din Ro. Xbox 360 Media Hardrive de 320Gb.

15. #13295 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Quote Originally Posted by Trusk View Post
    Nu stiu daca am voie sa dau linkuri, dar gasesti la toti retailerii mari din Ro. Xbox 360 Media Hardrive de 320Gb.
    1.Ai voie linkuri
    2.A zis SUB 250

16. #13296 SP
    Stiu ca a zis sub 250 dar nu am vazut, doar de 320.

Pe de alta parte daca nu pui filme si muzica, si iti trebuie doar pentru un joc, doua, sa ai instalate, eu folosesc stick de 32Gb si sunt foarte multumit.

17. #13297 SP
    Junior Member anditanase's Avatar
    Am inteles ca sunt persoane pe forum care vand cont gold pt xbox live , exista o sectiune anume sau cum pot intra in legatura cu ei sa vad preturi?

18. #13298 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Bazar.

19. #13299 SP
    Junior Member Mihnea.'s Avatar
    Salut,

De cateva zile tot caut informatii si detalii despre un XBOX 360 deoarece vreau sa imi achizitionez unul. Nu stiu daca sa il iau nou sau SH deoarece vreau sa il modez si tot se pierde garantia la modare. Am inteles ca si aici sunt probleme ca la PS3 cu supraincalzirea, mai exact la ce versiuni apare mai des? A fost remediata problema la cele noi? Astept ceva pareri din partea voastra

20. #13300 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mihnea, as vrea sa te intreb ceva. Sper ca nu te superi, dar de ce vrei sa modezi consola?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.