Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 695 of 788 FirstFirst ... 195 595 645 685 693 694 695 696 697 705 745 ... LastLast
Results 13,881 to 13,900 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #13881 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Quote Originally Posted by Flavy View Post
    Care-i diferenta dintre PAL si NTSC ?
    Diferenta dintre placinta cu mere si placinta cu branza (PAL-Europa iar NTSC-SUA)

2. #13882 SP
    Junior Member clau_tex's Avatar
    Salutare,
    Poate are cineva buna vointa sa-mi explice ce trebuie sa fac, sa pot juca FIFA 13 online si in SEASON (Consola nu este modata si jocul este cumparat original)

In primul rand nu am reusit sa bag redeem code deoarece eu am 16 caractere si ei imi solicita 25!

Eroarea care mi-o da cand incerc sa accesez Season sau onlin este: "your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature"
    Este necesar sa am cont gold, pe xbox live?

Multumesc

3. #13883 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Da iti trebuie live..

4. #13884 SP
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Da iti trebuie live..
    am cont, dar nu gold. Deci asta imi trebuie?!?

5. #13885 SP
    Junior Member gigi_apk's Avatar
    cum imi dau seama daca jocurile pe care le am (ntsc) sunt sau nu free region

6. #13886 SP
    @clau_tax: da iti trebuie live, care se cumpara pe perioade : 1,3 sau 12 luni,
    Eu de aici le cumpara : Cheap Xbox Live Codes iti trebuie doar un cont paypal si primesti codul prin email

@gigi_apk: scrie pe carcasa jocului tipul formatului (Pal sau Ntsc)

7. #13887 SP
    Junior Member Flavy's Avatar
    Pai si daca eu am consola din SUA nu pot juca jocuri PAL?

8. #13888 SP
    Nu

9. #13889 SP
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    @clau_tax: da iti trebuie live, care se cumpara pe perioade : 1,3 sau 12 luni,
    Eu de aici le cumpara : Cheap Xbox Live Codes iti trebuie doar un cont paypal si primesti codul prin email

@gigi_apk: scrie pe carcasa jocului tipul formatului (Pal sau Ntsc)
    si codul din interiorul jocului de 16 caractere unde il folosesc? Ei imi solicita redeem code din 25 caractere

10. #13890 SP
    Quote Originally Posted by clau_tex View Post
    si codul din interiorul jocului de 16 caractere unde il folosesc? Ei imi solicita redeem code din 25 caractere
    Ca sa il poti folosi pe ala din interiorul jocului , trebuie sa ai live, codul de live are 25 de caractere.
    Iti cere prima oara ala de live ca sa.l poti activa pe cel de la fifa, ai inteles?

11. #13891 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Exista vreo sansa sa pot conecta castile Sony Pulse Headset pentru PS3 la Xbox ?

12. #13892 SP
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Exista vreo sansa sa pot conecta castile Sony Pulse Headset pentru PS3 la Xbox ?
    Nu prea

13. #13893 SP
    Member andreiaka's Avatar
    As lua si eu gold de 12 luni de pe site-ul indicat de @silvian92 doar ca am niste intrebari !

-Dupa ce iti trece perioada de 1, 3 ,12 luni cate iei , tu nu te mai poti juca si contul ti se face offline ( ceva de gen ) dar cand iti iei iara de 1, 3, 12 ti se activeaza iara nu ?

- Si daca il iau in Aprilie el ar trebui sa dureze 12 luni cam pana in Februarie 2014 ( aproximativ ) pana trec 12 luni nu ?

14. #13894 SP
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    As lua si eu gold de 12 luni de pe site-ul indicat de @silvian92 doar ca am niste intrebari !

-Dupa ce iti trece perioada de 1, 3 ,12 luni cate iei , tu nu te mai poti juca si contul ti se face offline ( ceva de gen ) dar cand iti iei iara de 1, 3, 12 ti se activeaza iara nu ?

- Si daca il iau in Aprilie el ar trebui sa dureze 12 luni cam pana in Februarie 2014 ( aproximativ ) pana trec 12 luni nu ?
    Da te poti juca online cat timp ti.ai luat , daca ti.l iei in seara asta pe ala de 12 luni ai pana pe 17.03.2014,

15. #13895 SP
    Member andreiaka's Avatar
    OK , mersii mult ! Cu siguranta o sa iti bag gamertag-ul !

16. #13896 SP
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    OK , mersii mult ! Cu siguranta o sa iti bag gamertag-ul !
    Cu placere , vezi ca are oferta 12+2 si ai grija sa cumperi pt europa

17. #13897 SP
    Member rareshica's Avatar
    Buna tuturor!Vreau sa intreb daca stie cineva cum pot rezolva problema cu "disc is unreadable"?Am primit erroarea la L.A. Noire,chiar cand incep Homicide Cases,adica DVD-ul numarul 2.Problema este ca imi da erroarea in timpul jocului,imi arata cutscene-ul cand respectivul ii da in cap la respectiva si scena din sediul de politie,cand se ridica omul de pe scaun,consola incetineste aproape de tot coolerele si nu mai face zgomot,dupa care intra erroare .Help?

18. #13898 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Încearcă sa instalezi fiecare disc pe hdd

19. #13899 SP
    Member rareshica's Avatar
    Problema este ca am HDD de 4 GB..am dat si cache clear,dar degeaba

20. #13900 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Cam acesta este avantajul la un hdd. Dacă ai jocul instalat, nu întâmpini astfel de probleme.
    În ce stare este discul/discurile?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.