Salutare,
Poate are cineva buna vointa sa-mi explice ce trebuie sa fac, sa pot juca FIFA 13 online si in SEASON (Consola nu este modata si jocul este cumparat original)
In primul rand nu am reusit sa bag redeem code deoarece eu am 16 caractere si ei imi solicita 25!
Eroarea care mi-o da cand incerc sa accesez Season sau onlin este: "your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature"
Este necesar sa am cont gold, pe xbox live?
Multumesc
@clau_tax: da iti trebuie live, care se cumpara pe perioade : 1,3 sau 12 luni,
Eu de aici le cumpara : Cheap Xbox Live Codes iti trebuie doar un cont paypal si primesti codul prin email
@gigi_apk: scrie pe carcasa jocului tipul formatului (Pal sau Ntsc)
As lua si eu gold de 12 luni de pe site-ul indicat de @silvian92 doar ca am niste intrebari !
-Dupa ce iti trece perioada de 1, 3 ,12 luni cate iei , tu nu te mai poti juca si contul ti se face offline ( ceva de gen ) dar cand iti iei iara de 1, 3, 12 ti se activeaza iara nu ?![]()
- Si daca il iau in Aprilie el ar trebui sa dureze 12 luni cam pana in Februarie 2014 ( aproximativ ) pana trec 12 luni nu ?
Buna tuturor!Vreau sa intreb daca stie cineva cum pot rezolva problema cu "disc is unreadable"?Am primit erroarea la L.A. Noire,chiar cand incep Homicide Cases,adica DVD-ul numarul 2.Problema este ca imi da erroarea in timpul jocului,imi arata cutscene-ul cand respectivul ii da in cap la respectiva si scena din sediul de politie,cand se ridica omul de pe scaun,consola incetineste aproape de tot coolerele si nu mai face zgomot,dupa care intra erroare.Help?
Cam acesta este avantajul la un hdd. Dacă ai jocul instalat, nu întâmpini astfel de probleme.
În ce stare este discul/discurile?
Bookmarks