da de ce te sperie controlerul wireless asa de curios am ambele si le pot folosi si la pc si la xbox (eu personal prefer wireless ca nu stau cu cablu dupa mine) daca te gandeai la intarzieri sau ceva credema nu vad nici o diferenta intre wireless si wired
As avea si eu o intrebare la care daca puteti sa imi raspundeti pana in ora 11 as fi foarte multumit.
Daca imi cumpar gta 4 acum(ca deh este la reducere si oricum nu-l am)il voi putea instala?In sensul ca sa nu imi dea eroarea aia cu regiunea...Si daca da,cat spatiu de stocare trebe' eliberat?
Mersi in avans.
Chido posted at (Today 10:25 AM)
Adica in 5 min?As avea si eu o intrebare la care daca puteti sa imi raspundeti pana in ora 11 as fi foarte multumit.
PS: cum ai vrea ca cineva sa isi dea seama prin absurd ce model de consola ai tu, ce tip de cont XBL ai si ce varianta de joc vrei sa cumperi ca sa stim daca iti va merge sau nu...?
sau poti consulta Dr. google .
List of games requiring Online Pass to play online | Games I Like
Scofield poti face o poza in spate la un joc , o bagi in paint si o incercuiesti partea unde trebuie sa scrie ? sau sa iei un cover de pe net ?
Nu este un loc fix, la unele jocuri scrie mare, la altele introduse prin acele paragrafe. Depinde de publisher.
Exemplu: AC: Relevations scrie mare Uplay passport for multiplayer - lângă partea cu single player, multiplayer (acele features cu verde și portocaliu)
Fifa 12, este un paragraf unde scrie că pentru a accesa multiplayer-ul ai nevoie de xbox live bla bla bla și un alt paragraf unde spune că ai nevoie de un online pass code care-l găsești în carcasă.
Concluzia, nu este un loc fix unde scrie dacă ai nevoie sau nu și nu există niciun model standard. Cel mai bine cauți pe google jocul respectiv și vezi dacă are sau nu nevoie de online pass.
EA are la toate jocurile de 3 ani cred, iar Ubisoft la maj jocurilor de 2 ani.
Bookmarks