cand nu introduc user si parola nu trece de testul network-internet... cand bag user si parola nu trece de testul xbox 360-network... si pe pc, netul merge foarte bine...
Printable View
cand nu introduc user si parola nu trece de testul network-internet... cand bag user si parola nu trece de testul xbox 360-network... si pe pc, netul merge foarte bine...
Fă un adonament separat pentru XBL și-ai scăpat :)
Bun, vechea mea problema. Salvare corupta la Test Drive Unlimited :| Faza este ca nu e tot corupt, din toate masinile care le aveam mi-au mai ramas doar 3-4, nu mai am nici o casa, recordurile si toate cursele s-au dus, in fine. As vrea sa stiu daca astia de la Atari pastreaza salvarile fiecarui player pe serverele lor, cum pot sa mai dau de salvarea mea?
Nu există așa ceva. Doar EPIC are o chestie super interesantă și utilă ce păstrează pe profil istoria jocului (dacă-i pot spune așa).
Exemplu: Mi-am formatat HDD-ul, s-au dus toate salvările, etc. Am intrat �n Gears 2 (merge și la Gears 1, am testat) și-am vrut să mă joc puțin campania. Surpriză...campania era deblocată (inclusiv Insane) și puteam continua din ce capitol doream. Singura chestie lipsă...erau checkpoint-urile din capitol (adică o pierdere infimă).
N-are rost să te enervezi...sau ceva, chestia asta cu salvări evaporate, etc e des �nt�lnită. La Mirror's Edge iară există această problemă...la Dead Rising, la Race Pro, Mercenaries 2 World in Flames, Call of Duty World at War, etc. Caută pe net să vezi...e aiurea dar ce sa-i faci.
Salut.. Am un monitor prost crt de 17` . Daca imi iau un x360 pot sa`l folosesc la el? pana reusesc sa strang bani pt ceva mai mare??. daca da. Cam cum o sa se vada. Ms. Bafta
aha.. dar cum se vede?? A experimentat cineva asta pana acum? . thx
Iti trebuie cablu VGA si o sa se vada bine, doar ca o sa ai niste dungi negre sus si jos.
dungi genu` asta?? http://www.youtube.com/watch?v=Vet-TpVEX9g nu mi se par prea enervante :D
nu, nu alea ! una sus si una jos negre !.. uitate la 1:28
si cu sonorul ce faci?
Ms de info deci per total nu o sa mor.. 1 luna 2 cu monitoru actual..
, si sonorul a...era o metoda pe youtube...gasesc eu cum... nu se poate sa folosesc casti?
nu...cel mai bine e sati iei un subwoofer si sa conectezi cablurile direct la mufele lui...eu asa fac si merge perfect
stai asa, eu sunt pe langa am un subwoofer cu mufe deala normale ca in. dar nu stiu ce fel de mufe o sa aiba x360 `u oricum rezolv
si acum sa te lamuresc o sati arat cum trebuie facut cablajul:
da multumesc tuturor :X
stiu ca ma repet, dar poate am mai mult noroc de data asta:
are cineva idee cum as putea sa folosesc iesirea hdmi si in acelasi timp sa scot sunetul pe cablu optic? mersi.