Sau isi cumpara hdd ;) .
Printable View
Sau isi cumpara hdd ;) .
Stie cineva daca microfoanele de la Singstar PS2 merg pe Xbox360? cu lips sau rock revolution?
salut la toata lumea sunt nou pe acest forum si am o intrebare
de 2 zile mi-a murit consola mai exact rrod inrebarea este merita sa bag bani in reparat sau la gunoi si alta noua
O consola cu rrod fara cabluri atat valoreaza.
Pai unde a zis el ca nu are cabluri?
Un Arcade complet cu RROD se poate da cu 350 ron. Daca are si hdd, mai creste pretul.
Ideal ar fii, sa-i explicam omului, ca nu mai are rost sa o repare... De acolo se descurca singur.
Deci
raul79 - Nu mai investi bani in consola, Cumpara-ti alta. Daca o repari, o sa-ti dea iar RROD, pentru ca deh, asa este Microsoft-ul, pe o parte iti da, pe alta parte iti ia.
La Guitar Hero 5 merge headsetul
Consola mea are peste 18 luni de cand a fost reparata de RROD si merge foarte bine(fabricata in DEC-2005).Si nu pot zice ca nu am folosit-o, pana acum 1-2 luni ma jucam pe ea peste 2 ore pe zi, chiar si cate 6 ore in weekenduri.A fost reparata de un prieten care s-a informat de pe youtube si i-a mai pus in carcasa un cooler care impinge aerul in radiatorul de la procesor.Daca te hotarasti sa o repari ii pui mai bine si un cooler deasupra, sigur ajuta.
...mult :pQuote:
pana acum 1-2 luni ma jucam pe ea peste 2 ore pe zi
A aparut demo la Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes pe Marketplace.
Sincer eu am fost cam dezamagit, chit ca sunt mare fan al seriilor Star Wars... Voi astepta un review sa vedem, poate jocul intreg este mai pe placul meu.
A Reward For Doing Good Xbox Work
employee of the month achievement unlocked
LOL
Quote:
In an amusing little thread on the Eidos forums, one pirate came to innocently report a bug, claiming that instead of gliding when the appropriate input was given, the Dark Knight would instead just spread his wings and fall to his death in poison gas.
:)) foarte tare faza. Frumos ar fi sa se implementeze ceva asemantor si pe 360. Ma simt aiurea sincer cand vad ca altii il trag de pe torrente si il joaca iar eu tre' sa "strang din b**i" pe romaneste ca sa mi-l iau original. :|Quote:
Quoth an Eidos admin in response:The problem you have encountered is a hook in the copy protection, to catch out people who try and download cracked versions of the game for free.
It's not a bug in the game's code, it's a bug in your moral code.
Mi se pare DUMNEZEU!!! lol