Nene, lasa register-ul de la gamepoints, adauga puncte, da-i checkout si plateste cu google.
Printable View
Da...merge si daca nu te inregistrezi la gamepoints direct cart si checkout google ...am reusit si eu dupa aproape 2 ani..:))
asa ca nu o sa te mai zapacesc domnu' DjMo..:))..oricum mercy pentru rabdare....:)
Pe mine ma ajuta cineva? :d
Da ...mark..:)
1 cred ca ar trebui sa tina 4 ventilatoare usb-ul..dar dac ai posibilitate mai bine muti pe extern(asta nu inseamna ca scapi de rrod ,fimiu a avut 3 ...si tot ia dat rrod avea si leduri albastre:P)
2.Poti lua ce vrei, amandoua variantele sunt bune eu am acc de 1 an si 8 luni...si nu am cea mi mica problema... este decizia ta
Ma interesa la punctul 2 care tine mai mult!
Ati observat ca toate perechile de incaltaminte nu au sosete,nici Moccasini :| :))
Nu are cum sa-ti raspunda nimeni pentru ca se joaca aleatoriu daca joci un joc pe vibratii mai multe automat se duce mai repede daca joci un joc care nu necesita vibratii sau este mai simplu in comenzi se va descarca mai usor ,nu poata cineva masura in timp asa ceva, este aiurea...cumpara 4 acumulatori si te vor tine garantat 1an jumate si ii poti schimba pe rand cate 1..am 1an si 8luni cu ai mei...si merg...si am jucat 8-10 ore pe zi..ce nu am facut ,nu iam schimbat intre ei adica..iam lasat pereche ca si cum ar fi un singur acc ,ilogic dar vad ca a tinut.Trebui sa-ti iei si un incarcator..sau iei cu totul se gasesc cu 4 acc..bafta...
Este vreo problema daca inchid Xbox-ul de la butonul de pe consola direct?
Si, e vreo problema daca las un DVD in consola cat ii oprita?
Nu este nici o problema ...ala este butonul de on-off..:)..
Cu dvd-ul la fel, acolo este locul lui ...:)..nu este nici o problema...:)
Foarte tare! Ma intreb daca se indoaie cand trage stiuca in The Strike :)) .
Oricum iti dai seama ca daca vreau sa prind ceva ma duc pe balta, ma gandesc cum o sa faca daca iti trage un crap la 9kg, chiar o sa opuna forta ? :D
Da :)). Ia viata controller-ul si incepe sa dea cu tine de peretei. That's bullsh*t.
Da, ar fi foarte tare si niste rame wireless cu force feedback, sa le simti zvarcolindu-se cand le pui in carlig :D .
Red Faction: Guerrilla DEMO pe Live, aparent disponibil doar celor cu subscriptie Gold deocamdata.
Profit de ocazie, avand in vedere ca n-am mai citit prin alt topic, sa spun ca DLC-ul Cops and Robbers pentru Burnout Paradise va fi disponibil pe XBL incepand cu 30 aprilie. DLC-ul va contine versiuni de Politie ale tuturor masinilor din joc, fara insa a se limita la simple skin-uri.
Uh mersi ! Asteptam cu interes noul addon !
sal. mi-am luat de curand un volan Logitech DriveFX, m-am jucat Midnight Club LA, joc in care merge perfect, iar cand l-am pus in Racedriver Grid, apar probleme. nu raspunde bine la comenzi, de la vibratii se misca si directia, nu pot nici macar sa merg cu masina drept. am umblat in setari, am pus dead zone pe 20% si tot asa face. m-am jucat putin si cu restul setarilor si tot la fel... a mai intampinat cineva pb asta la volanu asta ?
Incearca sa modifici, daca are jocul asa ceva, sensitivitatea pe steering si eventual sa mai reduci din force feedback. Deadzone exprima miscarea directiei masinii in momentul in care rotesti de volan. La 20% inseamna ca tu rotesti de volan 20% din cursa si directia masinii din joc nu se misca deloc.