Disc, disc. Un fel de XBLA Unplugged :)
Printable View
cu ce l-ai scris pe DVD?
N-ai cumva la Games Library un buton de 'Change media source' cum e ala de la Multimedia pt poze, filme si restu?
Alegi Disc si vezi ce detecteaza.
...bine, Steam. Dar eu vreau pentru X360 nu PC :-?
�mi scot Steam-ul de la naftalină...
Am primit si eu..pentru 360.
Uh...nu intelesesem ce vroiai sa spui.
Anyways, good luck doing that....eu chiar nu vad rostul
RonanN1, pai si cine te pune sa alegi PC la platform? pe pagina aia poti sa alegi intre PC si Xbox 360. merge chiar sa obtii early access pe ambele platforme daca bagi 2 emailuri diferite. ma rog, acu site-ul zice thank you..blabla...insa pina nu vad codurile de acces in mail nu cred. este posibil sa se faca o filtrare ulterioara si sa nu se ia in calcul decit inscrierile care au tranzactii valide.
Ce ziceai? :-B
Dear Valued Customer,
Thank you for pre-ordering Left 4 Dead from GameStop.com/EBgames.com. As a pre-order customer, you have the chance to play the demo on Xbox Live earlier than everyone else. Play as one of the survivors in single player or co-op mode through a zombie apocalypse. Staying with the team is the key to your survival - fight together or die alone. Can you make it?
To access the demo, follow these instructions to activate your key and download from Xbox Live Marketplace. Please do not share your key, or you may be unable to play.
Access to the demo will begin Thursday, November 6 at 2am PST
1. Sign-in to Xbox Live from the Xbox Dashboard, and then select the Marketplace blade.
2. Select "Redeem Code".
3. Use your controller and the on-screen keyboard to enter your unique code below, then select "Done".
4. Your playable demo will download to your Xbox 360 Hard Drive!
Your Unique Code: Q3MG3-*****-R9QK8-*****-*****
am primit si eu de 360... inca o data multam, Max
...și cum e? Ton-o-Zombies? Tell, tell! 8-> - controlul e oki?
l-am scris cu mai multe programe, inclusiv nero si clone cd, dar si un program cu care vazusem ca il scriau cei dinafara, dar nu mai stiu numele. ideea e ca am stricat mai multe dvd-uri pana m-m hotarat sa il fac pe un dvd rw, si tot nu merge.
OBIDAN, rostul la toata chestia asta este sa pot incerca si eu anumite jocuri, care au demo, inainte sa dau banii pe ele. ieri, de ex, m-am chinuit sa fac demo-u la Mirror's Edge, sa ma joc si eu pana imi vine precomanda.
stai ca nu am apucat sa dl... multa munca de nu imi vad capul
Tocmai am termiant demo-ul de la Left 4 Dead. Pot spune ca e interesant si in co-op poate fi chiar un succes :).
pot inlocui piesele la xbox 360,cu unele din calculator?:DAr fi super ca raspunsul sa fie unul pozitiv:)
si cam ce piese ai vrea sa inlocuiesti ?
Yep, we've killed the mother****ers >:) E superb, co op-ul face tot B-)
scuze de off: placa video :))
Sau procesoru :>>:)