Am citit regulamentul si stiam ca ConsoleGames nu promoveaza pirateria,dar nu credeam ca nici sfaturile despre ea.Eu i-am sugerat in caz ca are jocuri de acest gen.Sunt de acord cu tine ca avand in vedere consola mai bine nu s-ar juca piratate.:p
Printable View
Aveti idee de unde pot cumpara adaptorul acesta?
http://www.firstsing.com/FirstSing%2...XBOX%20360.htm
Vreau sa ma joc NFS Undercover pe live si cand intru in el ma da afara de pe live si daca dau iar connect imi zice ca nu poate sa se conecteze si ma baga in aia cu Test Connection, aveti idee de ce?
Daca dau 'Hire Driver' la unele curse in Forza 2 si iau gold, mai iau achievementul pentru All Gold la categoria respectiva? Chevrolet-urile ma scot din sarite, prefer sa le conduca altii.
Da, primesti. Suferi doar la capitolul bani.
:) Cand "conduc" un Chevy am aceeasi senzatie de stabilitate ca atunci cand pasesc pe o barca. Si-n linie dreapta abia o tin stabila, misc un pic stanga sau dreapta si o ia razna.
Ca tot spuneai de realitate, daca ar fi sa judec dupa FM2, nu mi-as cumpara niciodata Ferarri 650 Scaglietti (de-as avea banii necesari oricum :P) si masina mea preferata ar trebui sa fie un Porsche, oricare :)
Poate e Alan Wake a.k.a Duke Nukem Forever 2. Sau poate Viva Pinata 3 :))
Nici eu nu mi-as cumpara Ferarri 650 Scaglietti ... :))
Da, nu cobi cu Viva Pinata 3, ca cine stie, poate M$ chiar crede ca e "AAA title" :)) .
Numai tampenii si saptamana asta si the next one...
Am o problema! La gamepointsnow platesc cu Google Checkout? Pt ca mie numi merge
Imi apare
Your current payment method is not valid
Please enter a new payment method to complete this purchase.
Cardul e valid il am doar de 2 luni....
Ajutor
Nu pot sa cumpar de pe GAMEPOINTSNOW!
Dau add to cart- pun detaliile cardului prin Google Checkout- si...-
Your current payment method is not valid
Please enter a new payment method to complete this purchase.
Ce naiba are?
Cardul e bun... Il de doua luni
Ai mai cumparat pana acum cu contul respectiv de Google Checkout ?
nu
are careva de vanzare 3 months sau 12 months gold membership pentru xbox live?
Cred ca-ti poate lua webpredator, intreaba-l pe el.
Cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva? Am luat un joc pentru x360 , UFC Undisputed , dar faza e , ca l-am bagat , si nu am sonor la el.Cine ma poate ajuta ? Dati un PM sau un reply.
Pot fi mai multe cauze:
- verifica firele. Ori cel normal, in caz ca scoti sunetul prin boxele din televizor, ori pe cel optic.
- verifica televizorul poate e din el.
- verifica alt joc. Daca este DOAR de la jocul asta, vinde'l si ia altul nou. Daca nu, ar fi cazul sa incerci garantia consolei.