Va merge bine LIVE-u in momentu de fata? Pe mine ma tot deconecteaza:wall:.
Printable View
Va merge bine LIVE-u in momentu de fata? Pe mine ma tot deconecteaza:wall:.
inscrisi pt ce?
Sa primeasca update-ul de la sfarsitul lunii, mai devreme. Cel cu Backbook, Tweety, Ultimul FM etc.
Salutare...revin din nou cu o intrebare (de fapt mai multe :D) legata de xbox live. Am conectat cablul la router / xbox iar cand fac testul de conectivitate primesc o eroare. Ce setari aditionale sunt necesare? Cum pot afla IP-ul xbox-ului? E necesar ca, cablul prin care xbox-ul este conectat la router sa fie cel original? Multumesc :)
O sa fie ca la celelalte Update-uri ca daca te inscrii in Preview nu mai poti intra pe LIVE?
Pana unde iti merge testul de conectivitate inainte sa iti apara eroarea? Ce router ai? Ce firewall ai?
Setari la xbox de obicei nu prea trebuie facute, asta depinde si de conexiunea ta la router. Ip-ul xbox-ului il poti afla din pagina de setari a router-ului dupa ce il conectezi; cablul de lagatura xbox-router poate sa fie de oricare vrei tu.
Poate daca mai dai mai multe detalii o sa te putem ajuta. De asemenea, sunt sigur ca au mai fost cazuri asemanatoare aici pe thread, foloseste functia search, poate te ajuta.
PES 2010 sau FIFA 10 ? Care este mai real?
Personal, eu spun FIFA 10, cu toate ca nu am jucat decat demo-urile la amandoua. Mai poti compara jocurile si pe metacritic, ca sa iti faci o parere mai obiectiva:
FIFA Soccer 10 (xbox360) reviews at Metacritic.com
vs.
Pro Evolution Soccer 2010 (xbox360) reviews at Metacritic.com
Stie careva daca Ballad of Gay Tony va avea armele noi si motocicletele din The Lost and Damned ?
Oficial nu s-a declarat nimic in privinta asta, dar bunul simt al exclusivitatii dlc-urilor spune ca fiecare pachet cu continutul lui, desi este posibil ca discul "Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City" (cu un post de radio "Vice City FM" exclusiv) sa aiba armele si vehiculele din amandoua episoadele "activate" in acelasi timp.
Esteeeeee! :circles::circles::circles::circles:
Mushihime-sama ****ri Ver. 1.5 Will Be Region Free 「虫姫さまふたり Ver1.5」
Buy Mushihimesama ****ri Ver 1.5 [Limited Edition] (Xbox360) - Play-Asia.com
Buy Mushihimesama ****ri Ver 1.5 (Xbox360) - Play-Asia.com
...tocmai am verificat codurile - CERO A (Free) PAX-Code PAX0002660143 / CERO A (Free) PAX-Code PAX0002799169
143/169 = Region Free :circles::circles::circles::circles:
...cum? Ce-i Mushihime-sama ****ri Ver. 1.5?
http://www.youtube.com/watch?v=70iFdnI-xfA
B-)=D>;;)>:D<
No așa da - CAVE =D> (Memories!)
My kind of game! B-)
Dupa parerea mea, FIFA. Am fost mare fan PES pe PC, inca de la PES3..mai ales ca FIFA e praf pe PC.
Dar la trecerea pe xbox am ramas uimit de cat de diferit se simte FIFA (fata de varianta lui pe PC).
Parerea generala e ca FIFA are consolele, iar PES PC-ul.
Mai cauta review-uri pe net.
A cumparat cineva de pe shopto cu paypal, alegand alta adresa?
Am facut ieri o comanda, am platit cu paypal, am ales adresa unui prieten si am primit confirmarea pe mail, iar la delivery adress aparea numele meu si adresa lui!
Si in felul asta nu o sa il pot ridica de la posta, nici eu si nici prietenul meu.Probabil va fi trimis in Anglia si retrimis la mine apoi (la o alta adresa), desigur pe banii mei!
Le-am trimis un mail cu privire la asta si astept raspuns, dar mi-e ca se trimite coletul pana sa-mi raspunda ei.
Asa mi s-a intamplat in trecut cu un produs de la akihabara.jp, de ce mama naibii nu trimit EXACT la adresa si numele pus de mine pt delivery si combina ei cele 2 campuri???!!
cum vad si eu filme pe xbox