daca te intereseaza vand eu cabluri HDMI. ai PM.
Printable View
kane86, tu citesti ce a scris omu ?
Quote:
am deja casca si cablu
mai vin cu o intrebare, am dat cu search pe forum si n-am reusit sa gasesc nimic concret asa ca cer scuzde daca s-a mai pus intrebarea: cum pot afla ce chipset are un xbox?
un prieten are un xbox 360 pro cumparat anul trecut din domo dar nu stie de care este, i-am zis sa se uite pe ea si mi-a zis ca apare 12v...16.5A asta inseamna ca este zephyr?
ce data de fabricatie are ?
unde poate vedea asta ?
Pe spate este un sticker.
Daca are HDMI e Zephyr, daca nu, e Xenon.
si Falconul cum il mai deosebesti ?
Are HDMI, faza e ca el are varianta pro cu jocurile fortza 2, fifa 09 si viva pinata cred. Mai are vreun an jumate garantie si mi-a zis ca o vinde cu 750 ron, voi ce ziceti merita? luand in considerare ca e zephyr si din ce mi-a mai povestit el la un moment dat i-a zgariat putin dvdul la fifa dar acum merge bine.
Nu merita,e o panarama.Vrei dupa 5 luni sa trebuiasca sa te duci cu ea la garantie?
Pacat ca e chipset asa vechi, doar nu o are cumparata de mult..dar asa e cand cumperi de la magazine gen domo, aia cred ca si acum au prin depozite modele cu primul chipset!
Exact,numai in stoc la domo mai gasesti modelul cu astfel de chipset.
Am un amic, are xbox 360 modelul de la lansare...4 ani de zile nu a avut nici o problema cu el si abia aseara ia dat primul RROD.
Deci nu e obligatoriu ca o sa se duca dupa 5 luni.
Si se joaca pe el aproape zi de zi, 3-4 ore.
xbox-u merge conectat cu orce cablu hdmi sau trebe luat original microsoft?
Cu orice, e acelasi cablu.
Eu am avut cablu luat din Diverta la primul 360, acum am cablul cu care a venit Elite-ul (cablu original M$) -> nici o diferenta.