De ce vrei sa conectezi xboxul la placa video?
Nu ar fi mai simplu sa il conectezi direct la monitor?
Printable View
Nu am cablu VGA pt xbox :D, deocamdata tot este conectat, dar prin TV tuneru de la calc prin cablu Tv.
In ce conditii apare rrod??? Sunt nou in bransa si nu prea ma stiu.
In conditiile in care aprinzi consola :)
altele??
nope... cam atat. Dar iti cresc simnificativ sansele sa ai RROD daca tii consola langa o sursa de caldura.
Totodata, ar trebui sa instalezi jocurile pe hdd si sa nu le joci direct de pe dvd
Xbox 360 jasper a aparut din octombrie 2008 daca nu ma insel !! si pana in prezent nu am citit pe nicaieri ca Jasper a dat Rrod , sa speram ca au descoperit aspirina pentru Rrod :)
Sunt constient ca sunt console Jasper care au dat rrod , asta depinde de fiecare persoana in parte, de felu cum o pastreaza, cat timp se joaca pe zi etc. Dar eu ma refer ca inca nu au aparut cazuri multe cum sunt de exemplu la Falcon sau variante mai vechi, unde 90 % din ele au dat rrod. Jasper are 10 -11 luni decand a aparut si nu sunt multe plangeri legat de jasper cu rrod.
Vorbesti prostii ... FALCON are rata de rrod sub 20%... 90% nu cred ca aveau nici xennoanele. Jasper e posibil sa o scoata la un 5% failure rate, ceea ce e normal pt. orice aparat electronic. (nu cred ca exista vre`o fabrica de electronice de unde sa iasa TOT perfect)
am de ridicat un joc de la posta...sambata pot sa ma duc sa il iau sau e inchis?:)
Sambata parca pana in ora 12 sau 14.
Asta e intrebare de Xbox360. Chiar trebuie sa faci spam peste tot .. .vai d capul meu.
pai jocul este gears of war deci ii pentru xbox 360..imi cer scuze pentru spam..rog un moderator sa imi stearga posturilelol
Cred ca d-asta au scos cablul HDMI si Component ... sa-l ieftineasca ... Walmart are o reclama cu consola la 299$
Vorba celor de la Joystiq: sa ridice mana sus cine nu a avut RRoD niciodata si ne apropie de o rata de 100% :D.
Cum pot sa verific imaginile de xbox360, sa vad daca sunt bune de scris pe dvd-uri?? Am reusit sa scriu cateva da am si stricat!!!! ms!!