sal'tare.stie cineva cum sa deblochez si eu niste lanturi si alte accesorii la def jam icon?ms aticipat.o zi buna:)
Printable View
sal'tare.stie cineva cum sa deblochez si eu niste lanturi si alte accesorii la def jam icon?ms aticipat.o zi buna:)
ohohoooo, cate greseli are tothegame ... o gramada... anyways
look ce se vinde pe ebay /// look de carcasa distrusa
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
GOW 2 - Game of the Year Edition
poate te referi la faptul ca in loc sa apara o data pe care o stii tu, apare generic Q1, Q2, Q3 sau TBA? de multe ori, chiar daca neoficial se anunta o data de lansare (vezi counteru de Uncharted2 de pe PS blog), atit timp cit data respectiva nu se regaseste in nici un comunicat de presa, ea nu e oficiala. de ex, nu exista nici un comunicat de presa care sa spuna ca Uncharted2 apare in octombrie (ultima mentiune oficiala a fost in fact-sheetu E3 care spune sec 2009). mai nou, pe playstation.com apare 10/2009 dar daca te duci pe SCEE Presscentre o sa vezi n/a la release date. cind te apuci sa faci o asemenea baza de date ori te bazezi pe informatii oficiale, ori pe zvonuri sau informatii obtinute pe alte cai insa in cazul asta trebuie sa mentionezi acest lucru. pina una alta, tothegame merge pe informatiile oficiale. da, greseli am mai intilnit si eu, insa fff rar. prefer site-ul pentru usurinta cu care verifici fiecare platforma. urasc site-urile, gen gamepro care imi listeaza mic acelasi joc de N ori pe data respectiva.
Salutare, am o nedumerire, nu stiu daca sa imi fac cont pe xbl US sau UK ... voi ce recomandati?
Am 2 console si vreau sa joc cu acelasi account pe amandoua ( nu vreau sa fiu conectat la Live simultan, una nu e conectata aproape niciodata la Live) ce ar trebuii sa fac?
gears of war 1/2
Pai daca nu ti-am facut cerere in scris de ce te-ai mai obosit sa imi raspunzi?
Multumesc de info dar cautam ceva mai nou decat gow2 si fable.
Exista Halo Wars.
Hey.Intru si eu in club.Am un xbox 360 premium.Pachetul cu Indiana Jones si Kung-Fu Panda.Acum cateva zile l'am modat.Sunt multumit de el.
Felicitari pentru achizitie ... Bine ai venit... Trist, partea cu modatu... nu e de laudat.
am o intrebare..daca cumpar rock band 2 trebuie sa am neaparat chitara tobe si microfon pentru a juca?..sau pot sa joc numa cu controllerul [care vin in pachet cand cumperi xbox 360]:)
UK
pe UK
UK