Dashboard-ul actual arata foarte bine, nu vreau sa avem iar suprize cu un dashboard de 3 lei :wall:
Printable View
salut! mi-ar putea confirma cineva, va rog, daca halo: combat evolved (ntsc) e sau nu region free? am de gand sa achizitionez jocul si sa-l rulez pe 360 :)
Amazon UK cat da garantie la consola?
Care a fost surpriza cu dashboard-ul de 3 lei? :)
1 Year Limited Express Warranty. Greu era sa citesti.
Cel de la Kinect.. care mie nu imi place deloc.. chiar si trecerea de la vechiul dashboard la cel nou a fost grea, dar m-am obisnuit si a inceput sa-mi placa cu timpul.
Bai copilule, nu ti se pare ca esti cam tupeist?
Wargasm primesti un an garantie, desi nu stiu cum se procedeaza la ei cu garantiile - poti sa discuti cu bodopsx.. sigur stie mai multe decat putem sa banuim noi :)
am o consola modata cu chip si vreau sa stiu daca iau ban pe live daca imi cumpar un joc original?
de pe ce adresa comand si eu xbox-ul acela slim din strainatate??? ca de ROMANIA vad ca fug toti :|ms all
de unde sal comanzi? iti pui adresa ca in buletin si ti-o livreaza daca fac livrari la noi in tara firma respectiva:)
nu iei ban imediat, ban wave-ul vine odata la cateva luni! daca ai consola 'marcat�' atunci iei ban, nu conteaza ce firmware ai..... Cel mai simplu e sa nu ti-o modezi ca sa nu regreti apoi!
N-a venit inca ban wave-ul. Dupa ce o sa vina, o sa planga multi.
Iti faci cont pe amazon.co.uk, pui informatii si adresa de Romania, pui un card de pe care sa isi ia banii. Comanzi direct de la Amazon, pachetul ajunge cu posta, dureaza cam 1-2 saptamani. Primesti aviz de la Oficiul Postal de care apartii si cu el te duci sa iti ridici coletul.
Uite link direct la Xbox 360 Slim:
Xbox 360 250GB (250GB Hard Drive) (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V-DIo4VcL.@@AMEPARAM@@31V-DIo4VcL
...eu am lipsit c�teva zile? Despre ce update e vorba? :-? - eu n-am primit nimic și sunt pe XBL.