si o sa le pot copia pe hard?...sau doar sa le ascult cand ma joc?
Printable View
ltcol - alte aplicatii/jocuri iti merg pe live? e vorba doar de fifa? ai schimbat ceva la setarile de net? firewall, ip, etc? ai instalat ceva antivirus nou?
Am si eu o intrebare: cum pot sa cumpar doar 600 de microsoft points? am reusit sa fac vpn cu anglia si pot descarca de pe live dar toate jocurile calumea costa cu 600 de pct mai mult decat am in cont.
deci ca sa fiu mai explicit ... ca ma grabeam sa scriu mai devreme. Joc MW2 pe net, Forza3 tot pe net .... consola nu este banata, am Gold pana in ianuarie 2011 .... vorbesc in timp real pe CHAT cu cel cu care vreau sa ma joc FIFA (deci asta inseamna ca sunt conectat la net) dar el nu vrea sa se conecteze la servarul de EA. Orice alt joc (vezi mai sus) merge inclusiv HALO. Se poate undeva da RESET doar la setarile pt FIFA?
Nu trebuia sa iasa astazi noul dlc pentru Red Dead Redemption?Ce s-a intamplat cu el?M-am uitat la marketplace si nimic...
Legends and Killers tocmai a fost pus pe Xbox Live.. il gasesti la Game Marketplace.
Peste cateva zile, voi primi si eu un 360 :rulez:, intrebarea este: Numele care il scriu la profile, o sa imi fie si la Gamercard?
Nu. Username-ul / Gamertag name-ul (sau cum naiba se numeste) o sa fie la gamertag. Urmeaza intrebarea: cum il bag in priza ?
Da, interesant...Citesti gandurile? Consola e din Anglia, deci cu 3 pini, si cum il bag in priza?
Gata cu glumele.
Ai doua optiuni :
-adaptor
-in alimentator bagi direct un cablu de alimentare normal (e exact ala care merge si la monitor, unitate centrala, etc, doar ca n-ai "pinul" de alimentare). Uite, am pus o poza cu "power brick"-ul de la consola mea - cablul ce intra in ea vine de la priza si e un cablu de alimentare standard, banuiesc ca ai prin casa destule - daca nu, gasesti in comert cu 5-6 lei maximum :)
fa-l audio cd o sa mearga asa copiat pe hdd
Modern Warfare 2 glitch unlocks five SNK XBLA games | Joystiq
...cum e asta! lol
Are ceva daca deconectez consola prea des de la priza?(stiu...noob question)
ti s-a explicat cum sta treaba cu priza. mai departe faci cum consideri
daca tu vrei sa decontectezi tot ce ai din priza dupa folosinta este ok
nu afecteaza cu absolut nimic
vezi ca largesti priza :D
Stie careva daca in noiembrie, cand se va lansa Xbox Live Gold Family (4 conturi la pret de 2), voi putea folosi pe consola 2 conturi pe o consola si un alt cont pe alta consola?
Din cate stiu eu, conturile vor putea fi folosite doar pe o singura consola - tocmai ca sa impiedice sa cumparam mai multi family pt. un pret mai mic. Poate ma insel, asteptam sa vedem cand va aparea :)
Tocmai mi-am luat si eu un cablu hdmi si nu stiu ce setari sa fac, imi apare acolo RGB YGBR Expanded Standard etc
se merita sa cumpar o consola xbox 360 falcon, cu 600 de lei ?