...merge, cum nu merge - acum sunt pe live.
Printable View
am incercat si eu insa nu-mi vede nimic pe stick....am un stick de 4 gb, l am formatat fat32 si am pus o melodie si un film....nu mi vede nimic...am xbox 360 slim nemodat....trebuie sa fie modat pentru a putea vedea filme si asculta muzica de pe stick???
si inca ceva...imi trebuie neaparat windows media center pentru a vedea filme de pe hard la calculator??
ms!
Buna dimineata.
q1 : am 2 conturi silver pe XBL unul pe USA altul pe UK.In ce conditii imi pot face gold membership? Pe care din ele este recomandat?
q2 : mi'am luat un slim de la emag . nu trebuia sa aibe 1 luna free gold?
q3 : stie cineva daca gold membership se face pe cont de romania sau doar uk & rest of europe?
mersi mult si seara faina.super forumul , felicitari
hi
Intrii pe xboxliveuk76 și cumperi abonament GOLD - codul �l primești �n scurt timp pe email.
UK (pe US te fură la ms points).
...n-are legătură magazinul sau modelul. Pentru a beneficia de o lună GOLD free tot ce trebuie să faci e să te conectezi la XBL cu GT-ul tău.
Din rom�nia se poate activa GOLD-ul (prin acel cod primit pe mail după ce-l cumperi) dar official Rom�nia nu apare �n lista de tări whatever. �ți faci cont pe UK și gata.
*p.s.
Mai �ncolo, după ce te familiarizezi cu tot, opțional poți să-ți faci mai multe GT-uri (pentru a avea acces la mai multe marketplace-uri). De ex. Japonia - unde găsești TONE de exclusivități.
hello.mi'am facut cont pe xboxliveuk76 , am cumparat goldul pe un an , platit prin paypal si dupa o ora imi fac astia refound cu reason , Hi,Due to the high fraud volume rate we can not process this order.Thanks.
niste golani , oricum multumesc de informatii , o sa caut un alt site de unde sa imi cumpar membership'ul
see ya
...păi �ncearcă mai t�rziu, cum să fie golani. De la ei cumpără mii de persoane :) (inclusiv eu).
Mă rog, mai sunt și alte site-uri - search google.
Poti incerca si pe GamePointsNow.com
sorry but our security system mark you payment as high possibility of fraud payment,
thanks
frate eu treaba asta nu o inteleg , paypal ok verificat , si ei imi spun de sistemul vietii
---------- Post added 02-09-2010 at 12:35 PM ----------
Poate gresesc eu , care e diferenta intre gold prepaid de 12 luni si Xbox 360 Live 12 month GOLD Subscription EUROPE&UK!!! ??
eu am ales varianta a doua , pretul este relativ asemanator.
thx
subscrierea este valabila oriunde in lume, fata de mspoints care sunt zonale
ps: ca sa ai acea luna gratis de live contul va trebui facut de pe consola nu pe web. pe o consola noua ai posibilitatea de a benefecia de 3 luni gratis pe 3 conturi diferit create.
cheers
si cum se face al doilea cont?? adica un nou profil sau gametag?? eu imi fac alt profil si cand dau join to xboxlive imi zice ca e un cont existent..si cand pun mailul meu imi zice ca exista deja un gametag cu mailul asta...daca pun alt mail si parola imi zice ca nu e bun
nu poti folosi acelasi mail :) alt GT alt mail/alte date
Salut, am cumparat un xbox360 arcade si bineinteles ca doresc sa ii pun un HDD, dar ala special e cam scump pt. numa 20gb, as dorii sa pun pe USB sau prin router un oricare alt HDD extern mai mare si mai acceptabil ca si pret.
Se poate sa fac lucrul asta ? pot sa folosesc un orice HDD extern ca sa instalez jocurile pe el ?, sa nu le mai joc de pe CD....Va rog daca se poate cineva sa ma ajute, sunt nou in console.Multumesc
http://www.consolegames.ro/forum/f9-...arcade-va-rog/
Nu poti folosi orice HDD, trebuie HDD de Xbox, se gasesc si de 120 si 250 GB la preturi ok. Sau poti folosi USB Stick, dar Xbox-ul vede doar 8 GB.
Jocurile le poti instala pe HDD, dar tot trebuie sa ai DVD-ul in Xbox ca sa poti juca, pentru autentificare.
Cand se va lansa Razer Onza?
Arata delicios Razer-ul,abia astept un review de la RonanN1