Multumesc.
Printable View
Va salut vin si eu cu o problema ce ma tot sacaie.
Si anume, consola se restarteaza de fiecare data cand schimb sursa si inapoi pe HDMI. De exemplu, downloadez ceva si intre timp dau pe TV sa nu stau sa ma uit la ecran degeaba. Ei bine, atunci cand dau inapoi pe HDMI consola se restarteaza.
Asta se intampla de fiecare data cand fac asa, indiferent daca sunt in dashboard sau vreun joc.
Mentionez ca folosesc simultan si cablul AV pentru a scoate doar sunetul prin intermediul lui pe un sistem 2.1.
Am tot cautat pe internet si se pare ca asta ar fi problema, si anume ca folosesc si HDMI si cablul SD simultan.
Deja e frustrant, chiar acum cateva minute mi s-a intamplat. Dupa ce ca nu prea mai am timp de jocuri, am si pierdut tot progresul facut azi la campania lui Reach :(
Ce vreau sa va intreb. Daca ati mai patit si voi asa ceva si daca da, ce anume ati facut sa rezolvati problema ? Sau daca nu, ma puteti sfatui ce anume pot face ?
Va multumesc !
Si eu am aceeasi problema dar nu mi-am mai batut capul, poti sa incerci sa il faci tu daca nu este un cablu la 6$ cu fix-ul facut.
Toate detaliile aici : Xbox 360 automatically resets with HDMI switches - AVS ForumQuote:
Just a quick dirty rig - what you need is:
1 scotch (tape not liquid, but liquid is good afterwards ) or any other rather thin, self adhesive tape,
1 pair of scissors,
1 pair of tweezers.
Cut a small (like 2mm wide) piece of tape.
Hold it with a tweezers,
Apply tape on pin 28 in the plug.
Plug the cable to your console.
Voila no reset !
Multumesc pentru raspuns. Nu stiu ce sa fac, parca nu m-as apuca sa fac modificari de genul.
Exista vreo posibilitate prin care se poate avea imagine prin HDMI si sunet 2.1 prin orice alta metoda ?
Ceva de genul ? - HD COMPONENT AV VIDEO CABLE WIRE LEAD FOR XBOX 360 on eBay (end time 27-Oct-10 04:31:26 BST)
Dar nu stiu ce calitate ar avea imaginea prin acest cablu...
Mi se pare cel putin aiurea situatia asta. Sa te chinui sa obtii si HDMI si Audio mai bun...
Ca sa te abonezi la Xbox Live Gold, trebuie sa iti cumperi Gold Membership-ul fie de pe consola (dar va trebui sa ai un card de credit sau debit emis in tara in care ti-ai facut gamertagul - adica daca ai gamertag US, tre sa ai un card emis in US) fie achizitionand un prepaid card de pe site-urile de profil (tot daca ai card acceptat international, sau un cont paypal valabil). Vei primi codul pe mail. Sau daca nu ai, iti dau un link de pe okazii unde poti sa iti cumperi: Coduri Xbox Live Gold si Microsoft Points - Okazii (44862779)
dap merge... xboxliveuk76 , gamepointsnow
salut, cine ma poate ajuta cu un cablu USB TO MIDI? :-/ trebuie sa imi tunez niste tobe pt GUITAR HERO si am nevoie de cablu de genu asta. problema e ca nu vreau sa cumpar cablu ca e prea scump :@) dar as vrea sa 'inchiriez' unu. cine poate sa ma ajute sa dea PM.
quick search
XBOX Live Gold 12 Luni EU Prepaid
Ala nu e un site care vinde asa ceva, e un tip care le cumpara de pe siteuri de afara la comanda si le vinde la fraieri, cu ~60 lei in plus ( or more, depinde de oferta).
Consola mi-a dat azi doua freez-uri. Din ce cauza?
Mai bine aici :
http://www.consolegames.ro/forum/f41...tml#post458475
@mugs nu e prost cine cere .... e prost cel care nu este informat si nu stie unde sa caute
Sa vina update-ul!!! Are cineva idee la ce ora ?
Probabil e vorba de 26 octombrie la americani, so.. maine seara/noapte cred.
Xbox 360「怒首領蜂大復活」PV 第2弾
http://www.youtube.com/watch?v=hGJL6CW1qhw&hd=1
Vine, vine! Woooooooooo! =D> =D> =D> =D> :bomberman: :bomberman: :bomberman: :bomberman:
---------- Post added 26-10-2010 at 03:46 PM ----------
Unde e pe xbox.com meniul recent players? Că nu-l mai găsesc. At�tea chestii inutile sunt pe site...
---------- Post added 26-10-2010 at 03:47 PM ----------
�nainte era la friends...acuma nu mai e.
---------- Post added 26-10-2010 at 04:24 PM ----------
Eh, am primit răspuns official:
RonanN1
Elite EffectQuote:
Hello,
Can you please tell me where can I find recent players menu? To see the ones I played a game in the past? On the old xbox.com it was near the friends menu, and now it's gone.
*p.s.
And just for the record I HATE the new xbox.com and the upcomming dashboard.
Oribil.Quote:
With the new Xbox.com design, this option is no longer available. The site is still being worked on, and several people have requested they bring back the 'Recent Players' tab.
So, they may add it back, but as of right now, you will need to use the Recent Players tab on your console which you can access via the Xbox 360 Guide Button. Select your Friends List, and scroll to the right, there you will find your Recent Players.