merge, pentru ca el ruleaza doar start upul cum ar fii... nu cred ca verifica el integritatea jocului pe disc...(in cazul asta unde e zgariat se opreste)
Printable View
merge, pentru ca el ruleaza doar start upul cum ar fii... nu cred ca verifica el integritatea jocului pe disc...(in cazul asta unde e zgariat se opreste)
http://www.youtube.com/watch?v=TvF4m_Lf7Ms&hd=1
...mda, se pare că youtube nu-mi acceptă traducerea pe clip (nu mă surprinde nimic (:|).
Mă rog, am scris un description scurt/rapid cu ce urmează luna aceasta și despre ce-o să prezinte cei doi.
Nu-mi pasă dacă am făcut greșeli gramaticale - l-am scris la repezeală.Quote:
IRonanN1I | October 05, 2010
This month on Inside XBOX there will be 5 events (two of them special).
The 1st will be an interview on october 6 about what will Vanquish bring to the gaming scene
The 2nd will be on october 8 and it will be a gameplay episode of wanquish
This is Vanquish week and on both episodes there will be a special guest talking about the game.
The 3rd will be on 13 and it will be a Fable III episode and it will feature an interview - on that interview we will find out more about what Fable III brings to the gaming scene
The 4th will be on 15 and 16 and it will be a special episode. In that episode we will get some new info about the upcomming Red Dead Redemption: Undead Nightmare Pack.
The5th will be on 29 and 30 and it will be a special demonstration episode with Kinect - upcoming games; casual games and a big surprise!
NU conteaza monitorul, ai nevoie de cablu VGA respectiv HDMI si atat.
Ba conteaza. Nu in mode necesar monitorul ci tipul de conexiuni pe care le accepta.
Semnalul HDMI este digital. Semnalul VGA este analogic. Adaptoarele HDMI - DVI-D fac conversia de port, semnalul ramane digital. Adaptoarele cu VGA sunt DVI-A (analogic), deci este foarte probabil sa nu-ti functioneze folosind adaptoare, va trebui sa foloseste un cablu/ device de conversie de la digital la analogic. De regula, tipul acesta de adaptoare sunt perfect functionale cu o placa video intrucat acea placa face singura conversia. Sugestia mea este sa achizitionezi o cablu VGA pt. Xbox 360.
nu, are de asemenea un port "universal", de format proprietar, la care se pot conecta doar cabluri facute special pentru Xbox 360, printre care si un cablu VGA. E doar un exemplu, nu trebuie sa-l cumperi neaparat de acolo.
salutare, cate feluri de modari sunt la consoalele xbox 360? de la unii am auzit ca neaparat trebe scrise dvd-uri, altii imi ziceau ca se poate instala pe HDD-ul xboxului jocurile de pe stick sau hdd extern.
deci? :-/
P-aci nu se discuta de piraterie. Incearca la alta masa.
am descarcat de pe live free dlc de la dbz ragging blast,am instalat jocul si pe hard
am intrat pe joc si nu mi-a aplicat dlc-urile,ele veneau cu pachete de noi luptatori
ce trebuie sa fac?
Pentru oricine intereseaza, e 50% off la Stimulus Pack (MW2) si Resurgence Pack (MW2).
SA NU CUMPARATI RESURGEANCE! Cel mai prost map pack ever.
Daca vrei sa joci pe Vacant joci COD4 unde lipseste noobtubeul :D
http://kotaku.com/5657643/review-the...-left-4-dead-2
De fiecare data cand prind un lobby frumos de CoD4 in Vacant se gaseste un idiot sa fuga cu RPG, care mai are si second chance daca se intampla ceva ._.
mi am luat un reciver pt pc...pentru a putea juca pe pc cu controllerul de xbox...
dar nu il pot face sa mearga...
cand aprin controllerul palpaie toate ledurile...cand apas pe butonnul de sincronizare al controllerului se "invart" ledurile cand apas pe butonul de la reciver se opreste pentru un moment ...(de parca s-ar sincroniza)dupa care iar palpaie toate ledurile odata....
am pus si driverul de pe cd si cel de pe microsoft.com....si nimic...
am windows 7 x64 bit...
ma poate ajuta cineva cu un sfat?