Stiu man, am downloadat trial si in 5 minute m-am indragostit. :) Acum astept sa imi vina punctele pe mail sa imi iau tablele. Can't wait!Am vazut ca esti campion pe acolo :D
Printable View
Stiu man, am downloadat trial si in 5 minute m-am indragostit. :) Acum astept sa imi vina punctele pe mail sa imi iau tablele. Can't wait!Am vazut ca esti campion pe acolo :D
Avand in vedere ca e gratis nu stiu cui i-ar putea parea rau de "achizitie". lol
LE: Am uitat de mese :">.
Exista vreo masa gratuita ?
Nope, doar la primul a fost una parca.
Cand descarc un add-on pentru un joc direct de pe xbox,unde se salveaza???:D...jocul pentru care am descarcat acel add-on nu il am deocamdata dar am zis daca tot sunt acolo sa il descarc...e un patch pentru pes:D.
Am facut update la un nou dashboard...nu stiu sigur daca e ultimul dar stiu sigur ca daca nu faceam update nu ma mai lasau pe live...din cate am inteles are probleme noul dash...se mai poate moda consola sau risc sa iau ban chiar daca nu joc nimic?:DCheers:D
Hmm, mi-am cumparat aseara 4200 de puncte de pe xboxliveuk76.com, mi-au fost retrasi banii de pe card insa nu am primit nici acum punctele pe mail, codul adica. De obicei venea in maxim o ora de la ei. Ati avut probleme cu astia, stiti ceva? Le-am dat si un mail, sa vedem.
Pe HDD/MU/Internal Memory (depinde ce ai).
Păi hotărăște-te...ori e patch ori e addon-ul. Sunt două chestii diferite (plus că se salvează �n locații diferite) - mă rog eu știu cum stă treaba �n cazul tău dar nu dezvolt.
Pentru a vedea addon-ul - System Settings/Memory/Intrii pe HDD (sau dacă ai mai multe intrii pe fiecare)/Games/Cauți jocul/Intrii pe el și acolo-ți arată tot ce-ai luat de pe marketplace. Acolo se pun și eventualele salvări, replay-uri și ce mai jocul.
Da, e ultimul.
N-are nicio problemă.
Mori pirate :pirate:
M-am uitat acum la ei pe site si vad ca nu au un telefon ceva...ultima oara cand am avut probleme cu gamepointsnow am sunat a 2-a zi dimineata si s-a rezolvat instant, oricum sunt destul de seriosi, zic ca se rezolva astazi.
Multumesc de raspunsuri baieti. Comanda am facut-o aseara la 21:20. Cel mai probabil se va rezolva in cursul zilei de azi. :)
Continuăm aici discuțiile despre Pinball FX 2 :p
auzi copile tu de ce crezi ca e facut topicul asta?nu ca sa pui intrebari despre xbox?sau nu te-a invatat inca maicata aia....
La alegere, oricare:
Memorii externe
Ai 11 posturi si deja ai o problema de atitudine. Daca pui intrebari de genul "pot sa traversez pe culoarea verde", cu toate ca ti s-a spus deja ca da, la ce raspunsuri te astepti?
Ok multumesc..
M-au lamurit astia de la xboxliveuk76.com. Iata ce raspuns am primit de la ei astazi: "hi,your payment has been sent back,due to the high fraud volume rate we can only accept paypal verified accouts only." Nu inteleg, contul meu de paypal nu este verificat sau cum? Anyways, in afara de xboxlive76uk.com si gamepointsnow.com mai stiti si alte site-uri de pe care pot cumpara puncte si care sa fie ok, sa ajunga rapid? Multumesc.