Fa testul de conectare din Network, vezi daca te pune sa iei iarasi updateul.
Printable View
Fa testul de conectare din Network, vezi daca te pune sa iei iarasi updateul.
Cum e noul dashboard? Can't wait to get home! :D
Updating.....
LE: Poate imi spune si mie cineva ce s'a schimbat odata cu noul Dashboard ca eu nu'mi dau seama (sunt mai orb de fel)
E penal rau...
"E frumos, da' nu prea..."
Am facut noul update si initial am avut o surpriza urata, nu mai aveam nici un prieten in lista. S-a rezolvat insa cu un restart. Ce pot sa zic, eram obisnuit cu cel vechi, insa e ok si asta, mi se pare mult mai smooth ca sa zic asa.
LE: in schimb albul ala din meniuri e aiurea rau. I HATE IT!! Ma orbeste nu alta. Ajung la concluzia ca o sa imi lipseasca foarte mult vechiul dashboard. Damn you Microsoft!
Arata destul de ok dashboard-ul, nu stiu daca mi se pare mie sau meniurile sunt exagerat de mari. In rest, cam mult alb - simplitate.
BORING !
Nu inteleg ce avea vechiul Dashboard.. Okay, inteleg ca aveau de facut niste schimbari pentru Kinect. Okay, inteleg ca au vrut sa restructureze unele lucruri, gen Marketplace. But why oh why au trecut de la vechile blade-uri rotunjite la colturi si colorate, la noile patratzele albe si ascutite??.. O schimbare inutila si urata de aspect. :( Macar sa-l faca mai colorat...
Nu stiu de ce am impresia ca feedback-ul in cazul asta va fi negativ si vor surveni schimbari cat de curand. Cel putin eu unul asa sper. Nu imi place noul dashboard.
Daca ar introduce o optiune prin care sa poti schimba look-ul acelor blade-uri albe (de la My Xbox de exemplu), mi s-ar parea ok.. Ceva prin care sa poti schimba culoarea, sa dai un gradient or something sa se potriveasca cu theme-ul folosit.
BattleStrats : Microsoft Gives Xbox Owners Major Upgrades But For What Price? – Gaming Strategies and News
Quote:
Also for the last few weeks several users have participated in the beta for the new dashboard experience. The wait is almost over and all users will receive the update tomorrow,November 1st. The update will bring several changes that have been highly publicized: Redesigned user interface, Netflix search option, and ESPN. On top of these major updates are several smaller upgrades that are still highly important to many gamers.
Neinteresant. I will miss my old dashboard. Nu ma coafeaza cu nimic schimbarile astea. Or maybe it's just me.
Improved experience for changing your Gamertag -- choosing a new Gamertag? If the Gamertag you're looking for is already taken, your Avatar will spin a wheel and we will provide five other Gamertag suggestions at a time for you to choose from.
Bah m� lasi??
Stie cineva de ce mi se blocheza de fiecare data in acelasi loc?Jocul este Ensalved ,consola un Falcon ,jtag,freeboot 0.32,este instalat pe HDD jocul,iar dupa ce se blocheaza in acelasi loc,ma lasa sa intru in dash(sa ies din joc).Daca are cineva vreo parere?
Aceeiasi intrebare am pus-o si pe celalalt forum,poate imi raspunde cineva aici.
Poza este momentul cand se blocheaza jocul.
Indie Devs Not Happy With New Xbox 360 Dashboard
At�t!
Tipic Microsoft.Quote:
Xbox Live Indie Games used to be somewhat easily found in the "Games Marketplace" section of the dashboard. Now? They've been removed from the Games Marketplace, and shunted into an area called "specialty shops", which includes...the Avatar Marketplace and the Game Room.
Man lasa pe altii sa vorbeasca!cateva posturi mai sus ai scris asta----- ,,What teh f? Am doar intrebat, am consola modata si legalat. Care au RROD, ce nu vad care`i problema'' by RazvanL.
Daca ai o solutie te rog sa postezi la subiect,daca nu abtinete.Ai consola modata si blamezi pe altii,tu ai citit ceea ce am scris eu?Iti mai repet o data---jocul este instalat pe Hdd si se blocheaza intr-un anumit moment(nu am precizat provenienta jocului)ceea ce ai dedus tu, e parerea ta personala si fiind o parere personala ,te rog sa o tii pt tine(din toate posturile de pe acest forum scrise de tine,nu am vz nimic interesant,sau sa ajuti pe cineva,plus ca mai ,,ucizi'' si gramatica lb.romane)
PS Aici este un forum unde userii se ajuta unii pe altii,sa tii minte asta.
pt. user-ul ,,muggs'' nu am cont pe file...t.
Krupps intrucat la varianta originala a jocului nu exista problema asta...chiar nu cred ca are cum sa te ajute cineva aici, de aia iti sugeram alt forum/locatie unde se discuta deschis despre asemenea lucruri.
Am apasat un pic pe memory unit la Xbox si deja poc... Pot sa-l pun/fiexez la loc? Daca desfac doar front bumper-ul ( nu stiu cum sa ii spun) pierd garantia? :-??
Am atasat si o poza.
Trage din laterale de faceplate pana cand iese afara. Apoi poti aseza ce vrei tu, numai sa nu-l fi rupt.