Eu sunt pe RDS si merge cu portia, 20 de minute on, 20 off. Sa fie de la GayDeEs?
Printable View
Specific ca doar site-ul merge, sorry, nu am cum sa verific xbox-ul.
Mie pe Clicknet imi merge fara nici un fel de problema. Chiar nu am avut probleme de genul asta cu Live-ul, sa imi pice sau sa ma scoata aiurea.
Mie imi merge acum xbox.com si Live-ul.
RaduValentin, cum e? Si-a revenit momentan?
salut am si eu o intrebare va rog sa ma lamuriti fara a ride de nestiinta mea!
care este diferenta intre un joc classic si unul normal ?
de ex Pagina Produsului
Pagina Produsului
multumesc anticipat !
Difera doar coperta.
Normal, cele classic sunt mai ieftine.
am o intrebare de cand mi-am schimbat netu in rds nu mai merge sa intru pe live nush cum sa fac intainte bagam doar cablul de la internat setam ip si ce trebe si mergea acu cand deschid pc tre sal conectez si nu mai imi arata subnet mask ,gatway,si dns setting si cand scot cablul din pc sal bag in xbox netu se deconecteaza automat :|
Ori bagi cablul si ai meniu de configurare PPOE in network settings (xbox dashboard), ori daca vrei sa ai si pc, iei un router si configurezi de acolo. Faci o retea, dai ip atat la pc, laptop(whatever) si 360.
Gasesti pe net tutoriale, pentru fiecare router.
Nu uita sa dai port forwarding pe router la urmatoarele porturi:
• UDP 88
• UDP 3074
• TCP 3074
Care e situatia cu Live-ul momentan, mai ales pentru abonatii RCS-RDS? Si-a revenit? Functioneaza normal?
ms mult wargasm am rezolvat problema :P
1.cand credeti ca se va putea moda xbox 360 slim ?
2. la modelul xbox 360 slim de 4 gb se poate pune un hard mai mare ? de exemplu un hard de laptop ? daca da...cum se face treaba asta ?
ms
1. Urmareste thread-ul Modificari Multisistem Console: PS3, PS2, PSP, XBOX, XBOX 360, Wii
2. Nu stiu sa iti raspund, dar mai bine iti cumperi unul cu HDD de 250 Gb, ca sa nu mai ai cosmaruri.
1.Da, se va putea moda.
2.Nu cred.Trebuie unul original microsoft.Ar mai fi optiunea de a pune stick usb(pana in 16gb).
Am uitat sa spun un lucru:deocamdata slim nu se poate moda decat prin schimbarea unitatii optice, dar va aparea si alta metoda(firmware).Pentru mai multe informatii vorbeste cu donely.
da se poate pune un hard mai mare. Cauta pe youtube tutoriale sa vezi cum se schimba.
Doar ca, daca nu ma insel, Microsoft agreeaza doar HDD-urile lor, ca si in cazul X360 fat.
Asta inseamna ca daca intri pe Live cu un HDD pus de tine esti pasibil de ban.