A postat Krusht pe pagina prededenta:
Printable View
E clar, maine daca nu mai merge o si sparg.
Xbox Live's Major Nelson � Clearing up some confusionQuote:
Clarification time!
The console replacement plan that is the subject of some of today�s headlines is related to a previous update, NOT the system update that has been in public beta and will be deployed shortly.
The new disc format that is part of the beta has been rigorously tested across all Xbox 360 models and there are no known compatibility issues.
Hope that clears a few things up.
imi puteti spune cum pot copia jocurile originale pe care le am pe hardul consolei xbox 360?
Ma mai interesa sa stiu daca este posibil sa vizionez prin consola filmele (majoritatea in format mkv) pe care le am pe pc
Multumesc!
1 apesi tasta Y cand esti in meniu pe joc
2 nu merge
Se risca cineva sa-si linkeze contul de PayPal cu XBL?
Sunt curios daca merge.. cont de UK si PayPal de Romania.
Dar oare pe cont de US ... mai astept cateva zile.
Am luat una bucata Alan Wake de la user-ul flo7flames. Toate bune si frumoase, coletul a ajung in siguranta(au patit ceva aia de la posta RO) cutia e in stare f-buna si si dvd-ul. Problema e ca spune ca nu pot sa-l instalez pe hard disk deoarece e zgariat. Nici sa-l joc nu ma lasa. Dpdv al esteticii dvd-ul se prezinta foarte bine. Eventual daca stiti ceva solutii sau cum ar trebui sa procedez ar fi minunat.
Cand ii dau play se tureaza consola la maxim si dupa ramane ecranul tv-ului negru. Numai hard-reset-ul functioneaza de aici
Salutare!
Am si eu o problema :-? sa va spun despre ce este vorba
Pana acum 3sap aveam net de la UPC , iar cand conectam netul la xbox imi mergea fara probleme.Acum m-am schimbat pe RDS,si cand conectez netul nu imi merge
Ce e de facut?
Multumesc/Anticipat
@Privatul: O solutie ar fi sa vorbesti cu cel de la care ai cumparat, sa iti dea banii inapoi si tu sa ii trimiti jocul.
@clEpsiDdR: Mergi la "My Xbox" - "System Settings" - "Network Settings" - "Wired Network" - "Advanced Settings" si pune user-ul si parola ce le-ai primit de la RDS ca sa te poti conecta la internet.
am si eu o intrebare legata de modare. nu am sa o postez aici, ca daca nu ma insel, nu am voie
dar va rog, se poate sa ma contacteze pe pm cineva cu experienta in domeniu ? am doar o intrebare
multumesc
pai de ce sa nu contactezi tu ? ia intreaba-l pe maestrul donely (il gasesti pe site) .
Cine este din Baia Mare, are o consola 360 si este dispus sa verifice un dvd daca merge sau nu este rugat sa se anunte pe pm. Se ofera recompensa!
Students: Free Xbox 360 with purchase of Windows 7 PC | Joystiq
Quote:
Microsoft is about to launch a new promotion offering any student who purchases a Windows 7 PC (laptop or desktop) at $699 or more a free 4GB Xbox 360 S. The promotion officially runs from May 23 through September 9, though Windows Team Blog notes that the end date will vary by retailer.
Incearca si asa:
Copiaza un alt joc inainte pe hard dupa care scoti discul si incerci si cu Alan Wake. Am avut si eu problema asta cu Fallout 3 si jocul a stat numai la mine, nu avea cum sa i se fi intamplat ceva.
Dar am "incalzit" drive-ul inainte si dupa aia am putut copia jocul fara probleme. De atunci n-am mai sters Fallout 3 de pe hard :)
Khan ar fi o solutie si ceea ce zici tu. Dar daca nu ia play nici de pe dvd mai are rost sa-l copiez pe hard disk(dupa ce asta ar fi in prealabil ar fi incalzit)? Nu as pierde timpul degeaba
Stai calm. Jocul nu e la mine e la altcineva la incercat. Inseamna sa bat jumatate de oras sa il deranjez pe respectivul dupa ce ieri seara a avut un chef. Vroiam sa stiu doar daca varianta asta are ceva sanse de reusita