ca nu gandesc ;) si ca probabil au senzatia ca jocuri cumpara nu mai copii mici (sau mai bine zis parintii pentru copiii lor mici) care oricum nu urmaresc dialogul..
Printable View
ca nu gandesc ;) si ca probabil au senzatia ca jocuri cumpara nu mai copii mici (sau mai bine zis parintii pentru copiii lor mici) care oricum nu urmaresc dialogul..
Pentru a folosi un Redeem Code, imi cere "Billing information", care sunt setate pe US. Am nevoie de Migrate Xbox Account si daca da, pe ce zona? Alte info legate de subiect sunt de maaare ajutor.
Multam ;)
poti folosi o adresa valida de US in cazul tau (un hotel)
in diferent pe ce tara ai contul facut, adresa trebui sa fie valida :)
exact cum a spus BoDoPSX, foloseste o adresa valida din US (cauta pe net hoteluri, universitati etc.)
eu de exemplu la contul meu facut pe UK am pus un magazin
Realusaaddress.com Real U.S.A Address | Random America Address | Fake U.S Address | Fake America Address | Fake Name America Address
Sunt bune adresele. De aici am luat si eu.
Daca vrei proxy de US ca sa activezi pe calculator sa-mi dai PM :)
Mi-am luat si eu microfon xbox si lips number one hits. Problema e ca ma aud foarte incet in TV, aveti idee de ce? Am dat maxim in melodie de la RT.
Mare grija pentru cine nu a fost cuminte, de maine incepand vine moshu pe la fiecare...sa nu va lase o nuia gen ;))
Quote:
"Following a recent update to our system software, we have become aware of an issue that is preventing a very small number of Xbox 360 owners from playing retail game discs," said Microsoft
Quote:
"This issue manifests itself a as a unique 'disc unreadable' or 'disc unsupported' error on the screen. We are also able to detect this issue over Xbox Live and are proactively reaching out to customers that may be impacted to replace their console."
360 firmware incompatible with older consoles | NewsQuote:
Microsoft is encouraging customers who suffer from the problem to contact them via the Xbox.com website, so that a replacement can be arranged.
Stai sa vezi vanzari de xbox pe forum..:)
X360 slim poate fi cumva conectat la un proiector?
Si cand s-a facut update-ul asta? Ca eu am deschis consola azi si nu a facut niciun update cand m-am conectat la Live.
...Quote:
The update will be distributed in six separate groups between May 19-30 �to ensure a high quality deployment.�
Am si eu o intrebare. Daca pe aceeasi consola am si eu si fratemele cont pe xbox live, iar cu de pe contul meu cumpar jocuri de pe marketplace, sau dlc-uri...aceste jocuri vor putea fi jucate si de fratele meu de pe contul lui?
Ce aduce acest update nou in afara de faptul ca, strica consolele vechi? :))
Probabil un nou dashboard despre care se spunea că-l vor implementa pe 19 mai.