am un cod dar nu-l pot folosi ma poate ajuta cineva? , e un DLC COD
Printable View
am un cod dar nu-l pot folosi ma poate ajuta cineva? , e un DLC COD
Poate a fost folosit deja daca e de la un joc luat SH sau daca e mai vechi a expirat. Fii atent ca pentru a functiona trebuie sa fie din regiunea corespunzatoare.
L-am luat din romania ... un Black ops hardened si MW2 da nu imi merge imi spun ca nu sunt in locatia corecta...
filmele se pot rula fara update-ul facut la player de pe live ?
Noi? Jocurile in sine functioneaza?
Salutare si eu am de cativa ani un xbox elite si am vazut acest club si m-am decis sa intru :D
da functioneaza si pe live
:(
Care este diferenta intre un jocurile care au (Classics) si jocul normal fara
am gasit FF XIII classics si FF XIII .. si nu par diferite cel putin la carcasa ..au ceva extra in inetrior... pretul este acelasi (la acesta spe exemplu)
deci fara diferente notabile in interior + bonusuri addons, free DLC etc
multumesc
Am jucat cu cineva in split-screen halo anniversary iar cand am dat sa jucam de unde ramasesem ne da tocmai de la inceputul nivelului, cum am putea relua de unde ramasesem? multumesc.
Salut. Mi-am luat pe 31 dec un xbox kinect 250 gb. Inca il descopar. Pe live sunt tot luciansima80.
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Salut
Imi puteti recomanda cateva jocuri de xbox? Am luat cateva demo-uri si mi-au placut jocurile cu masini, am fost placut surprins de fifa. Shooterele mi s-au parut dificile cu controlerul, la fel joᅵurile de strategie gen c&c. Civilization este super si cred ca o sa il cumpar. Multam.
Sent from my LG-P500 using Tapatalk