E clar a venit Balotelli pe forum...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Printable View
E clar a venit Balotelli pe forum...
Si mie mi se intampla faza la consola cand se aprindea ba cel din stanga sus ba cel din dreapta... cred ca e doar din cauza bateriilor, am incercat sa dau sync de nenumarate ori.
Nu are nimic cred... poate doar daca te deranjeaza.
OFFTOPIC:
http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs
ONTOPIC:
Pai , am cautat pe net.Acea problema cu beculetele e cauzata de o problema iremediabila : Caldura.Deasemenea nici daca bagi continut de pe vreun USB nu ajuta.Parca stiam pe cineva pe aici care folosea cv pentru gamerscore.:>
Fiecare face cat poate si cat il duce cocoselul.
Da, stiu si mie mi s-a parut ciudat iti apare pe pc unlocked offline si gta iv (pe un alt cont) mi-a luat sa il termin pe tot inclusiv cu ultimul achievment ,,you won" vreo 4-5 luni in ideea in care nu m-am jucat des.Dar nu e niciun risc de ban, asa m-am gandit si eu la inceput, cea mai rea consecinta (sanse de 1 la un milion) e sa pierzi toate achievmenturile.Si hack-ul nu-i facut de mine :D.Man daca vreti va dau si link sa va uitati pe youtube sa vedeti pe ce metoda am mers, numai ca unul din programele alea le-am inclocuit.
---------- Post added 03-07-2012 at 12:32 PM ----------
Asa am zis si eu:caldura dar vorba aia:e un slim.Hai...l-am lasat 4 ore sa se raceasca.Il aprind(dupa 4 ore) si imediat face chestia aia.Dar acum s-a rezolvat tinand consola orizontal.:D
P.S: Scuze pentru dublu-post.Acum ma intrebam...Ce baterii ar fi ok sa pun la controller(o sa ziceti sunt n discutii despre asta pe forum dar nu le mai gasesc:(.Am folosit doar duracell dar intr-o zi ma jucam in mp si m-am trezit ca se stinge controlleru.Aveam 2 baterii toshiba normale in casa si le-am folosit. Acum am cumparat toshiba alkaline ca duracell nu aveau.
Reveniti on topic va rog,pt ce vrei tu te rog deschide thread separat, sunt curios cate persoane iti vor urma sfatul, pana atunci spor la joaca si mai lasa-ne cu "hackareala" si mentalitatea balcanica.
Omul are 12 ani. Ce poti sa ii ceri? De fapt e inca un copil necopt si considera ca a gasit Sfantul Graal.
Salutare tuturor!
Date fiind temperaturile de afara, ma macina o intrebare: cam cat de tare trebuie sa se incalzeasca un slim 250 Gb? Inteleg, e cald afara dar mi se pare ca se incalzeste destul de mult!
Baietii de la Sony in manual au dat niste dimensiuni pentru o amplasare corecta a consolei lor, se gaseste asa ceva si pt xbox?
Si as mai avea o intrebare: am posibilitatea de a imi muta standul cu console in camera astfel incat sa bata sau sa nu bata aerul conditionat in ele. Daca le mut, se simte o imbunatatire a racirii?
Xbox slim are un sistem de prevenire a supraincalzirii. Daca e sa atinga o anumita temperatura critica, iti va aparea un mesaj pe ecran care iti va notifica acest lucru si se va inchide pana se va raci!