Mie nu mi-a ajuns inca. Comanda data in 31.01 seara. I-am sunat azi, cica daca nu vine pana pe 21.02 sa-i sun iar si imi dau banii inapoi sau imi trimit alta. Sper sa ajunga.
Printable View
Cum functioneaza Cloud Saved Games? Vreau sa imi formatez HDD-ul, dupa imi downloadeaza save-urile inapoi in consola?
Ori se reface backup-ul pe HDD ori le downloadezi tu. Incearca si spune-ne. De pierdut salvarile nu le pierzi.
Am si eu o intrebare ... un prieten de al meu cu o consola Xbox 360 Slim 250 GB Modata conectata wireless la internet joca de 5 luni de zile multiplayer ... Chestia e ca si-a facut cont pe xbox live ... cand a cumparat consola si a avut o luna free ... dar acum trebuia sa expire.
Curiozitatea mea este ... cum de joca el fara abonament de xbox live gold platit.
Nu joaca, te minte, its that simple....
Nu se va juca pe xbox live multiplayer fara sa aiba gold.Sunt 3 variante:
1. Are gold si se joaca multiplayer (si ztie iti zice ca nu are gold)
2. Nu are gold si te minte ca joaca multiplayer pe XBOX live
3. Are xkai link sau cum dracu se numeste ala( un fel joaca in retea), care este o varianta xbox live neoficiala a celor care au consola banata sau nu au bani de xbox live gold. Nu se pot juca decat anumite jocuri, si am inteles ca de obicei e lag sau nu e lume.
sa-ti dea gamertagul si iti spunem daca are gold sau nu :) daca nu are e clar ca e pe xkai :)
Buna seara. Voi cu ce va lustruiti consola slim glossy de 250gb?
cred ca e suficient putin Pronto universal, este pulverizatorul albastru (dar nu la spray!!!) Eu am un laptop glossy si se sterge de minune cu acel Pronto. de altfel si display-ul TVului si al laptopului il curat la fel. o carpa de bumbac finuta si pronto.
Acest Pronto
Feriti-va de Pronto la spray pt suprafate glossy fiindca este un pic uleios si nu da senzatia de curatenie...
Mersi adibose.
Cineva mi-a mai spus sa incerc cu servetele umede, dar mai bine pronto.:D
din experienta servetelele alea umede lasa niste urme pe glossy...ori n-am nimerit eu servetelele potrivite :) insa cu Pronto pulverizator n-am dat gres niciodata, mai mult e multisurface si chiar face treaba buna!
daca ne spui si ce presupune acel Kit...ar fi si mai bine ;)
Un tub cu ceva solutie, 2 pensete, o carpa foarte fina.
Xbox UK
It's time to share the Xbox LIVE love! Check out the app below and grab a free 48 hour Xbox LIVE code to give to someone special - or of course you could just keep it for yourself... - click
Stie cineva cum pot schimba PAL-50 in PAL-60? Nu imi ruleaza un joc din cauza asta, iar in optiuni nu am gasit nimic. Singura solutie gasita pe net este conectarea consolei cu un cablu component ca sa pot schimba optiunea. Ma scoate din minti treaba asta si mi-e lene sa schimb cablurile.
Salut,
Este prima oara cand pun o intrebare :)...
Doresc sa-mi achizitionez (pe persoana fizica) un xbox 360...intrebarea mea este legata de Xbox live...daca am un htc 7 trophy cu xbox live preinstalat (bineinteles, am si cont), merge sa joc cu consola pe acel cont de live?
Multumesc.
fara sa platesc N lire pe luna?....
nu poti sa joci online fara sa platesti packet de gold cu redem code sau dai cate 1 lira pe luna dar dupa asta trebuie sa suni la microsoft ca sa nu se reinoiasca in fiecare luna.