Vezi pe ce regiune/tara ti-e consola. poate ti-a ramas pe rusia daca cumva ai facut faza aia sa iei angry birds gratis
Printable View
Vezi pe ce regiune/tara ti-e consola. poate ti-a ramas pe rusia daca cumva ai facut faza aia sa iei angry birds gratis
Nu am luat angry birds...pe UK o am...
Bun, daca ai o "retea de cartier" acel provider iti cere mac-ul pe care vrei sa fie emise datele din switch. MAC-ul la PC-uri il gasesti in run/ipconfig. La xbox te duci System Area of Xbox Dashboard -> Network Settings -> Edit Settings -> Additional Settings -> Advanced Settings -> In josul ecranului o sa vezi Wired MAC Adress. I-o dai Provider-ului,bagi cablu' si enjoy.
RDS-ul nu merge wired pentru ca e username si pass si toate retelele care au de genul asta.
Daca ai de la RDS iti recomand un Router. E vreo 100 Ron unul bun TP-Link iti recomand cu placere.
NOTA: Daca ii spui provider-ului sa iti schimbe MAC-ul pe PC nu-ti va mai merge cablul de net! Sunt unele retele care isi trag singure MAC-ul din PC dar nu toate.
P.S Ca sa ai live iti trebuie Gold membership pe care-l poti cumpara de la RobertDinu. Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Gratis cu cont de Slovacia:
Injustice: Gods Among Us - Xbox.com
Salut! Sper sa nu incalc regulile.Imi vand xbox-ul phat iar cumparatorul meu vrea sa stie daca este modabil.Cum pot afla asta? :D
Vorbesti cu Donely
Guys, voi de unde va luati Xbox Live Gold ? Ma intereseaza pentru UK. Si cam la ce bani este ? Am incercat la webpredator dar este mult prea scump, la altex am gasit la un pret bun, dar nu stiu daca merge pe UK, n-am vazut nicaieri scris pentru ce regiune este. Cum imi pot da seama ?
www.allromedia.com by Robert Dinu. Are cele mai bune preturi si cel mai serios. Si Live Gold-ul nu e pe regiuni :D
Cum procedez daca vreau sa pun 1-2 filme pe un stick/cd si sa le vad pe un xbox?
..ce mesaj primesc eu de la un prieten musulman, via XBL, ieri seara :witch:
ahahaha :))))))
Iar am eroare de LIVE :-&
Man, s-ar putea sa fie de la tine ceva, la mine merge perfect, inca de aseara de cand ai postat ca era picat.
Xbox Live - Xbox.com
Verifica singur man, sunt picate ! Intrii pe xbox.com, suport, xbox Live si iti apare si tie eroarea. In momentul de fata sunt afectate doar jocurile cumparate care vrei sa le REDOWNLOADEZI si conexiunea Xbox360 - SmartGlass - Windows 8.
In principiu ceea ce ma afecteaza e ca vreau sa copiez World of Tanks (il am in download Querque si imi da eroare) .
^ ai primit invite pt beta la World of Tanks?
Nu am prins aseara pe Twitter un redeem code pentru World of Tanks - 360 Edition de la PlayXBLA (Microsoft). Il urmaream demult....
BTW Major Nelson confirma ca LIVE-ul intampina probleme de functionare : Larry Hryb @majornelson 6h
If you are currently having issues w/ the Xbox Live Marketplace it's not you. Details on the service status page Xbox Live Service Status - Xbox.com
Știți vreun site de unde pot lua un abonament pe 3 luni cu cel mult 12-13 lire?
RobertDinu e în concediu și nu cred că mă poate ajuta în această perioadă.
bună seara,
revin cu unele întrebări ptr. dezvoltarea afacerii pe care o deţin:
1. am un loc de joacă pentru copii şi vreau să instalez câteva cosole.
2. dacă cumpăr abonamente xbox live pentru fiecare dintre ele acest lucru îmi permite să ofer jocuri în reţea ( de ex pe 5 console acelaşi joc,în acelaşi timp)fără alte costuri suplimentare?
3. îmi puteţi recomanda câteva titluri foarte populare pentru Kinect?..de preferinţă să fie captivaţi şi părinţi nu doar copii iar numărl de playeri să depăşească 2.
Cu respect