Si eu am avut aseara probleme cu MP in max payne 3...
Printable View
Si eu am avut aseara probleme cu MP in max payne 3...
Ce acumulatori imi recomandati pentru un controller de xbox 360 ?
Sanyo, Powerex maha, 2500-2700 mha, sunt suficienti! conteaza foarte mult incarcatorul, pentru ca un incarcator bun mentine viata acumulatorilor in conditii bune, unul prost ti-i va distruge rapid.
News: Rumour: Dead Rising 2 & Crackdown will be the next free Xbox games - Xbox 360 - The Official Magazine
Haide ca tot e bine decat Defense Grid.
Mie mi-a placut foarte mult defense grid, ep rintre cele mai bune jocuri arcade de pe xbox...
O sa le incerc si pe astea doua, Crackdown nu am jucat deloc, iar Dead RIsing am jucat doar DS2 Off the record
Crackdown a fost demential la vremea lui... nu ma mai saturam de el. Crackdown 2 a fost o dezamagire completa (pt. mine cel putin).
Dead Rising merge de fun... lots of fun. And zombies. Lots of zombies! :zombieup:
E confirmat, Crackdown și Dead Rising 2 sunt jocurile gratis din această lună! Mai mult, Dead Rising 2: Case Zero va fi oferit gratis membrilor GOLD!
Xbox Live's Major Nelson � Games with Gold for August: Crackdown, Dead Rising 2 & DR2: Case Zero :
daca fac rost de un cod de 48 de ore ca sa descarc respectivele jocuri, o sa functioneze si dupa ce expira goldul?
Nu devii gold cu acel cod de 48 de ore. Ai doar drepturi sa te joci.
---------- Post added 01-08-2013 at 15:46 ----------
Ciuciu Crackdown - This item isn's available tra la la.
Cum mama %#*^ pot sa atasez si eu un card la contul de Xbox.Ma chinui de doua zile si nu reusesc.Am cautat tot felul de solutii etc. dar nimic nu da rezultat.In momentul actual am un card Visa si contul este pe UK.Bag datele cardului iar la billing information bag o adresa din UK, dar cand dau Send, imi arata o eroare.
Aveti vre-o idee ce ar putea fi?
Nu atașa cardul la contul de UK, atașează-l la contul de paypal și cu paypal cumpără de pe xbox.com!
@Marinake - Nu poti sa atasezi card pentru ca tara/regiunea contului de Xbox Live nu coincide cu cea a cartii de credit/debit.
@Scofield91 - Eu nu am putut atasa nici macar contul de PayPal. Am contactat serviciul de asistenta, si dupa o discutie de aprox. 20 de minute au ajuns la concluzia ca fie migrez cont-ul pe Romania (cu posibilitatea de a pierde din continutul achizitionat, subscriptie and stuff), fie folosesc un card britanic.
Si ce ai facut?
@Alexandru: Eu am contul de paypal atașat, iar acela conține adresa de România. Chiar mă surprinde faptul că la tine nu a mers...
^ Stiu ca este ciudat, pentru ca am un prieten care a reusit deasemenea sa ataseze contul de PayPal.. insa, poate sunt eu mai ghinionist. (am incercat de mai multe ori)
@Marinake - Ce sa fac.. am renuntat dupa mai multe incercari. (cumpar redeem code-uri pentru Gold/MS Points)
Am cont de US, Paypal si Visa de la BCR. Works like magic... :)
Mai incearca si vezi unde gresesti, sa ai bani in cont, eventual....pana mea nu mai imi aduc aminte dar si mie imi daduse initial o eroare, vezi ca mailul de inregistrare de pe Xbox sa coincida cu mailul de Paypal, vezi sunt multe variabile care pot duce la o eroare de atasare a unui card/cont paypal la xbox, incearca sa le elimini pana sa incerci sa atasezi.
Spre exemplu Paypal-ul pana nu este verificat (iti trage 1-2$ din cont, primesti un cod care il introduci la ei pe site, apoi iti vireaza banii inapoi) nu poate fi atasat niciunui site pentru a face plati, eu din cauza asta am ajuns sa am internet banking si sa mai dau 5 lei pe luna in plus....
Si asa mai departe...
Nu neaparat, eu am mail de xbox diferit fata de cel de paypal, si am card atasat de ro, merge fara probleme pe cont US sa cumpar cu paypal.
Am purtat discutiile astea acum vreo 2 ani. Bottom line, Marinake, este ca acel card nu iti va merge. Nu pot sa iti spun de ce, dar orice vei face nu iti va merge atasat. Asta nu inseamna ca nu poti sa iti atasezi paypal, sau alt card.
Sumarul discutiilor in legatura cu aceasta problema, pt a nu mai lungi prea mult posturile pe tema asta:
- Merge atasat card de Romania pe contul de UK, dar cu adresa de UK cand se baga datele cardului. Daca nu iti merge, acel card va fi refuzat( motivele sunt un mister, nu tine de faptul ca e card de debit sau credit, daca e Visa sau Mastercard, daca e BCR sau Alpha). Incearca cu mai multe, daca ai posibilitatea. Eu am incercat mai multe, funny era ca initial mi-a atasat un card, apoi l-am sters, apoi cand l-am adaugat din nou nu a mai vrut neam sa il ia
-Merge atasat paypal la xbox, daca nu, incearca din nou, pana reusesti.
Recomandarea mea este in sa nu va atasati nimic, mie mi-au spart contul printr-un exploit la Fifa 12( pe care nici nu il aveam), si mi-au consumat toate punctele pe care le aveam pe cont si au mai si cumparat de toti banii pe care ii aveam pe paypal. De atunci, doar carduri valorice atunci cand vreau sa iau ceva, plus OBLOGATORIU acel pass din 4 taste de pe controller, de fiecare data ca sa ma pot loga pe live.
It's imposibile. Am incercat de 10 ori (cel putin) atat de pe consola, cad si de pe xbox.com. (probabil ca e o problema singulara, avand in vedere ca pe Microsoft Store (unde vand ei licente Office/Gold/MS Points) am reusit sa atasez contul de PayPal, insa pe Xbox Live nu.
Nu este nimeni din Cluj care are dvd-rw Ihas?