Cam care-ar fi un pret rezonabil pentru Sega Superstar Tennis? L-am primit ca bunddle, daca pot spune asa, si nu prea imi place jocul.
Cam care-ar fi un pret rezonabil pentru Sega Superstar Tennis? L-am primit ca bunddle, daca pot spune asa, si nu prea imi place jocul.
New Bioshock 2 site.
Stirea de aici.
...iar topicul de pe forum e aici lol
Whatever, kid.
Trebuie postat in acelasi thread de news, chiar daca e vechi/ nu stiam ca exista, sau cum? (Intrebare pentru moderatori).
Ok, am inteles, sorry. Chiar nu ma uitasem pe homepage, am postat direct in thread-ul de pe forum. Nu fiindca vroiam sa va dau de lucru cu mutatul.
Si-a cumparat cineva de pe shopto xbox 360 60GB Live Starter Kit? Daca da, cat a costat transportul?
Pai se scriu? Se iau de la magazin, se baga in unitate, daca ai instalat (de pe pagina oficiala ms) update'ul pentru jocurile de Xbox1 pe hdd o sa il deschida, daca nu nu.
cine stie daca se poate schimba cipul flash NAND cu altu de pe alta placa fara a rescrie memoria...deci doar schimbat..
Cateodata raman fara coduri, se mai intampla. Eu am asteptat vreo saptamana o data. Da-le un mail, vezi ce si cum, comunicarea e ok cu ei (raspund repede si la obiect).
1.nu sunt din bucureshti si as vrea ca donelly sa imi modeze consola, dar cum sa ajunga la el...
2.garantia mai este valabila daca el o modeaza
Intreaba-l chiar pe el, wise one... Asta, in caz ca in post-ul tau era vreo intrebare.
Bookmarks